Problémy se spouštěním her

Potřebujete s něčím poradit? Neváhejte a zeptejte se

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod tdjohn 22. 1. 2014 19:40

MVPXx12 píše:Ptal jsem se na to, jak to vyřešit a myslel jsem, že se tady dočkám odpovědi, a ne že se tu bude dělat reklama.

Odpověď jsi dostal.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Sasakr 22. 1. 2014 22:42

Vole to se musíš zeptat na warforu ne na foru rychlých šípů :roll:
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Michal610 9. 3. 2014 17:29

Mám hru thief a hned na začátku první mise mi hra napíše: Při načítání dat došlo k chybě,budete přeneseni do hlavní nabídky...nevíte někdo,co s tím? předem díky :)
Michal610
First Blood

Odeslat příspěvekod Big Dick 17. 3. 2014 19:48

Zdravim. Nejde mi spustit dark souls přes steam. Vždy mi to šlo ,spouštěl jsem to přes steam, ale když to teď spustim napíše to runtime error. C:program files x86, steam, steam... Nenapíše to celej řádek, ale asi to píše cestu kde je ta hra. HRu už jsem reinstaloval a ověřil integritu, ale pořád nic. Prosim poraďte.
Děkuji.
Big Dick
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Bohm 19. 3. 2014 03:38

Bigu... tu chybu jsem už taky měl.. to není hrou ale steamem.. Nevidí tu hru staženou a pořád ji hledá v adresáři, ve kterým není. Zkoušel jsi přeinstalovat steam? Pak zkus ověřit, jestli to hledá ve správném adresáři.. Já to opravil nalezením problémového souboru dělalo mi to, když jsem zkoušel Dota2 v Betě ^^
Bohm
Killing Spree

Odeslat příspěvekod pota 27. 4. 2014 08:11

Zdravím,
již skoro rok jsem pařil COD MW3 MP ofiko zakoupenou v prodejně a provozovanou přes Steam. Poslední měsíc se ovšem hra nepřipojí na servery po zapnutí MP a kliknutí na Play. Starší MW2 funguje v pohodě. Nevíte, čím by to mohlo být? Na steamu mám poslední updaty, na stránce, kam mne odkazuje hra, http://www.callofduty.com/mw3/status nic nepíšou.
pota
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod pota 29. 4. 2014 19:10

Zkusil jsem hru přeinstalovat, bohužel nepomohlo (přes zálohu).
pota
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod ondraberkovice 30. 4. 2014 07:55

Ahoj mám problém se spustěním hry Call of Dutty 4 Modern Warfare 2
Při spuštění mě vyskočí chybová hláška a hra se nespustí

Error During Initialization Couldnt Load file sys Check.Cfg.
Make Sure Modern Warfare 2 IS Run From the Correct Folder.

co stím?

poraďte

Děkuji Všem
ondraberkovice
First Blood

Odeslat příspěvekod Sasakr 30. 4. 2014 15:11

ondraberkovice píše:Call of Dutty 4 Modern Warfare 2
Ehm?
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Bohm 14. 5. 2014 03:20

pota: neprovedl jsi nějaké aktualizace nebo zabezpečení firewallu tě nemusí pustit. Zjisti si jestli to je tím. Osobně bych ještě ověřil, jestli to neblokuje antivirus. Pak bych asi pokračoval v ověření na připojení na přímo...tedy přes IP např: https://www.gametracker.com/search/mw3/
Je tu pár serverů tak ověř jestli se připojíš ručně.. :)
Bohm
Killing Spree

Odeslat příspěvekod pota 14. 5. 2014 09:31

Bohm: Díky za radu. Notebook, na kterém hraji je nyní v servisu, takže po návratu určitě bude nová instalace hry. Každopádně žádné tebou popsané úkony (ala aktualizace firewallu apod.) jsem nedělal a kontroloval jsem povolení k připojení na net. Každopádně MW2 normálně fungovala. Jakmile se ntb vrátí, tak dám vědět. Ještě doplním, že v diskuzi na steamu někdo psal, že mu to pod Win 8 nejde, ale řešení chybělo. Po návratu ntb tam budou zpět Win 7, tak se snad zadaří.
pota
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Bohm 17. 5. 2014 02:08

osobně s win8 nemám nejmenší problémy :) kdyby jsi je měl zpět tak dej vědět :) zatím jsem si s něčím co nefungovalo vždy dokázal poradit nebo našel řešení. Snad po servise všechno pojede :), kdyžtak dej vědět, určitě bychom našli další kroky jak co zjistit :D a kdyžtak opravit.
Bohm
Killing Spree

Odeslat příspěvekod pota 30. 5. 2014 21:17

Tak mám ntb zpět, hru staženou přímo ze Steamu (tzn. nejnovější aktualizace) a zase to nejde. Prostě se nepřipojí na servery. Zkoušel jsem i vypnout AVG, ještě zkusím vypnout všechny firewally a pohrabat se v nastavení wyndejsi.
pota
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod MaxiKolecko 3. 6. 2014 09:54

Zdravím,po dlouhé době jsem si chtěl znovu zahrát hru Spellforce 2,hru jsem nainstaloval ale když jsem se ji pokusil spustit,tak se nestalo vůbec nic,ani náznak nějakého spouštění.Musím říct,že tohle je poprvé co se mi to stalo a zkusil jsem snad už uplně všechno ale je to pořád to samé.
MaxiKolecko
First Blood

Odeslat příspěvekod terybery 21. 9. 2014 07:56

Ahoj, měla bych takový dotaz. Včera jsem si koupila nový ntb a nejde mi na něm spustit žádná hra, i když komponenty jsou dostačující, nejde mi zapnout ani GTA SA, prostě se to vždycky začne načítat a tak za 3s zas přestane. Mám pocit, že mi asi ještě chybí nějaký program nebo něco takového. budu strašně vděčná za nějakou radu. :-l
terybery
First Blood

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků