Pokud existuje CZ verze krabicová, tak je většinou i digitálně, teda pokud máš CZ účet. Měly by tam být jazyky vypsány na tom store. Já mám třeba AC4 na PS4 ze store a je v češtině.
no lehce přemýšlím nad AC4, co je teď ve Vánoční nabídce na storu. Vyjde přece jenom levněji jak krabice. Zkusím se podívat jestli je tam uvedená jazyková verze až dojdu domů, ale co si pamatuju tak sem si toho nikde nevšiml. Zase sem to ale nehledal;)
Telefon: Samsung galaxy s10 Konzole: ps3, wii Auto: Škoda Scala
Hrál jste někdo Beyond two souls? Jsou na to dost rozpoluplný recenze. Příjde mi to celkem fajn, ale zase bych nerad spláchl litr do kanálu, kdyby to měla být blbina výmýšlím ještě poslední dárek na Vánoce a rozhoduju se mezi gta iv a tímhle. No možná vezmu oboje
To mi neříkej, že nevíš Buď nějakou strašnou blbost bez hratelnosti a nebo jednu z nejlepších her vůbec, kterou můžeš hrát roky.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
jelikož jsem ještě psn lehce neznalý, tak jsem se nechal teď pěkně napálit koukal jsem na nabídku lednových slev a jelikož mám ps+, tak tam svítilo u spousty her, že jsou pro ps+ zdarma. Tak jsem se zaradoval a říkal jsem si, že trochu provětrám disk u ps3 a ony jsou to jenom trial verze. No ale chvilku jsem se už těšil