jinak ženy hrajou na DS dle mě asi stejně jako na jinejch platformách, sice míň jak chlapí, ale % se zvyšuje
Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
ocelot69 píše:Mńó, takovou možná najdete, jde o to aby nevypadala jako hroch kříženej s medvědem.e/quote]
ocelot69 píše:" Vždyť už hraješ půl hodiny, to tě to furt baví ? "v/quote]
Autofakr píše:Tady je jediná možnost-koupit ji DS taky. Ale vemte si třeba svatební noc s takovou slečnou(paní)- místo dovádění v peřinách si každý z vás sedne k sesíťovanému počítači a do rána se střílíte v Quakeovi aréně- a stejně byste řešili i vaše spory ohledně zdviženého prkénka na záchodě- kdo vyhraje závod v Mario kart, má pravdu... a už žádné létající nádobí. V domácnosti by vládl mír a pokoj, zatímco na obrazovkách DS či PC by zuřila litá bitva... Ach... /quote]
dr.miša";[quote="ocelot69 píše:Mńó, takovou možná najdete, jde o to aby nevypadala jako hroch kříženej s medvědem.e/quote]
Tak tak, nechtěl bych potkat holku, která drtí. Vím co to obnáší. Když hraju, tak potřebuji mít klid a ne aby mi do toho někdo krafal, jak to ony umí![]()
jako moje mladsi sestra :evil: :evil: :evil: :evil:Co je to za klauni !?
Klauni píše:Byl bych velmi překvapen, kdyby se mě dívka na prvním rande zeptala, jestli neznám Zeldu (Wind walker) a k tomu nesměle dodala, že ji udělala 2x do konce.... Najděte ji kdekoli a budu konečně šťastný... /quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků