Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu. Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
podařilo se někdy někomu dostat na PS store přes prohlížeč z PC? já to zkouším už měsíc.. a měsíc pořád to samé: cca 1 minutu tam jezdí loading a pak conect time out.. čili z PS mají na shopu jeblé placení a z PC tam nejde jít vůbec - fajně to má sony pořešené - opravdoví profíci a webovky hodné multimiliardové společnosti
tak velký pokrok: přes PC a přes IE jsem se dopracoval k delšímu erroru "We've encountered an error while processing your order. The transaction has not been completed. Please try again later." než jen "any error has occůrred" přes PS3 .. dobře tedy zkusím to později.. třeba až už nebude hra v akci..
takže je to autoblok PSN pro platební karty kterej postihuje tisíce lidí stačí pogůglit, PS pracovníci tvrdí že ručně nejde odblokovat a měl by se sám deaktivovat po týdnu (kdy nesmíte na svůj účet ani sáhnout) což samozřejmě stejně nefunguje a sony říká: jeblo se to a my s tím nic nemůžeme dělat - do konce života budete platit předplacenejma kupónama jen.. óóó profíci