Gothic 1, 2, The Night Of The Raven,3 Theory

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 16. 7. 2010 03:14

Teď jsi v tom zase guláš udělal Ty Docu - Hanna je ta z Folkherberku(tož tu si nepřefik, to až já dole mečem a fajnovým svitkem) a ta kóča za pade je Nadja, ach jo ta skleroza. No je to buřt(toho Gothaje je škoda, ale huž ho mám až po pojistnej ventil, tož se poměl i kontejner), hech ještě ma zbyl na dlažke okurčák s naloženým utopeným v octě s cibulí.
No uvidíme jestli se Ti ten vejlet k Harpyjí s Larsem nevymstí(no jinak si to s Lumpíkama sfouknul dobře, ale jak se Vám pod kudlu přimotal kapitán Greg?!), má jednu vadu...objeví se Ti teď nabídka, že Tě doprovodí k wasr Mágům u Pyramid?!...jinak seš bez kompletního artefaktu - ornamentu a zdraví Tě mod Marvin, hech...Haby jsi se do mílovaného JHARu dostal, potřebuješ dát první! část od Larese, Saturasovi(v I. Kapitole) a zbylý Tři od ,,Kruhů,,(v II. kapitole)...Jhar - Egypt by měl být až kapitola III.!!? Já v to měl vždycky gulage, ale nějak tak se ma to podařilo ukočírovat a stihnout obojí v II. - III.kapitole: Innosovo Oko + Návrat na kolonii i Ornament - artefakt= klíč ke JHARu, nějak jsem se vždy prokousal a plnil to paralerně - začni si psát Ten moj Warbuch, hehe. Tož se Watsone zeptej Laresa, jestli Tě doprovodí k mágům(teda jukni se mu do konverzace, jestli tam tu nabídku má?! a tu třetí do Lesa ke kruhu). Jinak by pak byl ,,návrat na stromy,, - Save/load,...či později Konzole Marvin. STarej Tesák Marcel od Zvonu.
Ja pirátský poklady jsem mu všude vykopal a naprděl mu a vykrad mu kůču - dáču na Pirates Beachi...no neměl radost, ale vydejchal to, hek.
Marcel Kudlvasr
Dominating
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Dr.Watson 16. 7. 2010 13:06

Tak Lares by měl být v suchu, to jsem kontroloval bo se o tom bugu hodně mluvilo tak abych neměl moc odehráno kdybych se vracel k savu. Asi je to posledním patchem. Zase mi jde blbě skákat pro zbroj a do města. Mágy jsem si nechával až mi trochu zaberou steroidy, se tam vždy zdržím a z tý jedný Chichén Itzá střílám potvory bo tam nevylezou. Tam někde u jeskyně se zombíkama. Je tam hezky a roste tam kolem dost kytek a klínovejch destiček. Greg tam čekal na lavičce s tou replikou že nenašel v gorodku Dextera+první výkop. Já debil neměl mapu, jak pak říká další místa se zakopanou slivovicí a bláhově myslel, že když hodím dřívější sav a koupím ji tak mi to tam namaluje. A když von asi neumí psát. Ale mělo by to bejt v deníčku. Jinak notepad si píšu i s vlastní mapkou bo jsem blbě uhnul k těm hlídanejm dveřím do kolonie a rovnou čichavcovi do čepce a knihy. No jdu na to chvilku kuknout. Je hic jak v Ravenově svatostánku.
Dr.Watson
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 16. 7. 2010 17:31

Jo Docu, tak to jsem rád, že to máš OK...No mapy jsou nějaký na Gothicz.net,...Jinak stojej za to, ale najít se daj i bez map, Tam i Tuná a Onde. HEHE ty jsi se kočkoval s Rohatým Rexem, no jo tam se pár mířenejch svitků hodí, že...i když Ghaan nezahálí, ale je to čajda, na rozdíl od Chňapíka.
Cave Zvon:28, venku dvůr a ulice 33...šajze. Tak co ten srpen po 20.-tým?! Já a Kanada...Hříšice a směrovka k Tobě?! No těším se i v září a žádný vejmluvičky, já ten tvůj barák ani nemusím vidět, když chtít nebudeš, jen Tebe ...a...no co baští Baskervíice?! Tulák Marcel od Zvonu.
Marcel Kudlvasr
Dominating
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Dr.Watson 16. 7. 2010 19:48

He! Von sem von Wasr jede!? Tož něco vymyslím, odvezu Tě z té Kanady...Labradorka von Otesánek baští vše, na to kašli, maximálně bonbon.
Mapy na netu koukat nebudu leda v zápichu, Marvin nepoužívám, není proč. Zatím to probíhám krajinou. Proč mi nikdo neřekl, že už umím zabít divoké prase?!? Heleď na kopci za m ajákem za tím lovcem je bižutérka +10 Schwarzzeneggera. Taky jsem netušil, že aniž bych byl za brekeke mágama tak můžu používat teleport. Zatím ten od skřeta, co mi z lásky zapíchl gay Lester. Asi je gay, já bych jinak skřítka nikomu nezapíchl ;) Prolezu to ještě kolem Onana, zatím neumím zbít toho Sobokana jak mám vybrat nájem, praští mě holí a na můj krásný mečík +40 kašle zvysoka :( ještě najít prstýnek někde u skřetí jeskyňky. Mydlím to radši lukem, kvůli Mistr. mečíků jedu na obratnost. Oběhnu dlužníky, vybiju zvířenu, zhulím se u Ibrahima a pak se dám na ornament. Tamtoho jak byl zlej na Sáru jsem nechal zavřít, myslím, že do konce 2 kapitoly bych ho měl zabít jinak Sářičku stejně zlikviduje. A to nechci. My spolu totiž spíme... Tedy máme vedle sebe postele v ubytovně. Pro začátek. Jinak chci kouknout k Saggitě, majznout trola nahoře kvůlivá questí... Votrhávám kytky kvůli jejich obnově.
Jdu péct štrůdl...
Dr.Watson
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 16. 7. 2010 20:32

No Docu o Lovci na kopci jsem Ti psal, na kamenné římse, nad cestou k Akilovi máš taky dajakej šmorn(pod tímhle padárkom, ale zeshora tam neskákej, he...i za Majákem k šedous se volačo válí.
Statkář je tuhej, zkusi ho navést k potvorám za statkem. No šwarce Trotl, se u mne párkrát hupsnul dolů, he netrefil to za mnou na láfku...jinak sem ho vždy vybušil u Velké Pravčické..., jinak jseš rychlejší a než se odněkuď vrátí tak mu vymeteš ,,pabučinky,,a vorveš zahrádku.
Ja někdy by se to dalo filmovat, jaké se povede Story a veselá historka z natáčení. STarec Marcel od Zvonu.
Marcel Kudlvasr
Dominating
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Dr.Watson 16. 7. 2010 21:15

Už jdu na to. Vidíš, farmáře nechat nakousnout. To mně nenapadlo, po mně vyjel i ten jeho přiblblej syn a odněkud povzbuzovala stará. Já bez obecenstva holt neměl motivaci ;) za majákem jsou strašidla, tam nejdu. Minimálně stínová příšera. Bojim bojim. Teď to vezmu ke klášteru, je tam hinduista s památníčkem. Vyčistím cestu pro ovečku a nechám se asi zaquestit od ohniváků. Možná pak s Laresem k vodovodníkům kdyby tam přece jen byl bug. Trochu mne naexpí. A při štrůdlu jsem zjistil, že jsem zapomněl na Ragnarua a Akila a toho jak buší kladívkem do okna.
Dr.Watson
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 17. 7. 2010 00:25

Jo dělat více věcí na jednou, Docu, není bezpečné, hlavně , že to ŠTRŮDL, přežil!? Šedivka je až nahoře v jaskyni Ty bojim,...Hehe ovečka a ženský, bacha rády řezaj zatáčky, tak ať Ti nehupsne z mostu u kláštera, já ho rád skáču do voděnky a plavu kanálem hore k Dubu a šedousům - Ogden zkratka, jinak taky vodopády zeshora k mostu od II. kruhu v Temném lese pod schodama. Jo fajne kuše je hore(nad šedous jeskyní) vlevo vedle mostku směr pyramidy. Ale ta Questova je u Kruhu,,Slunce,,kde se šrotuje a opravuje VOKO. Tož Watsone teď teprvá si pujdu hrát Já...Tesák Ogden - Marcel od Zvonu.
Marcel Kudlvasr
Dominating
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 17. 7. 2010 01:39

Huž jsem byl naštvanej Docu, voni Ty dva hajzlové jsou moc teď na mne silný, tak jsem na Canthara(lepší než ho prásknout, he) za branama poslal Kostěje a na Attilu(key k rubato) golema, trochu tvrdej kalibr, ale musel bych na to pořád myslet. Tož ma to za ten pytlík chechťáků stálo...Musím nadělat prašule a skoupit zbytek svitků na Trgu a u kláštera, to co v I.kap. za něco stojí, doplní se každou kapitolu, tož srabárna, jako Luk...Pustím film a půjdu si dát sprchu a zalezu, brou Watsone...Marcel od Zvonu.
Marcel Kudlvasr
Dominating
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Dr.Watson 17. 7. 2010 10:41

No, s tím Cantharem se mi to taky nelíbí bo je tvrdej jak Arnie Van Stallone v té věznici. Jak před bránou golemama?? Hned na začátku než vleze do Khorinisu? Jinak udělal jsem chybu. Dvě chyby. Odslouživ dvě mše Innosovi mám dva bodíky do síly. TO je na 4-té výkonostní asi blbé. Tedy kvůlivá učení za body. Nemám popsané savy, došlo mi to ve městě, když mne Harold Haradovič učil podporu ležmo za rukama. Jeden bodík asi vrátím, to by měl být poslední sav.
Taky mám tip. U Grimoára jak vyřezává pod Dexterovic gayskou komunitou klacíky jsou vpravo ti dva Troulíci. Dájí se skvěle uběhat a je tam Rapír (100cm řezná rána, tuším za 50 dexterity, předvoj to Mistrova meče) a Klínová tabulka. Královskej šťovík jsem tam nechal. Uděla jsem je na tři kolečka, jedno průzkum, druhé deska, třetí meč a rychle pryč. Asi nej je proběhnout kolem skály a pak tomu druhýmu pod rukou. Ještě nemám proběhlej les k Saggittarii, jen jsem nakoukl zhora od Jugoslávce bez kuše, je tam příšera někdo zapomněl pohřbít padlé, běhají tam a vyčítají mi to mečem:( asi tu bandu banditů odtáhnu na kopec k Jugoslávcovi ať si s nima dělá co chce...
Z mostu skočím až to tam po cestě projdu s Laresem k instalatérskejm mágům. Zatím jsem došel zpátky do city a přemejšluju o těch dvou modlitbách za bodík síly. Kua nemám to nastudovaný co kdy komu dá. Jsem si akorát pamatoval, že mi to dávalo život... Asi jak ještě nejsem v gildě. Pak mám dilema jestli ze sebe udělat toho T. Rexe a nahonit expy, bral jsem to
1/ pod majákem na cestě kouzlo, vyčistit maják
2/ po hřebenu k Rolling Stone Henge
3/ protáhnout se kolem harpyje k té náhorní farmě nad Onanem, tam je konkurenční Rex ale dá se kousnout bo si myslí, že jsi samička a kamarádí se
4/ zlikvidovat ten tábor jak schovali truhlářskýho synka
5/ pak většinou dojde zdraví ale jednou jsem zvládl ještě tu bandu pod Jugoslávcem
Dají se nahnat tak 3 a více úrovní, problém je že nedostaneš za úroveň životy ale to jsem doháněl právě tím modlením...
Kua, hraju to jinak než loni, jde to líp?
Štve mě ta síla, to mám za modloslužebnictví... Když já zapomněl, že jsem protestant, husita a konfucianista ze Sionu. Sílu u toho přepadenýho jsem si schoval. Ach jo. Asi bych měl kouknout na podmínky modlení a ceny učení. Jo, byl jsem za Dexterem, zatím v míru, měl jsem strach, že bukanýrskej Žiška nestihne doběhnout :D Tož já su Machiavééélli, voé, nééé?! ;)
jenže...když vlezu na webík kvůli modlení, svede mne Líná Game Víla k návodu a to n echci.... Prdím na to.
Dr.Watson
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 17. 7. 2010 13:00

No nakoupíno v Kaufu, v Havranovi ještě né(chce to Zmrzlíky, Zmenšení!, Démona!, Bouřky a splashe, golema a kostěje, jo a znič nemrrrtvého!!!,...není za co, he...zatím. Teď bude DOCu, výtěr a fukéř po planině a kopečkách. Docu, to modlení se liší podle toho kde se modlíš?! Síla, život , mana?!Ale! jen jednou za DEN!
Musel jsem oba vyvést za sebou ven z Brány do rokle, he a tam je nechat aby si,,naběhli,,. S Akilou jsem to zkusil za rybárnou, a vypustil Golema, a přiběhla i Polívková rybářka.. Tož u zadní brány byl klid. A to samý vepředu napravo ve Vlčí rokle, tam měl Canthar rande s Kostrou, ale to již ma votravoval v Khoru a cpal mi ten dopis.
U Grima jsem se nejdříve naučil pižlat Trofeje, kdyby Trotly nevydejchal...no a potom jsem blížence-Trolldy vyhnal kaňonem hore, k Onarský bandě...To samý s Dextera Trubcema, něco u mostu, zbytek od Věží, lze taky využít Kostěje z Dolu...No Greg, přestal stávkovat a Dexíka vykostil sám.
U Saggity je potvor jen si vybrat k čemu bandíky dovýst...a zbytek pak pomlátit ze skal a z boudy. Jinak bacha na Kostěje! V Havranovi jim to skáče
samo a uměj i obejít a přepadnout zezadu, he.Horní tábor banditů(za hor.farmou, za stodolou je Poklad n.3) jsem většinou vypálil - Fajr Splashem a domlátil.
Tož zbývají Kostějové kolem HROBKY a v ní, dám to sežrat těm dvou frajerům od Bijců: Bullco a spol.
Zbydou mi Kruhy, Pobřeží, Maják, Klášter a kradenice u Lepších lidí v Horním
městě...Jdu si dát film a záda. Zase večer popojedu,...STarec Marcel od Zvonu.
Marcel Kudlvasr
Dominating
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Dr.Watson 17. 7. 2010 13:08

Asi to pojedu znova, vezmu to skratkama...
Jo, nevydržel jsem a koukl na to modlení.
nezávislej má šanci na 10x síla, 10x obratnost, 20x manamana (pa pá pa pada...) a neomezeně životů. Tak to jsem prošvihl asi 20 modlení. Je to tuším akorát za stovku, jinak nedá nic. Mág myslím dostane už akorát tu manu a životy. Nj, když troly odtaháš jinejm nemáš expy, ne? Za ně je to škoda, dávají asi 1000 ex. já tam dával buď zmenšení (asi existuje jen jeden svitek + druhý v addonu? anebo vykouzklit kostíky-u banditů mne to tak nebolí, ti jsou po stovce a zrychlí to vývin hry).

Taky vypadnu ven. Hehe, jsem rád, že Tě ve hře nepotkám, jsi horší jak stínová příšera... bych zdrhal vidě Tě vylejzat za kopečkem ;)
Dr.Watson
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Dr.Watson 17. 7. 2010 17:11

Tak to jedu znovu, na zahradě jsem vymyslel boudu na toho s propustkou, vůbec jsem za ním nešel, pánev oželel. Uvidím, co bude dál.
Heleď, Wasře, pak dáme Oblivion nebo Wizardry, sedmičku mám ale nikdy jsem ji nehrál, prej je dlouhá a těžká, že bychom pak přeportovali final save do osmičky.
Dr.Watson
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 17. 7. 2010 17:15

No nebuď Docu, nevím kolik jsi toho pohnojil, ale to nevyužitý modlení?! na něj kašli, já jsem ani neměl do 4 - 5 levlu, zbytečný prašule na modlení, Budu to nahánět Permanent Flaškama! a deskama.
Pochopitelně musíš mít poslední Ránu Ty, He!(jinak Load, že). To zmenšení je 2x i snad víckrát?!I démonů je hafo...Né Šedous je tupá bestie, to plně Intelektualizovanej Jeskyní Béér je daleko horší je i lstivej, zákeřnej a nevypočítatelnej, když ho vytočíš, hehe a má pamatováka. Chce to na něj hodně dlouhý bidlo, který Ti kdykoliv dokáže zkrátit. Jinak by jsi vyčuhovat,,za kopečkem,, ma neviděl, nejsem blbé vojcl. My chodíme pod horizontem...
Serž Ogden Béér, cave Zvon. Díky za modlení - info, bral jsem to vždy tam, kde mi dali hlavně S a Obr.

-- 17. 7. 2010 18:24 --

Léto je dlouhý a bude Horký,...Ty zbrklíku Docu, jinak neboj asi ho stejně potkáš, já bych ho pak hned krouhnul, he.
Jinak zkontroluju ty mý W7, jak se hejbaj?! Myslím, že je mám 2x, CD i DVD verzi?!
Watsone já zas tak rychlej nebudu, než vyčistím KHOR a okolí...Těším se na cokoliv. Zejtra ma Martin(né ten můj pitomec...) - Doc z Motola vytáhne aspoň po Praze má bejt o 10 celsia míň . Tady ani nekáplo a lítlo to běsnění přes Pelzeň spodem. Co u Vás, Přežila to králíkárna, došky i sliepky?! Poustevník a Druid Ogde Béér, cave Zvon
Marcel Kudlvasr
Dominating
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Dr.Watson 17. 7. 2010 21:22

No, slejvák asi půl hoďky, celkem to šlo ale vody málo. I když po tom co bylo v noci na západě jsem i rád...
Jo. Kvůli modlení jedu znova. Zatí stačí pajska na dva životy. To jsem nakradl po střechách a tak po zemi. Jsem pozadu-zasekl jsem se u těch lumpl na mostě, zůstal mi tam ten stříleč, běžet těsně u něj a nenechat se trefit... ble. Jak jsem trochu utekl, střílel, magor, ale mám objev na který jsem zapomněl - bludičkůůůů. Je s ní sranda a má pocit že na body není drahá, zbraně od základu hledá zdarma. U Vatrase ten quest se zbraněma. Na druhou stranu jsem výkonostně výš jak ráno, mám 4-tou a to jsem ještě nebyl u Onana, Jugoslávce, Grimma. Najel jsem na luk a dex. Jde to skorem samo. Heleď alchymie je drahá? Cvičně jsem zkusil abych věděl ceny ale vidím jen základ, po jednom bodíku. To by šlo. Já vlezl k svému Haraldovi Haradoviči a pak omylem ke Constantinovi a von mě vzal taky :D Za kytky. A koukal jsem že ŠŤovík se dá koupit zpátky plus prodat i ty pitomý houby. Trolíci. Já minule zmenšoval akorát toho úkolem od Saggity. Ty dva asi přez kostěje. A v addonu mi dal ten jeskynní pěkně zabrat. Pižlal jsem ho tuším z té chodby jak je duch. Jinak propuskový trhovník byl ve městě na stejném místě akorát mne nekontaktoval, já ho zatím neprokecl, takže akorát ty expy za zavření nebo předání a napráskání jednoho z nich. Tedy Sáry nebo jeho. Teď si koupím odemyky a za zbytek asi dexteritu a jestli zbude na lepší luk. Furt v trenýrkách, já si na to v t ýhle rozehrávce nějak zvykl :D Voběhnu to kolem Harpyje a Onana, zkusím šlohnout ten rapír, zaběhnu na Dexterovic hlásku kvůli žoldákům (už vím že mne nezapíchnou poprvé, možná to prubnu a nechám je od bukanýra zabít, jestli uteču Dexterovi. U Jugoslávce jsou kůže tak asi zvládnu i ten questík Bospera a pak už vlezu do učení. Víc zatím nevím, nechávám v záloze T. Rexe na maják a ty lumpy s ukradeným učněm. Možná to půjde bez toho. Je jen jeden svitek a ty ostatní zvířata jsou dost slabší.
Plán na zejtra máme podobnej...
Dám sprchu a ještě trochu Khorinisu. Kucíííš, ještě jsem nebyl v lucerničcce se musím zeptat Zurise na viagru...

-- 17. 7. 2010 22:23 --

Jo, Wizardry7 mám tu verzi z Levelu jak měli výročí (nebo to bylo Score?) na XP šla i v cz.
Dr.Watson
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 17. 7. 2010 22:10

Hai Docku, šťovíky a Pohanku sysli, za malý houbičky je bonus, tož je koukej baštit...asi se to dá 5x zopakovat, ...no Alchymo ze začátku leze do peněz ale něco Síly a Obr. na tom vyděláš a flašky stejně potřebuješ. Jdu se natáhnout.
Vybral jsem cestu k pyramidám(u voběšenýho, u kameňáka golema a u Mostku...), na druhým břehu říčky se taky něco válí, ale musí se Tam seskákat od Inose k pyramidám. STarec Marcel od Zvonu.
Marcel Kudlvasr
Dominating
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků