PSP vs. Nintendo DS 2

Diskuze o hrách pro kapesní herní zařízení

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod C3nsuRED_cz 5. 6. 2008 23:51

It has to start somewhere, it has to start sometime, what better place then here, what better time then now!
Zerg rush KEKEKE
C3nsuRED_cz
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Tuuurek 6. 6. 2008 01:04

winemine píše:v sekci "performance" vyhralo DS nad PSP...tolik k vypovidaci hodnote toho testu

Z tveho příspěvku soudím že jsi majitelem PSP.... :-D
Život je plný překvapení...
Tuuurek
Dominating
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod C3nsuRED_cz 6. 6. 2008 01:58

Do performance brali grafiku, výdrž baterky a loading times, což je 2 ku 1 ve prospěch DS :D Náhodou já myslim že výsledek testu má nějakou vypovídací hodnotu (teď nemyslim ty čísla) - kdo hledá herní zážitek, který nikde jinde nenajde, nemůže s DSkem šlápnout vedle. Naopak kdo hledá herní zařízení, které je zároveň multimediální "monstrum", pro toho je PSP
It has to start somewhere, it has to start sometime, what better place then here, what better time then now!
Zerg rush KEKEKE
C3nsuRED_cz
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod uberuser 6. 6. 2008 08:53

njn, tradicni vs netradicni zazitek. Neco jako spat s holkou nebo s klukem. S holkou je to osvedcena klasika, ale chapu, ze to nekoho po case muze nudit a tak si vrzne s klukem ( C3nsuRED_cz? No offence :D)
Ja nicmene zustavam u klasiky 8-)

btw. cirou nahodou jsem si ted od znameho pujcil NDS. Ma tam nejakou warezackou utilitku, takze jsem mohl vyzkouset velkou radu her a abych se priznal, nejsem nadseny. Jedine, co me na chvili zabavilo, je New Super Mario Bros, ale vazne jen na chvili. Oproti starym Super Mario Landum na GB je ten design strasne fadni a nudny. Take jsem zkousel Ninja Gaiden Dragon Sword, tam se musi nechat, ze ovladani zvladli dobre, jen hra samotna je dost o nicem (a kde je krev, NG bez krve, no to snad ne?!).
The World Ends With You - zajimave podane (az na ten zacatek, kdy ma hlavni hrdina monolog, ktery by mohl slouzit jako manifest EMO), ale ta hnusna kostickovana 2D grafika se mi proste nelibi.
Absolutne nejlepsi "hra" na DSko nakonec byla interaktivni vyuka spanelstiny. Sice to taky neni prilis zabavne, ale k necemu mi to je :)
uberuser
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod spajza X 6. 6. 2008 09:29

NDS vyhralo,lebo sa da zavret screen a daju sa hladkat havkovia s tou palickou lol.Ked budem stary a bude mi meknut mozok,kupim si NDS a lustil,kolko je 2+2...Mozno ho kupim aj frajerke,aby sa pripravovala na tehotenstvo a kupala babatka,hladkala psikov a skrapkala ma s tou palickou na chrbate lol.

Ale teraz,ako HC hrac sa nemozem uspokojit s portfoliom(hajzlovym=5min na zachode,buzikovskym alebo geriatrickym)Proste PSP je ultimatna masina a ked si nuteny ho hacknut(pretoze inak by sisi doticnu hru nezahral)zistis,ze pri hrani z karty baterka vydrzi aj 8hodin!!!a loadingy su polovicne=nepatrne...A to co sa s tym da robit,ako sa da konfigurovat je az dych vyrazajuce...

Takze zrovnavat PSP s nejakou hracickou je smiesne.A dokonca prehralo LOL lebo nejaka bukvica zmackla klakson,ze NDS five and PSP three :D Sak cotijebe :roll:

PSP sa neda zrovnavat s nicim,mozno tak 1000vs2000...Tot moj nazor,akozto cloveka,ktory ma PSP nadupane nad mraky(a niesom ziadny warezak,takze s tymto na mna nechodte,to neuznavam) :D

Inak zavidim ten zaklapaci screen,ale vlasne...mame tu playgear takze mam zaklapaci tiez,tak nic :D
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod uberuser 6. 6. 2008 10:53

spajza X píše:NDS vyhralo,lebo sa da zavret screen a daju sa hladkat havkovia s tou palickou lol.Ked budem stary a bude mi meknut mozok,kupim si NDS a lustil,kolko je 2+2...Mozno ho kupim aj frajerke,aby sa pripravovala na tehotenstvo a kupala babatka,hladkala psikov a skrapkala ma s tou palickou na chrbate lol.

ROFL,
hodne dobry :D
uberuser
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Alcil 6. 6. 2008 11:10

spajza X: ty jsi HC hráč jak stehno...
Alcil
Rampage
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod spajza X 6. 6. 2008 11:48

Alcil:Ty si chlapce daleko od pravdy ;) HC vychutnavac=moje druhe meno...24/7.
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod HALI32 6. 6. 2008 15:10

Spajza: Na DS si zahrají i HC hráči. :) ... není to jenom o Cooking mama, psech a podobných ptákovin...náhodou Nintendogs mají úspěch velký...a zkus si třeba Advance Wars, Pokémon, Mário 64, Metroid, Mario Kart, Final Fantasy...to vše jsou hry pro HC...jasně...grafika je trochu jinak pojatá, jednodušší...jde vidět, že jsi ještě na DSku nehrál a nebo málo. Je to prostě Nintendo a jestli ti to nesedí, tak si to kupovat nemusíš, ani se té konzoli nemusíš vysmívat. A ještě jedna věc, zkus to pořídit přítelkyni spolu s Máriem, pejskama, Elite Beat Agents, Zelda...Wario Ware...a spoustu dalších...na nějaké PSP by se ti rychle vykašlala :) ... ... ...
...jo a PSP je taky skvělá mašinka...to se musí uznat... ;) . . .
HALI32
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Tomkalhotka 6. 6. 2008 15:39

s DSkem je vetsi zabava :)
MSI MB Sc AM3 870A-G54, AMD Phenom™ II X4 Black Edition 965 ,DDR3 4GB KINGSTON ValueRAM, VGA HD 5770 vapor x , HDD WD 1TB, COOLERMASTER zdroj GX 550W , COOLERMASTER case HAF 912 Plus, LG FLATRON w2220P

PS2,PS3,GameCube,nintendo WII,PsP,nintendo DSl
Tomkalhotka
Rampage
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod spajza X 6. 6. 2008 16:23

Ja sa NDS vobec nevysmievam :) Ma svoj styl,plni ucel,ale PSP je proste niekde uplne inde,taka konzola do ruky+kopec ineho...Keby sa z neho dalo telefonovat uz ti absolutne nic vo vrecku nechyba.Mas Browser,Filmy,Muuzu,Messinger,Fotit sa z neho da,Screenshoty,Nahravat Ingame,Custom firmware s paradnym vzhladom/prehladom,Hry samotne+stovky utilit od vymyslu sveta,ktore si prisposobys dla svojej chuti/potreby=handheld.

Jako s Tamagotchi je tiez sranda/zabava,ale narocnejsi hrac sa uspokoji s tym "podanim" tej hry len z dvoch dovodov:1)Je mu to jedno a na zachode nema po ruke noviny...2)Uz som pisal hore...Alebo nema PSP.

Urcite su na NDS kvalitne tituly(az mi je ich luto),len spracovanie a podanie tej "hry" je jak komix(vacsinou)a mohlo to vyzerat inak,lepsie...Hmm vlastne nemohlo,lebo by bolo treba trosku lepsie vnutornosti a potom by to zralo viac baterky a boli by dlhsie loadingy LOL Chapete naco narazam?NDS sa s PSP neda porovnavat,to je uplne niekde inde.
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod davee 6. 6. 2008 16:46

spajza X píše: PSP je proste niekde uplne inde

Ja vim kde - v prd...

Multifunkcni pristroj nepotrebuju, protoze takovy pristroj umi vse jen polovicate. Fotky v malem rozliseni anekvalitni "objektiv", velke jako mp3 prehravac, male na sledovani videa, atd... A hw hratelnost nedela. To ostatne NDS dokazuje prakticky porad. Na PSP je tak 5 her, co bych si zaral (Loco Roco, Patapon, nejaky ten Metal Gear + neco jako zasoba do budoucna). Na NDS nevim, co si koupit driv.
Je to ciste o prioritach...
Kde že loňské sněhy jsou...
davee
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod HALI32 6. 6. 2008 17:10

Spajza: Tak nevím, no, ale jestli ti jde o obrázky, video, foťák, telefonování, chatování, custom firmware a brutální vzhledy...a tak...tak u mě nejsi HC... :) a navíc, jak říkal davee, sice to všechno jde, ale je to k ničemu :) ... a proč se nebavíme o hraní?
HALI32
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod spajza X 6. 6. 2008 18:01

Davee:V prde*y?? :hm Vsetko umi polovicate?Dovol mi sa zasmiat,neviem o pristroji,co toto zvlada lepsie(v danej kategorii a cene)Takze skus si niekedy PSP rozbalit a skusit to,skor ako breptnes dalsiu somarinu.

Hali:Vsetko je to k nicomu?? :hm Neviem ako ty,ale ja s PSP robim divy,takze som spomnul male percento co okrem hier dokaze.O tom sa vam na NDS moze snivat.Ale ano ako povedal davee,kto to potrebuje,ze :tleskani "Aj pod mostom sa da spavat" :roll:

Ja akurat dufam,ze v PSP3000 bude uz druhy analog,lebo s tej z otacania kamery(ak ju potrebujes hybat sipkami a hra to vyzaduje)bolia ruky.Jedine minus PSP.
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Mican 6. 6. 2008 18:34

PSP je náhodou ideální handheld na záchod a tak ho používám i já. Fantastické na něm je že uspaný vydrží několik týdnů (ne li měsíců) nabitý a když na mě přijde chuť mastit pinball (a cítím že to "bude na dýl"), vyhrabu ho ze spodu přihrádky na reklamní prospekty a cvrnkám kuličku.

Zato DSko nosím regulerně s sebou v batohu a hraju s na něm ve vlaku, v práci... Opravdová videohra stvořená na cestování. Uspané DSko bohužel vydrží nabité sotva pár dní a když v něm máte ještě RAM Expansion od Opery a S1 kartu, zdechne už po 24 hodinách.
Hyena rulez!
Mican
Rampage
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků