Gothic 1, 2, The Night Of The Raven,3 Theory

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 22. 7. 2010 22:21

No Docu, já tam měl pod Stromama tenhle?! Amulet Obr 10!? Kdesi ho tam našel ty?! Říkám, že to mám nějak šamšlí?! Schválně to tam ještě proslídím, ale fakt nekecám...
Na Návraty jsem čekal až je dodělaj, ale koukám, že to bude pěknej guláš a huž se vidím jak to tydýt Marcel stahuje, instaluje a hraje asi v ruštině?! hehe.
No pokusit se můžem, ale já to vidím černě a chmurně + to vyhrožování náročností jak na hraní tak na komp?! Nevim, nevim povidala moje...?! STartec Marcel od Zvonu. Jdu to v klidu hrát dál, teda Havrana cz, že.

-- 23. 7. 2010 00:07 --

Hehe Docu zkusil jsem save asi 3 dny nazad a neměl jsem tam NIC - pod stromama, jen ten luk u kostlivce na skalce?! A babo raď, hech...Tož já jsem v tom nevinně!? Starec Marcel.
Marcel Kudlvasr
Dominating
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Dr.Watson 22. 7. 2010 23:11

z kusím něco.
napadá mne jediné-I. vs. II. kapitola :D
kvůli tomuhle půjdu dva dny dozadu, další zpráva až to vyzkusím, tedy možná po sprše. dám pak screen ale myslím, že tam se nic minout nedá je to vedle holé skalky, kde je jeden, dva kostlivci na zemi a tuším svitek.
Dr.Watson
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 23. 7. 2010 05:04

Já se Docu asi picnu, na začátku 2.kap. hned po Hagenovi už tam pod stromama svítil a byl to ten Obr. 10, hech. Jo horní patro se 2 ještěrama-postřílet a hups dolů, po horní podestě, rovně a trochu vlevo do skalní uličky , a pod stromy(jestli si mezi stromama nebyl, tak to zkusmí) a na trávě tam svítí, napravo je ta skalka s kostlivcem a lukem. U toho prvního kostlivce u štěnic je jen svitek?! Huž na to kašlu...jdu do JHARU za vodníkama a dojíst zbytky k snídani, pak k Angelu s poštou vykrvácet a Tesco, jen zaLevno, he. Huž poprchává...snad se to pořádně vyprší ?!STarec Marcel od Zvonu
Marcel Kudlvasr
Dominating
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Dr.Watson 23. 7. 2010 12:49

Jo. Zejtra má lejt celej den, dneskaj už asi taky.
Hele, za prvé máš průser. TO byl nápad dávat s Tebou G2Notr... Jsem ráno zaspal jak brouček... Asi nízkej tlak bo co.
Za druhé. Já v noci nahodil save z konce první kapitoly (sejvuju hlavně rozhovory tak těsně než jsem prokecl Ninu Hagen) a lezu tam k ještěrkám a ono tam pro změnu není NIC ??!! 3x jsem to odehrál znovu. Ani vočko vod řetízku, jen ty kostry se svitkam, myslím krátkej luk, kytky jak tam bejvaj. cca 6 ještěrek, dvě krysy ale ten amulet pod stromama ne. Kdybych tam předtím neviděl ten "na život" myslel bych si, že kecáš... Prolezu to teď ještě jednou. Je to fakt divný bo Gothic negeneruje náhodně amulety, psteny, lektvary.
Heh. V práci jsem řekl, že mi pod kopcem lehlo auto ani nadělávat jsem nemusel :D Nějak jsem do toho spadl...
Dnešní menu: Knedlíky se škvarkama a zelí s cibulkou. Povedly se mi. Resp povedou, už se vaří...
Tady někdo dostane přez... ústa. JooWood?? Piranha Bytes?? Lord Nina Hagen?? Jan Tleskač?? Odpověď najdete na další stránce...

-- 23. 7. 2010 13:54 --

vidíš, ty návraty. Mně se to moc nelíbí jak jsem to četl. Ruština mi vadí méně jak english. Ale ta obtížnost... Když cheatoval i profiliga z webíku tak nevím nevím... Jako i ten popis armády skřítků v počtu sto najednou mi přijde ujetej. Voni stačí tři čtyři a je to skorem nehratelný kor když u toho měli zlepšit AI. Do toho nepůjdu. Cheatovat se mi nechce, Marvinovat už vůbec ne a tím pádem jsem ze hry. To radši najdu jednotku. TU mám tak vobehranou. Leda... že by na G1 byl taky někde mód? Pak tam někdy kuknu. Něco bylo neofiko, kdysi jsem o tom četl. Vem to ďas. Jdu pro amulet k ještěrkám.
Dr.Watson
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 23. 7. 2010 13:35

Jaja Docu, je to ta 2.Kap.!Jinak veselé poudačky z natáčení: od vchodu v Jharu jsem to vzal horem posbírat šrot a shupsnul u Al Jacka, že prej deme pro mjaso, no bylo to mjaso, hned v zatáčce mi hupsnul do tý nejhlubší rokle, pak počkal než mu zleva dotlačím šedouse, no u bandit Toweru huž nepočkal...tam mi helfly poplašený kudlanky, hech. I když Jack kecal , že přes Henryho jeho slovo platí?!, Radši to u věže skáču horajnem...Na pirat Bíči jsem se ,,chvíli,, přetahoval s šedous, ale ve sprintu byla vždy rychlejší, tak jsem musel vytáhnout pár svitků...na druhý straně u Ohnivek taky, aspoň na dálku, abych mal fóra ke skále. Fujky, že se do nich vešlo šípů?! a přitom jediná ledofka je málem položila, he. Hemmm tak jsem to u Pirátů vyčistil a jdu natankovat k vodníkům. Bude SWAMP exkurzia, ale nejdřívejc se natáhnu po žranici z Tesca. STarec Marcel od Zvonu. Bon Apetit
Marcel Kudlvasr
Dominating
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Dr.Watson 23. 7. 2010 13:56

Jo. V první tam fakt nic není. dám screeny.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Ale pak je tam +40 do života. Uřž na to kašlu, jdu makat. Další v podvečer.

-- 23. 7. 2010 14:59 --

No hele, tam je sleva za maso, druhá sleva za tohojak řeže dřevo, třetí za likvidaci pirátů. Možná ještě za Grega a poklad, to nevím, nikdy jsem ty poklady neměl všechny až teď tak to prubnu, taky jsem lezl vrchem pak při prvním lovu tyranossaurků jsem je vždy zatáhl k věži, pak byla sleva při návratu a už klid od vrátnýho. Ale víc jak na stovku jsem se nikdy nedostal.
Dr.Watson
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 23. 7. 2010 15:47

Jak jsem řekl Docu, Gregovi ani ťuk, první X máš vzádu u ještěrů(bíč), vokovanej Zombie je trošku tužší, hehe.Jdu na to, jsem jak zmlácenej z,,ničeho,,nasazuju miněrály a asi Béčka(na gambáč není s kým zalít...)Forte.
Jdu vybílit močál...STarec Marcel od Zvonu.
Marcel Kudlvasr
Dominating
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Dr.Watson 23. 7. 2010 18:46

Šel dolů tlak, se mnou to taky zamávalo. Proto jsem zaspal...
Natrhnu všem zadky. Bludice mne naštvala a to jsem do ní vrazil 4 bodíky. Vrátím se k savu. Kašlu na ni. Nejdřív abych si něco našel a vona mi to pak ukáže :D pizda líná... V Khorinisu jí to šlo nějak líp?? Zkusil jsem Mistrovým mečem kamennýho Aztéka, dostal jsem na budku ale to se vsákne. Mám +15 bodíků, když vydědím bludici, tak 20 asi bych měl investovat do jazyka rolníků abych přečetl ty knížky? nebo to napřed vyřešit a oběhnout potom nakonec? Si to rozmyslím, musím upíct buchtu. Možná se naučím krást, to by mohlo nahodit jeden dva levely. Musím to promyslet, potřebuju nahodit trochu ovládání zbraní. Ty heleď, von ten šoumen jak cvičí městskou antigardu něco blekotal, že když se učí jednoručky, zvýší se i dvouručky, tzn. i naopak, vyplatí se, když jedu na jednoručky, vycvičit i dvouručky? z kusím našetřit bodíky a prubnout to přez save/load aby to nebyla blbost...No v pátek se má kalit. Aspoň trochu, vytáhni PC-ho.
Dr.Watson
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 23. 7. 2010 19:06

Jo Docu, tak kalit vodu,... s těma práškama se na kalbu necejtím, ani není s kým. Tomu výcviku obojího moc nevěřím?!
Prohráb sem cestu k chrámům za roklema...Pod Valama u Močálu v jeskyni X u Syslů, taky na druhé straně Valů, máš u Kudlanek X. a za Mostem u Eremita další X...vyprdnul jsem se na něj a převálcovala ho šedifka. Začal jsem,,sázet,, Ohniskový kameny...
U paboučího chrámu I. mi asi hupsnul skřetí šaman do rokle, já nevím, když ma viděj tak ztratěj soudnost, čičo?! Zrovinka jako Kostěj u malý pravčický. Tož II.chrám,,U Skoku,, ale nemám zatím svitky, tak si magic Arrow nechám na jinde, jen to tam vyberu. Vyrážel jsem s Tauzen Arouv, a asi budu muset v poločase za Bosperem, s kůžema a pro další matroš, he.
Zatím si to užívám a venku chčije, no vypadá to opět na herní víkend, tak si to taky užij. STarec Marcel od Zvonu. Já Ty Rokle prostě žeru, i když to zase moc čtverec km-ů není.
Marcel Kudlvasr
Dominating
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Dr.Watson 23. 7. 2010 19:35

Jo, asi to projebem u Gothicu...
Dlabu na to, vracím se na chvíli do Khor. vyhodím hore jednoručku za 12 bodíků či kolik mi z bylo. Bludici nechám tak, uvidím jak to půjde. mám33% s mečem, chvílemi jdou i komba, tak tomu chci přidat. Pak vykudlankovatím a projedu pár questí. Na desky zatím dlabu, tím pádem i na knížky Aztéků. Průzkum bojem. Urrrráááá!
Dr.Watson
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 23. 7. 2010 20:56

Jaja Docu, desky až bude kurs 3:1(zatím je 2:1...), pak se budou luštit...Opět něco Humoru z natáčení, Troll u mostu mi hupsnul dolů ze skály 3x, pak sem ho musel domlátit goblínama a poslední ranka moje, he. Seance s 8 Chňapálkama tamtéž, no po Mecháču golemovi a většině Zombíí u chrámu 2 ma došlo střelivo, tož pro další Tauzen do Khoru...a pomodlit se, hek. Pod Chrámem 1 X u krys.
Jo U Skoku za zdí X, no trošku ma prohnaly, ale vždy jde někam vyskočit. S Kostějema je to horší. Takže relax v Khoru, ještě jsem to mal za levno: tož Luk 50 % a mečení 45%...zatím stále na OBR 60.
Dám filmík a natáhnu se. Brou STarec Marcel od Zvonu.
Marcel Kudlvasr
Dominating
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Chumbaba 24. 7. 2010 08:48

Chtěl bych se zeptat Ježka nebo někoho z adminů, jestli by nebyl tak laskav a nepřesunul offline mmo Marcela a Watsona do zvláštního tématu. Jejich příspěvky o společném hraní nečtu - asi jako většina uživatelů - takže jsem si tohle jinak zajímavé fórum musel odhlásit, aby mi pořád nechodily spamy, že je tu nový příspěvek. Díky, Chumbaba.
Chumbaba
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 24. 7. 2010 12:06

Chumbaba promiň, že jsme Ti zahltily forum, přesunujeme se na SZ či majl. Tož si to zase můžeš,,Zapnout,,. Marcel od Zvonu. Docu máš to na SZ...
Marcel Kudlvasr
Dominating
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Chumbaba 24. 7. 2010 12:44

Marceli, vůbec není za co se omlouvat, to není nic proti tobě nebo Watsonovi nebo projektu "offline gothicu", jde jen o to že - jak jsem psal - pak mi třeba uteče podnětná debata o Gothicu. Každopádně díky a bavte se!
Chumbaba
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Dr.Watson 24. 7. 2010 13:03

nj, proto jsem tam psal to vlákno "offline hry", bo máš pravdu Chumbaba.
Odcházíme do ilegality :D
A pardon za gothické spamíky.

-- 24. 7. 2010 14:10 --

Edit:
Ježku, nepřevedl bys, pls, ty naše nalejvárny sem? Tady to snad nebude vadit ničemu a my plynule navážeme Baldurmi a kdoví čím ještě...
Dík předem.
Dr.Watson
Killing Spree
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků