No on v Killzone nikdy vlastně nebyl nějaký klasický bossfight. Dokonce i v prvním díle na konci byl jen jeden chlápek a pár těžkých obrněnců, ale ti se dali vystřílet a ten chlápek zbaštil pár granátů a vymalováno. Mě osobně to přijde OK. Na druhou stranu nekonečné vlny nepřátel, to je děsivý opruz.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu. Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
Killzone 4. Zatím dojmy? Grafika pěkná, ale je to nějak strašně lesklé a spousta lens flare. kdo hrál poslední Syndicate, tak má představu. Nebo filmy od J.J. Abhramse.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu. Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
Bordeláři jsou fajn, nejvíc mi na platině dalo zabrat ulovení těch náhodně objevujících se postav jako je např. Donkey Mong nakonec ale platina cinkla.
Blazni Ve ctvrtek jsem Borderlands 2 asi po 40 hodinach dohral a kdyz si predstavim, ze na platinu bych potreboval minimalne dalsich 40 hodin...ne diky. Hra je to, ale skvela.
Dneska mi přišel Knack na PS4 a musím říct, že vůbec nechápu ty nízké známky v recenzích. Doporučuji všem co mají PS4 a nevadí jim plošinovky. Ta hra vám nic neodpustí. Opravdu musíte znát pohyby nepřátel a vyhýbat se jim. Někdy stačí i dva zásahy a je po vás. Hodně mě baví sbírat ty kousky vybavení, akorát není lehké je najít všechny. Ulehčilo by mi to, kdyby ho někdo hrál taky z mých přátel ve friend listu a když příjdu ke truhle, kterou objevil i někdo z mých přátel, tak mi ukáže co tam měl on a můžu se rozhodnout, kterou součástku si vezmu. Nehraje teda někdo, nebo nehrál?
Flower - úplně jsem zapomněl že ji mám v download-listu(koupeno ještě na mojí první ps3-40gb fat). Ta hra je tak pohodová že by u ní člověk usnul, je to prostě fajn záležitost
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite