Zaklínač

Morrowind, Knights of the Old Republic, Baldur's Gate...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 21. 1. 2008 21:51

No užij si ho Alianno ,nedivil bych se ,kdyby někdo vymastil formy ze silikagelu a rozlil to na veliko(dělali jsme tak vojcly ,rytýře a fantazy...) ,he...no můžou si za to sami ,když nezvládli poptávku....no koukám ,že huž je ,,proklatec,,v ,,tróbě,,...ani štěk po ňom....budiž ,,prekliaty,,...
zklamanej Marcel od Zvonu...spálit takovouhle fajne,,jíšku,,...
Marcel Kudlvasr
Dominating
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod DevAstor 21. 1. 2008 22:03

Celkem pekna soska, vypada docela detailni, pak napis jak je velka. :)
Toto je můj osobní názor.

    (\_/)
    (°.°)           <=(čert s dvouma půllitrama)
   c(”)(”)
DevAstor
Rampage
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Alianna Hitomi 21. 1. 2008 23:10

podle toho mailu 20 cm ,, celkem dost draha cca 1200 kc ,, nemit to zadarmo ke hre tak bych do ni nesla (taky buhvi kolik stala ta sberatelska edice v polsku,, dostala jsem to jako darek)
Nemá tu někdo mentolku?
Dostaly se mi do pusy nějaké vnitřnosti, když jsem si probíjela cestu sem.
----------------------------------------------------------------------------
It's true. It's on the Wikipedia.
Alianna Hitomi
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod spajza X 22. 1. 2008 13:16

Ja som platil za zberatelsku 55euro o 5 viac ako stal pri launchy normal...Skoda,ze sa mu v tvary vobec nepodoba ale spracovanie je pekne.
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 22. 1. 2008 15:01

Tomkalhotka píše:
Marcel Kudlvasr píše:Já chcú taky WoWa ,ale to není pro Tydýta Marcela bez karamádů,béééé...prostě by mňa musel někdo helfnout ,he chce někdo helfnout se zaklínačem?...no nic nahazuju počtvrté ,na Harda-styl ani ,,Zrno nazmar,, a poté ,,Spálená zemlja,,´=vše co se dá z Kapitol vymačkat...,,prokletej,,Marcel od Zvonu...l/quote]

se ti divim ze nehrajes naky MMORPG kdyz si tak rpg pozitivni tak by si z mmorpg byl unesen !!


Psal jsem mu to uz stokrat. Hlavne kvuli urciteho "zarazeni" do spolecnosti. V tom rekneme WoW muze byt Marcel opravdu plnohodnotnym clenem.
Ale myslim ze se boji kontaktu s lidmi, a taky se mu to nechce platit.
_DAVE_
Rampage
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 22. 1. 2008 19:11

Hech ,Dave to jseš vedle jak ta jedle...já tu huž,,stokrát ,,psal ,že sú tydýt a mám problema s instalama ,upgrady ,průchody skrz Menu-,,katry,,...přihlašováním ,atd...prostě ,když mi někdo nehelfne...ty kamarádi...tak si online nikdy nezahraju...,,psychologu,,...v kontaktu ,,s lidmi,,jsem byl celý život-oddíly a party...spíš je,,blbá,,doba a kamarádi na sebe nemaj čas...Povídej radši o Zaklínači...,,zakletej Marcel od Zvonu...
Marcel Kudlvasr
Dominating
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Uživatel 23. 1. 2008 22:42

http://www.escapistmagazine.com/article ... he-Witcher - Yahtzee zrecenzoval Zaklinace ... no vlastne ne, ale to je jedno :)
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod negr 24. 1. 2008 04:23

Nezbývá než totálně nesouhlasit s recenzentem :D
-We gotta get out of here dude!
-Why?!
-C4 yourself!
negr
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Chumbaba 24. 1. 2008 07:13

Hm, tak samozřejmě Escapist potěší, když kydá na nějakou přehypovanou kravinu, ale s Witcherem je úplně vedle. A u mě osobně svým komentářem dost klesnul. Na jeho další recenze se netěším a nebudu je sledovat. Když se recenzent úplně utne, ztrácí důvěryhodnost - v českých magazínech máme příkladů dost a dost.
Chumbaba
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Uživatel 24. 1. 2008 08:36

Chumbaba: takze jinymi slovy je v poradku, kdyz se navazi do her ktere nemas rad, ale beda kdyz se dotkne tveho milaska? tak si nejak nejsem jisty, kdo tady dost klesnul...

ale je celkem zajimave, ze s nim v diskusi dost lidi souhlasi a i ti co nesouhlasi casto priznavaji, ze ma v nekterych bodech pravdu
_____________

negr: "totalne nesouhlasit"? myslim si, ze bys tam take nasel neco, s cim se da totalne souhlasit ;)

ale ze na hrach vyzdvihuje to spatne, protoze jak psal, lide od nej vlastne nechteji to dobre slyset, je znama vec (vlastne ne, libil se mu Portal) ... problem je, ze kdyz se zameroval na velke hry jako Halo3, Mass Effect, Assassins Creed, Zeldu, Crysis atd. tak ho cast lidi zacalo vnimat podobne jako "Chumbaba"
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Pipin 24. 1. 2008 13:50

Já s Chumbabou souhlasím. Souhlasím i s tím, že na Escapistovi je pozitivní to, že se nebojí kritizovat i přehypované hry, kterým podplacení recenzenti dávají nejvyšší hodnocení (a pak, s dostatečným odstupem, tak po půl roce nejméně se začnou ozývat nesmělé hlasy, že vlastně ten Doom 3 tak dobrej nebyl atd.).
Já osobně jsem od něj viděl jen příspěvek (ne, recenze to oprvdu není) o Bioshocku, který se mě poměrně líbil, protože se poměrně trefil do toho, co se na hře nelíbilo i mě. Ale nebudeme si nic nalháva, jak tu už zaznělo, když ode mě publikum čeká že budu kritizovat, něco si vždycky najdu.

To co kritizuje na Zklínači jsou ale úplný hovadiny. Vadí mu, že hra má obtrazovku na levelování, na alchymii, na questlog atd..? Sorry, ale to je k smíchu. Jak píše Chumbaba, tohle není přesně mířená kritika (tou by byly dlouhé loadingy před patchem), tohle je prostě mimo.
Pipin
Rampage
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Uživatel 24. 1. 2008 14:07

Pipin: ta kritika je stejne mimo jako i v jinych recenzich, jen ted jsem to dal do tematu, kde se schazi prakticky jen milovnici Zaklinace a podle toho i vypadaji reakce...
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Pipin 24. 1. 2008 15:09

Uživatel: ale no tak to dá rozum, že se tady víc lidí ozve, ne? Já chci hlavně zdůraznit, že je se svou kritikou prostě vedle. Mě nevadí že to kritizuje, ale vytýká tomu kraviny. Kdyby kritizoval dlouhý loadingy, OK, ty tam před patchem byly (s ním je to mnohem lepší). Ale žvanit o tom, že je to vlastně taková MMORPG (kvůli nepovinným questům typu Zabij pět nekrofágů) a že to má moc tlustej manuál...
Welkome to heal!! - Mirdasl
Pipin
Rampage
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Uživatel 24. 1. 2008 15:35

Pipin: co tomu vytyka?
"dospelackost"? bojovy system? neintuitivni prvky? nektere slabsi questy? misty zdlouhavost? potrebu manualu? (anglicka verze se snad rozlezla na nejakych 80 stran) ze ho to nebavilo?
a neni to snad pravda? mozna ne pro tebe, ale ja mam pocit, ze Yahtzee to hre klidne vytykat muze, uz protoze neni seriozni recenzent, ale autor vtipnych videi o videohrach (cehoz si vetsina vsimne az kdyz se opre do jejich hry ... nebo si toho take nevsimnou vubec)
Uživatel
Killing Spree

Odeslat příspěvekod negr 24. 1. 2008 16:06

[quote="Uživatel";negr: "totalne nesouhlasit"? myslim si, ze bys tam take nasel neco, s cim se da totalne souhlasit ;)[/quote]

To co vytýká Zaklínači, by se dalo vytknout jakémukoliv RPG. Yahtzee prostě nemá RPG hry v oblibě, takže tohle musím brát s odstupem.
-We gotta get out of here dude!
-Why?!
-C4 yourself!
negr
Killing Spree
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků