Gothic 1, 2, The Night Of The Raven,3 Theory

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod kurcatovium 15. 7. 2009 22:34

Jsem byl na táboře a nezkontroloval to tu... :-D
Toho G1 ještě zmákneš ;-) To by v tom byl pes aby ne! Dyť chrám Sleepera je snad uplnej konec... A 5 bodů síly nemá moc smysl řešit vzhledem k tomu kolik se právě ke konci dá posbírat permanentních lahviček v tom orkském pohřebišti. :-)
kurcatovium
Dominating
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Chemist 16. 7. 2009 00:32

Jop, já vůl v práci nestihl odpovědět a pak jsem na to plně zapomněl.

Takže:
a) nepochopil jsem ten dotaz s bažinným táborem a žoldákama
b) doporučuju nakoupit na Sleepera dost svitků s vyvoláním démonický armády (resp. démona / kostlivce / armády temnot /či jak je to v češtině/) a nechat vesele závěr vybojovat pomocí těhle mamlasů.
c) pět síly na konci hry je naprd, vzhledem k tomu, že síla TOLIK neovlivňuje celkový damage (trochu ano, ale...), plus navíc jsi pyšným majitelem Urizielu, takže no stress.
d) G3 je za směšných 180 korun k mání, čili to vyzkoušej, ale nezkoušej to bez CP 1.71, ta hra je víc freeform a lá Morrowind / Oblivion, i když stále funguje na gothic principech (daný počet expů atd.), čili je to tak někde mezi.
e) Jestli Ti ale zabírá G2 tolik času, asi to nebude to pravé ořechové, protože G2: NotR by měl chytit tak, že i když máš druhý den ráno vstávat brzo do práce, stejně hraješ do noci :D

(ano, éčko je míněno žertem)
"Dovedeš jezdit bez sedla, pane?"
"Dnes v noci třeba i bez koně..."
Chemist
Dominating
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 16. 7. 2009 07:20

Drahý Watsone, promiň...Ty jsi se odmlčel a i My jsme se odmlčely. No jinak je G1 ke konci až nechutně tuhej, z Gothiců nejtužší, hraju ho teď taky znova a budu se muset též na poslední kapitoly pochlapit. V G2- Havran, v každé kapitole skup co nejvíce svitků s kouzly např.Ty ,,Mrazíky,, a,,Znič nemrtvého,,pochopitelně Démony, a Tlupu kostlivců...Doporučuji Ti stránky -gothicz a Morrowind , ty nemaj konkurenci. Kostěje a silné nemrtvé pomocí ,,Sněhuláků,,se bourali daleko lépe, navíc s pořádným palcátem!Problémy v G2+Havran mi pomáhal řešit můj Deník bojovi vedle vedený, kam jsem si klíčová slova začerstva psal a i jiné questy , abych to měl pohromadě a nemusel to honit v úkolech v počítači, to samé u G3 a Morrowinda, aby se dalo plnit v místě více questů najednou při cestě stejným směrem, aby geroj nemusel lítat jak šús! Zrovna tak vlastní mapy se mi u těchto rozsáhlých Světů vyplatili! Věřím , že teď již Havrana dohraješ v pohodě a buď budeš pokračovat v G3 s patchem aspoň 1.72! na medium, je již OK! a nebo si od Gothicu odpočineš a vychutnáš si , he do Vánoc Morrowinda(já ho hraji již 5 let..., kterou verzi s datáčema máš doma?!)), kterej je v poslední verzi již také OK! a cz.. Pro jistotu mi piš na SZ, to na Tebe určitě nezapomenu.Je to ten nejlepší Virtuální Svět RPG všech dob! Ještě ke G3, je trochu jiný než klasičtí Gotici, ale ten prostor a možnosti to plně vynahradí. Takže si založ ten WARBUCH a začni kreslit vlastní mapy a bude to v pohodě. Těším se na Tebe, Marcel od Zvonu. Hmmm varuji každého před G3:FG India!
Edit: Skřeti -Orkové jsou problém , musíš je kosit zezačátku kuší či lukem z vyšších palpostů, ale jestli jsi byl trpělivej ve výcviku s mečem(obouruč) , měli by padat i s mečem, když je trochu načneš zdálky, ale po jednom na férofku, he. No asi zrovna tak jako REXové v Hornickým a Břitvy v Death Valley .Šafle hore!
Naposledy upravil Marcel Kudlvasr dne 16. 7. 2009 07:30, celkově upraveno 1
Marcel Kudlvasr
Dominating
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod SCobra 16. 7. 2009 07:21

No... Samotnej Sleeper není až takový problém - jen se k němu nesmíš přiblížit (ony jsou vyvolané potvory schopné zničit ty jeho srdce?). Problém je spíš se k němu dostat.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod kurcatovium 16. 7. 2009 08:30

Já teda nevím, ale co si pamatuju, tak jsem se sleeperem žádnej velkej problém neměl... Za bažiňáka ani za sekáče ze starého tábora.
kurcatovium
Dominating
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod SCobra 16. 7. 2009 08:37

Já taky ne, právě :-) Stačilo jen přijít na to, že musíš propíchnout srdce a ne jeho :-) Pak to byla otázka deseti minut.
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Trey 16. 7. 2009 08:39

No Sleeper zas taková pohodička nebyl,spousta bažiňáků a po každém propíchlém srdci(vyvolané potovory je rozhodně nemůžou zničit,proč by jsem pak sbírali ty hole?) se objevil demon.
Trey
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod SCobra 16. 7. 2009 09:37

Aha, tak na ty démony jsem trochu pozapomněl :-)
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Pipin 16. 7. 2009 09:57

Já taky se Sleeperem větší problém neměl, co si vzpomínám...ty démony jsem zvládl dobře a bažiňáky taky...určitě jsem to udělal napoprvé.
Welkome to heal!! - Mirdasl
Pipin
Rampage
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod kurcatovium 16. 7. 2009 10:10

Démon je otázka chvilky a bažiňáci v té době chodili snad na dvě rány. Chce to pořádnej sekáč, když je člověk na růčo mlácení. Mág tam nemůže mít problémy vůbec...
kurcatovium
Dominating
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Dr.Watson 16. 7. 2009 17:42

Jéjejejej! To se to sesypalo. Dík. No, G1 jsem před lety dal asi 8x. Teď jen k Uzirielovi a staré zbroji a vyvraždění toho co zbylo ve Starém táboře. Pak jsem zkusil G2 Goldík a už s eot veze... Jo, spát chodím ve 4 ráno, ty buřiny byly v tomto "dobré" (jinak hnus fialovej, tři neděle boží dopuštění, nepřeji nikomu), přítelka na grantované (garantované 8-) tedy grantové služebce 3 (ano slovy tři neděle sláva, no jak se to vezme...)), přiznám se, že navzdory vyšší (ku**vsky vyšší...) obtížnosti mne to chytilo, G1 při znalosti fičur aka Do hradu pro obouručák, trénink pouze dvouruček, okrást Leeho o sekyru, je děsně lehký. Akorát jsem nějak zapomněl jak je to s trénováním obouruček a do Spáčova chrámu jsem vyrazil bez procenta na dvouručky bo mě to nikdo nechtěl naučit... Pak jsem to něčím (úkolem, kapitolou?? nevím) pořešil. Jak říkám, mám save u zabití toho hlavouna Starého tábora a od té doby mastím G2gold. Ráno jsem začal opět odznovu, bo mne naštval ten bug kdy se proměníte ve zvíře, máte mistrovský meč s bonusem a ono to umaže 10%... Inu. Mydlím si to k dokonalosti... do neděle to musím zvládnout i s pokácením pár stromů kamarádovi v lese (jo, v reálu...), zítra na houby, takže asi rovnou od Gothicu...
Hry si píši, dám, seženu. Ještě jsem našel v knihovně Neverwinter Nights jednotku s datáči, ble. taky jsem musel mít všechno... Proč se líný osel udřel?? Protože hrál RPG a NESPAL...
Hasta la Khorinis!
a ještě jednou dík.
Dr.Watson
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Chemist 17. 7. 2009 08:50

Obouručák by měl trénovat tuším Cord v Novém táboře. (Ale už taky nevím :-) ).


Jinak jsem tu armádu temnot samozřejmě vyvolával na templáře...
"Dovedeš jezdit bez sedla, pane?"
"Dnes v noci třeba i bez koně..."
Chemist
Dominating
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Adrick 17. 7. 2009 21:30

ydar dohral sem Gothica1,2,Havrana a nejvic mne bavila 2 ale jednicka byla o dost těžší a dobry je ze ve dvojce dostanete uplně stejnou zbraň jako je uriziel
Adrick
First Blood

Odeslat příspěvekod kurcatovium 17. 7. 2009 21:48

Jednička těžší než Noc Havrana? I kdež...
kurcatovium
Dominating
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 18. 7. 2009 05:18

No Kurčáku, mňa dala vždy víc zabrat G1! než G2, taky...Obouruč meč začíná trénovat za 30 -LEE, Codr na ťa prdí, he. Nějak mi zbejvaj na vymlácení jen skřeti a pořád ma chybí ke konci cca 120 Xpíku-Doveda bodů. To je situace a problema univerzálů, hech. Jinak Watsone držím palec a gothicz Tě vždy zachrání...Marcel od Zvonu.
Marcel Kudlvasr
Dominating
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků