Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
Nevim, ja byt mod tak mi to vadi, ono to vadi skoro vsude ale tady jsou hodni, vesmes se tomuhle rika posthunting, spamming, jak chcete, taky prispevky kde je jenom smajlik jsou velmi prijemne, tohle neni chat, tohle je forumSfizi píše:Jaký modi..? ty tři tečky znamenaj, že sem tu byl a viděl sem to.. je to zhlavně i pro mě, abych viděl odkud to sleduju a odkud sem mimo topica...
Jesi to někomu vadí tak se omlouvám. /quote]
Standa píše:Sfizi píše:Jaký modi..? ty tři tečky znamenaj, že sem tu byl a viděl sem to.. je to zhlavně i pro mě, abych viděl odkud to sleduju a odkud sem mimo topica...
Jesi to někomu vadí tak se omlouvám. /quote]Nevim, ja byt mod tak mi to vadi, ono to vadi skoro vsude ale tady jsou hodni, vesmes se tomuhle rika posthunting, spamming, jak chcete, taky prispevky kde je jenom smajlik jsou velmi prijemne, tohle neni chat, tohle je forum
ale sranda je za zas tak moc temat v sekci handheldy neni, sledovat se to da bezproblemu...
Doufám, že to není pouze jehla v kupce špendlíků... Z dívek a žen, které znám však stále pravidelně hraje pouze VELMI malé procento.martin mayer píše:ahoj mislim ze holki maj ds radi moje kamoska na nem hrala uz sihkoupila
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků