Poraďte tahovou strategii

Warcraft, Starcraft, Commandos, Civilization...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Malignus 6. 8. 2008 18:16

Worms... I kdyz ty jsou diskutabilni. Master of Orion, Galactic civilization...
Malignus
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod saww 17. 12. 2008 23:14

Nevíte, kde se dá sehnat Battle Isle 3? Mám vadný CD a rád bych si to zahrál.
saww
First Blood
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 18. 12. 2008 00:56

No nějakej Battle isle se najde...ozvi se na SZ,ale jak už jsem řek nemám moc tahovky rád ,podívám se do Mágů a kořisti z LK a JRC...STarec Marcel od Zvonu...pod Stromček ,že...
Marcel Kudlvasr
Dominating
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod fricoolinek2 19. 8. 2010 08:56

No, musím se přiznat, že jsem nyní propadl Signusu - hře z roku 1998. A to už potřetí. Poprvé jako dvanáctiletý (r. 2000), dostal jsem se do 7. mise, pak jsem si uvědomil, že je to úplně jako droga - říkal jsem si - Co si budu přát k Vánocům, když mi "ke štěstí" stačí Signus. Nakonec jsem to vyřešil vyhozením originálního CD za nábytkovou stěnu. A jelikož od té doby se nábytek ani neměnil, ani se sním nemanipulovalo, tak tam ta originálka leží dodnes. Někdy tak po dvou či třech letech jsem se pokoušel Signus "reinkarnovat" vytažením ze "za skříně", ale bez úspěchu. Až v roce 2007, jsem si jí stáhl z warka a hrál na chatě na starém noťasi. To jsem se dostal do 16. mise (z 19-ti). Nyní jsem provedl další reinkarnaci, tentokrát to hraje na virtuální PC s Win 98. Za tejden jsem se dostal zatím do 14. mise, takže vás asi nepřekvapí, že jsem tomu opět tak trochu propadl. Tak tentokrát už to snad dokončím, abych už měl klid a udělal si záznam v celkem malém seznamu her, jenž jsem dohrál. A chraň mne bůh, abych si zase našel nějakou strategii, které bych mohl propadnout. Chystám se na nové PC, mj. abych si mohl zahrát jednu českou hru, jejiž vydání klepe na dveře (schválně, co to bude?) a také ještě další českou hru, jejíž první díl (byť podle názvu toho prvního dílu by to laik nepoznal) vyšel před devíti lety a stal se kultem (tak, na co myslim tentokrát? :-) )
JSEM VÁŠ KRÁL, MOJI PODDANÍ!
Bazoš fůůůůj!
fricoolinek2
First Blood
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod PC 19. 8. 2010 10:52

Mafia 2 a Arma 2 ?
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 19. 8. 2010 13:01

Bať, přááátelééé Pravých Her STG/RPG(často se prolínají, že)je to v posledních Letech Bída s Nouzí a kdo nemá v šuplatech( nebo Fricoolínku ,,Za Skříní,,?!), tak horko těžko něco sežene: třeba Ty Wary, Crossy, Civilizace ,...o ALFA CEntaury od Sida Meyera ani nemluvě + Dat Cross a bichle od JRC, je to všechno vskutku hlavně na 98/XP Wídle...no nevím jak se s tím W7/Vista poperou?!
He Ajajaj Frikule, to si Ten Krumpáček zakopnul řácky Hluboko a já Ti to Trubka zbaštil, No ozvi se mi aspoň Ty, Díky, máš U Zvonu Brány TOP Archívu pootevřeny a Dvojáků Dablů z Mágů a Levné knihy dost a dost...pro ,,Tahouny,,hech a STaromilce é STarce od Atari. Šaflička Marcel - Ogde Beer.
Marcel Kudlvasr
Dominating
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod milsimr 22. 3. 2011 18:47

Dovolím si trochu toto téma oprášit. Hledám něco ve stylu parádní tahovky Spellcross - pokud možno v novějším kabátě (nehledám DOSovky).

Jediný požadavek: funkčnost hry pod W7 x64 .. nechce se mi to zrovna moc virtualizovat :)
Administrátor fóra Živě.cz.
milsimr
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod SCobra 22. 3. 2011 19:42

Nemyslím, že by někdy něco takového vyšlo. Když už, tak to byly válečné tahovky od Matrix Games typu Steel Panthers nebo ve 3D novější Combat Mission, nicméně Spellcross je první a poslední svého druhu :-) Výbornej je ale třeba Warhammer 40k: Final Liberation ;-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod milsimr 22. 3. 2011 20:20

Hm, to mne ovšem moc nepotěšilo :-( Škoda, co bych dal jen za remake Spellcrossu :D

Warhammer zkusím. Hrál jsem už některé předchozí díly, špatné to nebylo, i když to také nebylo zrovna to, co jsem hledal..
Administrátor fóra Živě.cz.
milsimr
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod negr 22. 3. 2011 20:21

Tak takové hry se snad už nedělají... Nenapadá mě tahovka obdobných kvalit a s podobným obsahem, která by vyšla po Spellcrossu (opravdu geniální počin od Cauldronu).

Nicméně z novějších tahovek můžu doporučit Elven Legacy (a předchůdce Fantasy Wars), ačkoli se jedná o odlišnou tahovku z fantasy prostředí, hra má své kvality.

btw Battle Isle 3 i s datadiskem (a předchozí díly) je nově na GOG.com.
-We gotta get out of here dude!
-Why?!
-C4 yourself!
negr
Killing Spree
Uživatelský avatar

Předchozí stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků