Vše okolo PS3

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 8. 12. 2011 10:28

Precetl jsem si ten odkaz na wiki a porad nechapu v cem by mohl byt PLACENY online na Live lepsi. Teda az na ten cross chat, ktery me osobne nezajima, ale nerikam, ze je to neuzitenca vec. A ted se bavim ciste o multiplayeru.
Kojima-san doesn't have to make Metal Gear any more.
Metal Gear Solid: Yet Another Big Boss Prequel! The possibilities are endless!
Rick Deckard
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod marts 8. 12. 2011 12:43

Na PS+ nejvíce oceňuji že se mi updaty na hry stáhnou a nainstalují samy hezky v noci, takže když potom hru zapnu rovnou startuje. Bez PS+ jsem musel čekat jako pako po spuštění hry než se ten update stáhne a dokončí instalace.
"Life is a game you can't win. But it may be quite a lot of fun playing it."
marts
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod tomina666 8. 12. 2011 13:14

Jako nováček jsem se chtěl zeptat na věc ohledně PS Store - když hru zakoupím, hned se mi začne stahovat na HDD..co když jí smažu nebo vyměním HDD... můžu jí stáhnout podruhé ale už zdarma nebo se musí opět zakoupit??
tomina666
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Rick Deckard 8. 12. 2011 13:39

Veskery stahnuty obsah se ti vaze k uctu. Takze kdyz si das novy hdd, budes muset vsechno stahovat znova, ale neplatis za to. Takze si davej bacha at neztratis udaje k uctu. Jen je tam jedno pravidlo a ted me urcite nekdo opravi. Ucet muze byt zaroven aktivni na dvou konzolich. Kdybys ho chtel aktivovat jeste na treti, tak nejdriv musis vymazat aspon jeden ucet z predchozich dvou a tim ztratis pristup k vecim stahnutym pod tim uctem na dane konzoli.
Kojima-san doesn't have to make Metal Gear any more.
Metal Gear Solid: Yet Another Big Boss Prequel! The possibilities are endless!
Rick Deckard
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod tdjohn 8. 12. 2011 15:05

Když si dá nový HDD do staré konzole, tak stačí mít zálohu a vše se vrátí. Když stejnou zálohu použije do jiné konzole, neměl by se všechen obsah vrátit.

Bohužel je to teď tak, že máš možnost jen dvou aktivních konzolí. To docela nechápu, protože proč jich nemít více.

-- 8. 12. 2011 15:13 --

U toho MS Gold účtu jde o to, že musíš platit, abys mohl hrát online a ještě k tomu něco navíc dostaneš. U PSN+ máš jen něco navíc a ještě nevíš pořádně co. Stahování patchů je fajn, ale potřebuju to hlavně u nových her, protože i třeba takový Resistance 3 je po 4 patchích už na 1 GB stahování. Ale jen když ho přineseš. Když zpoplatní i online hraní a ještě něco přidají, tak do toho klidně půjdu.
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod N.Marko 8. 12. 2011 16:21

tdjohn: U PS+ je naprosto jasné co za prachy dostaneš. Cloudové ukládání savů (bomba věc). Možnost nastavit si automatické stahování updatů u her co máš, v tobě zvolenou hodinu, plus automaticky se ti při tom sesynchronizují trofeje. A to hlavní - slevy a hry zdarma. Za ten rok jsem si stáhnul asi čtyři PSX hry co mě zajímaly z nabídky (nabízejí jich samozřejmě mnohem víc, ale buď to mám, nebo nechci sporty) a další čtyři PSN hry co jinak stojí asi 600 korun (včera například Tomb Raider: Underworld). No a do toho tu jsou slevy, které většinou dělají něco kolo 30-25%, což není málo. Jo a taky se dávají Minis zdarma a na hodinu ti dají vyzkoušet klasickou velkou hru - třeba Assassin Creed, Borderlands a podobně - byť u tohodle mi přijde, že nám v EU dávají poslední dobou velké kulové.

Něco nejasného?
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod SPY 8. 12. 2011 16:31

U PS+ je naprosto jasné co za prachy dostaneš. Cloudové ukládání savů (bomba věc)

Ta pi*ovina co mi pred s kazdym spustemi novyho dema vyskoci jestli si to nechci zazalohovat je opravdu "bomba" vec, jelikoz bych asi mohl prijit o jedinej checkpoint kterej v tom demu je, aneb dokonalost ala Sony

plus automaticky se ti při tom sesynchronizují trofeje


Oh sh*t, tak to je vec za kterou bych nekomu polibil boty. Proste opet system na *****, kterej je trochu upravenej pro par lidi co jsou ochotny platit neco extra.
Snad by mela byt otazka proc se synchronizace trofeji (par KB dat) dela nekolik minut.

A to hlavní - slevy a hry zdarma

Ano z 90% u placenejch her po kterejch by uz ani pes nesteknul. Prijde mi to jako vychvalot televizi kde zdarma maji kazdej den nekolik filmu! Wow, sorry ale radeji jednou za cas na neco novyho do kina nebo to rovnou od nekud stahnout/koupit.

na hodinu ti dají vyzkoušet klasickou velkou hru - třeba Assassin Creed, Borderlands

Nic zdarma k vyzkouseni nemas, to funguje jen na US store. Kde jsou opravdu 1-2 hry mesicne, jenze v EU nemas nic.
SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod N.Marko 8. 12. 2011 16:40

SPY: Já fakt nevím co máš za problém. Jednou zmáčknout "ne" ti dělá problém? To je na doktora chlape. Jinak každý koho postihl YLOD dobře chápe, proč je cloudové ukládání bomba věc.

trofeje - ano, tohle je dobrá otázka a mě osobně to až tak netankuje, protože trofeje nesbírám, ale tebe to žere? Proč?

slevy - nikdo tě nenutí si nic kupovat. Nelíbí se ti nabídka? Co otravuješ? Mě ano! Nabídka tohoto týdne - Mediewil z PSX = jednoznačně luxusní záležitost.

Zajímavé, zrovna jsem si stáhnul Brotherhood. Kdepak jsem ho asi tak vzal? ;)
Ale je fakt, že poslední měsíce na nás prdí - jenže to jsem taky napsal!
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
N.Marko
Godlike
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod .soul 8. 12. 2011 16:49

SPY: Že se ti to nevyplatí ještě neznamená, že je to na ho*no. Nikdo tě to nenutí kupovat. Já funguju bez PS+, pro mě to výhodný neni, ale všichni nemáme stejný potřeby, víme?
Note 10+ Linx 8 PC PS3 PS4 PS Vita
.soul
Rampage
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod SPY 8. 12. 2011 17:28

Kdybych nemusel na to kliknuti nekolik sekund cekat a pak koukat jak se to kliknuti nekolik sekund zpracovava ...

Trofeje stejnej duvod - hraju, chci se podivat za co jsem dostal trofej a hle co - 10 sekund zpracovam nabidku, ze o synchronizaci nestojim.

Brothehood si treba stahnul, relations kterej na US strore davno byl jsi u nas stahnout nemohl. 4 mesice tu nebyla jedina hra.

Ja to kupovat nechtel Sony si holt usmyslela, ze jednou koupis chces to automaticky az do smrti pokud se neodhlasis, ale urcite moje chyba mel jsem si precist agreement, kterej tu kazdej z vas urcite cte, kupodivu nejsem jedinej koho sony obrala za neco co nechtel.

Nerikam, ze mame vsichni stejny potreby jen se tu par jedincu chova, ze je to nejlepsi vec na svete.
SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 8. 12. 2011 17:33

SPY, ty slevy pro PS+ jsou právě přímo i na novinky co rovnou vychází na store a to někdy i 50%, navíc dostaneš za ten rok obsah v ceně nějakých +- 8000 Kč...co dostaneš u Live GOLD? hraní online a crossgame chat? Hmm výhodné za stejnou cenu jako plusko.
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod SPY 8. 12. 2011 18:37

tak 8000 rozdil ti to dela jen pokud by jsi KUPOVAL uplne vsechno. Pro me v realu ty slevy nemaji zadnej vyznam, plus mam na cze uctu a i se slevou na cze mi to z anglie vyjde levneji bez plus.

Platit Gold je na ho.no s tim to osobne taky neporovnavam. To jen par fanboys musi mermoci porovnavat konzole mezi sebou.

Porovnej si to s takovym steamem. Poradny slevy u her co opravdu za neco stojej, aktualizace na pozadi, cross game chat. Achievmenty do kterejch nemusim najizdet 15 sekund atd. Zdarma

Podivej se na onlive. Vetsina her k dispozi k vyzkouseni zdarma, online prenos jak hraje muj kamarad zdarma
SPY
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lo!Zza 8. 12. 2011 18:50

N.Marko píše:Jinak každý koho postihl YLOD dobře chápe, proč je cloudové ukládání bomba věc.

Bomba vec by byla, kdyby mi PS3 dovolilo jednodusse zalohovat vsechny savy na externi USB disk. Pak se totiz nemusim spolihat jestli tu konzoli mam pripojenou k netu nebo ne.

Ja nesouhlasim s tou politikou " Zaplat a my vam budeme davat hry, ktere sami uzname za vhodne a ktere vas ani nemusi zajimat, ale budete je hrat protoze jsou zdarma a vy jste si zaplatili clenstvi."

To same je u slev. Zaplatit jim nejakou castku s tim, ze pak dostanes nejakou malou slevu na titul kterej te bude (mozna) zajimat, je celkem podvrh. Ve vysledku ti totiz vyjde ze sis koupil hru levnejsi o par korun, ale ze si jsi zaplatil poplatek za clenstvi, takze te to jeste vyslo draz.
"U mě je problém..." - PC

for teh lulz
Lo!Zza
Dominating
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod tdjohn 8. 12. 2011 18:53

N.Marko píše:tdjohn: U PS+ je naprosto jasné co za prachy dostaneš. Cloudové ukládání savů (bomba věc). Možnost nastavit si automatické stahování updatů u her co máš, v tobě zvolenou hodinu, plus automaticky se ti při tom sesynchronizují trofeje. A to hlavní - slevy a hry zdarma. Za ten rok jsem si stáhnul asi čtyři PSX hry co mě zajímaly z nabídky (nabízejí jich samozřejmě mnohem víc, ale buď to mám, nebo nechci sporty) a další čtyři PSN hry co jinak stojí asi 600 korun (včera například Tomb Raider: Underworld). No a do toho tu jsou slevy, které většinou dělají něco kolo 30-25%, což není málo. Jo a taky se dávají Minis zdarma a na hodinu ti dají vyzkoušet klasickou velkou hru - třeba Assassin Creed, Borderlands a podobně - byť u tohodle mi přijde, že nám v EU dávají poslední dobou velké kulové.

Něco nejasného?


Ukládání je dost nefér. Když nezamknou savy, tak mi to nevadí. Ukládání se hodí jen na zamčené savy.

Fakt někdo potřebuje automatické stahovaní updatů? :D Napadlo mě hodně funkcí, které bych chtěl, ale tohle tam není.

Slevy her a hry zdarma jsou snad standard u digitální distribuce, ne? Za to nebudu přece platit. Oni lákají a já kupuju, tak to funguje všude. Na steamu také neplatíš za dema a slevy her.

Pořád mi to moc jasné není. Kdybych ale zkoušel každou blbost, co zrovna mají v akci, tak bych to asi využil. Jenže kdo tohle dělá?
"This game is a masterpiece! We have never seen such a harmonic virtual world before. The story is as good as a movie and the graphics offer tons of incredible moments. GTA IV is more than a game." - Cynamite
tdjohn
Rampage
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod sega.maniac 8. 12. 2011 19:19

Nn tech necelych 8000Kc je mysleno jako obsah zdarma po dobu 15ti mesicu (dlouho platila akce 12+3) ted uz je Plusko jen na 12 a tam se uvadi tusim kolem 6500Kc (opet beze slev). Pokud bychom zapocitali i slevy jako takove a dotycny by kupoval uplne vse vychazelo by to asi na 20 000+. Neplest.

Jinak koukam pekne flame jsem tu rozjel :D
PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
sega.maniac
Dominating
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků