Jaký film jste viděli naposledy ???

Nové či staré filmy v kinech i na VHS či DVD a hudební hity vašich srdcí

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 19. 9. 2009 21:48

D-9 jako bečkovej film?
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod SCobra 19. 9. 2009 22:02

Šifra mistra Leonarda - 7/10
Nebýt toho lacinýho zvratu a rozuzlení, bylo by hodnocení vyšší, koukat se na to dalo.
PC, PS1, PS2, PS3, PS4, WiiU, New 3DS XL, New 3DS, GC, PSP, PSVita, N-Gage, N-Gage 2, GameBoy Advanced, XBox, X360, XOne, N64, NES
SCobra
Godlike

Odeslat příspěvekod Trey 19. 9. 2009 22:03

Tomkalhotka píše:D-9 jako bečkovej film?

No to víš,poslední dobou to tady moc nežije,tak se snaží napsat takový věci aby se rozběhla nějaká diskuze.
Trey
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lucass.boy 19. 9. 2009 22:46

Přidávám se do zástupu těch, kteří jsou naprosto odvařeni z District 9. Moje hodnocení- 9/10. A to nejsem fanda sci-fi. Třeba takovému Star Treku se vyhýbám jako cikán pracáku a seriál Hvězdná brána je pro mě absolutní sračka!
Xbox 360- moje srdcovka (LIVE- Sephik)
Lucass.boy
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 20. 9. 2009 00:23

Mm Jenze ten novej star trek vypada vcelku dobre .
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod Fever 20. 9. 2009 00:51

Flight from Death: The Quest for Immortality - Výborný dokument. Človek sa potom zamyslí...
Fever
Rampage

Odeslat příspěvekod Lucass.boy 20. 9. 2009 01:50

tomkalhotka: Ok, zkusím mu dát šanci.
Lucass.boy
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 20. 9. 2009 01:58

Zkus.Pač ja mu šanci dam taky :D

Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod Lucass.boy 20. 9. 2009 02:04

Dáš nebo už si dal? :-))
Lucass.boy
Killing Spree

Odeslat příspěvekod DevAstor 20. 9. 2009 02:24

District 9 - docela dobrý film a zajímavý nápad, jsem fanda sci-fi, tak pro me 8/10
Toto je můj osobní názor.

(\_/)
    (°.°)           <=(čert s dvouma půllitrama)
   c(”)(”)
DevAstor
Rampage

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 20. 9. 2009 02:28

Lucass.boy píše:Dáš nebo už si dal? :-))

Teprve dam na doporuceni od kamarada.ST sagu sem nesledoval a neni me nejak sympaticka.Ale toto pry ma se ST spolecny spise jen jmeno.

Tomkalhotka
Rampage

Odeslat příspěvekod Raider 20. 9. 2009 07:34

ST je vážně trochu jinej šálek kávy než býval.) osobně bych mu dal ale 9/10 stejně tak jako teĎ District 9.)
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinston
Raider
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Lucass.boy 20. 9. 2009 13:37

Tomkalhotka píše:
Lucass.boy píše:Dáš nebo už si dal? :-))

Teprve dam na doporuceni od kamarada.ST sagu sem nesledoval a neni me nejak sympaticka.Ale toto pry ma se ST spolecny spise jen jmeno.

Ok, to je to, co mě děsilo. Tak to prubnu ;-)
Lucass.boy
Killing Spree

Odeslat příspěvekod jezek 20. 9. 2009 16:49

District 9Naprosto parádní sci-fi o lidech a jejich "lidství". Nebo možná o tom, jak se lidi dokážou chovat zbaběle i si dovolovat až moc, podle situace a podle toho, kdo drží zbraň. Dokumentární charakter první půlky filmu je výborně zvolený tah. Sice nemusí senout každému, ale pro mne zanmenal větší vtáhnutí do děje. Akční část vlastně ani nepostřehnete, přerod je nenásilný a snímku svědčí. Pár nelogických momentů se najde, ale rádi jim to odpustíte. Musím ocenit autory za naprosto nenásilné uvedení do situace pomocí různých narážek v hovorech.
9/10
dr.miša píše:
:
Několik neodpustitelných momentů, o kterých jsem zde neviděl ani řádku, což tak trochu nechápu.
Předně s eMZáků teče krev, co to je......?
Pak kde se tu ti "kreveťáci" vzali?
Jaktože lidé nepoužili to nejlepší co mají - neviděl jsem jedinou stíhačku, bombardér, útok družicí apd., místo toho použili helikoptéry - stupidita největšího ražení - a co je nejnemožnější :!:
Když už jsou mimozemšťané tak schopní, že překonali hlubokou vesmírnou propast (neřešim jak), jak je do háje! možné, že se tak trapně nechají porazit???

odpovědi:
Proč by nemohla téct emzákům krev, podobná té naší? Dýchali, takže okysličovali krev podobně, jako my.
Byli to dělníci, neschopni samostatného myšlení, utekli z domovské planety.
Lidi používali standartní techniku, která se používá na potlačování nepokojů.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 20. 9. 2009 16:56

Fanboys - nutnost pro všechny nerdy. Známé postavičky ze seriálů a filmů, žádné křeče a prudění Trekkies. Výborný.

Battle For Terra - mimozemšťani X lidé fifty-fifty. Příjemné pracování Terraňanů a jejich synergie s přírodou,Obamovský předseda sněmu lidí. Ale moc pohádka.
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
First Blood

Předchozí stránkaDalší stránka