Nintendo Wii

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 30. 10. 2007 19:39

AlienX píše:
Logan007 píše:přidal jsem tam trochu ironie, pořád tu plácáte o hodvadinách... ;) Prostě ty hry můžou vyjít a nezáleží na výkonu ale na výnosech... ;) /quote] v prvom rade hracovi zalezi na kvalite, tu wii nepredvadza, sice ani moja oblubena platforma vo verzii 3 zatial neexceluje ale.. no radsej som ani nemal nic napisat hehe 8)


COže nepředvádí??Co takový super paper matio, mario galaxy, zack and wiki, metroid 3??To nejsou kvalitní only Wii tituly?A další přibudou
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Logan007 30. 10. 2007 19:39

C.I.S.I. píše:Toz nehralo se na tom spatne


tak pravil PCčkář... 8)
RETRO!
Logan007
Unstoppable
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod HAck_SG 30. 10. 2007 19:50

PSK: a jo, my víme, tyto tituly už se tu opakovaly několikrát. Zapomněl jsi na RE, No More Heroes atd...
HAck_SG
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 30. 10. 2007 19:52

No RE nevím jestli bude až taková pecka a No more heroes jsem ještě nehrál a než vyjde tak nevím proto ji tam nezařazuji
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod werther 30. 10. 2007 23:19

hele ten metroid je moooc prima. akurat kdyby clovek mel nejakou poradnou tv aby to vsechno VIDEL. a vic casu, aby u toho mohl porad sedet, resp. stat a mavat, ze lepsi casy konecne zde..sem tedko v elysye a cumim jak drat
werther
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Cobrax 31. 10. 2007 01:17

Metroid, nojo... Krucinal, Metroid je bozi. Ale proc sakra musim tak DLOHO jeste cekat na Smash Bros Brawl, to mi hlava nebere.
Wii friend code 8714-6838-0977-5469
Mario Strikers Friend code 184784 397113
Cobrax
Killing Spree

Odeslat příspěvekod WiiFan 31. 10. 2007 06:19

No asi se budu opakovat. Ale jakozto velkej Wii fanda mne to fakt zklamalo a do konce tejdne mne dojde X360.

A to jsem mel Wii mezi prvnima tady (a potom ho prodal).

Ted nemluvim o nejake grafice (ze ma wii casto grafiku jako ps2 ktere je 2x levnejsi, za to muzou vykoristovatele typu CQ, protoze v americe stoji wii stejne jako ps2 a tak tam k tomu pristupuji..)

Ted mluvim o tom, ze tech "hlubsich" titulu ala MP3, Red Steel, CoD jeproste malo a mne totalne dostal ten japonskej ***** co dela SH ze prej Wii nemaj hardcore hraci tak na nej nebudoud elat.

Tenhle clovek je proste vizionar a vetsina od nej bude kopirovat a vysledek? Dalsi zabita konzole od Nintenda :-( Proste neverim ze se to nekdy zmeni a ze se na to zacnou delat poradne hry. Protoze statistiky jasne ukazuji /pokud by nejake byly/ ze skuitecne Wii je casual konzole protoze ji maji nejvice lidi co ji hraji casual a co je bavi spis blbosti typu wiiplay/sport/fitnes atp. Takze je jasny, ze vyrobci budou delat hlavne hry pro ne.

Desne mne to sere a nechapu ze to nintendo nechalo tak daleko dojit. Ani se proti tomu vyrobci SH neohradili. Nechapu proc WIi neprezentuji jako prezentovali GameCube na ktere je spousta skvelych her :-(.

Nintendo ma sice skvele napady, ale vzdycky se vysere na necem jinem. Samozrejme da se brat prodejnost jako uspech. Ale ja to beru jako fail. Fail protoze chteli udelat next-gen konzoli pro hrace. Misto toho udelali cosi "mezi" pro nehrace. Snad nejake Wii2 ktere bude znamenat to, co znamenalo N64 ve sve dobe a budou na nej poradne tituly a nenechaj si konzoly odkecat tim, ze vyvojari melou nesmysli.


============

[quote="Uživatel";"It's important to know that we're not ignoring the hardcore gamer. They're still very important to us."
- David Yarnton, general manager of Nintendo UK

zdroj: Pro-G

to kdybyste nahodou pochybovali :)[/quote]

totalni bullshit. Ignoruji a prehlizeji. Kdyby ne, zajisti si konverze her jako je SH a podobne. To jsou pro japikya a amiky dulezite hry, ktere budou mit na wii neblahy vliv /jejich absence/ a jak jsem jiz psal. MINIMALNE by se ohradili. Misto toho delaji *****.

A musim se vysmat tomu, ze mele o MP3 na vanoce. Kdyz ta hra uz davno vysla. to jen svedci o upadku konzole po strance hardcore hracu.

Jsem zastance svobody, ale kdyz myslim na nintendo, otvira se mi kudla v kapse a moc bych si pral, aby Americani opet obsadili Japan a nechali tyhle idioty popravit. Big N = Nikdy Neudelaji Nic PoradNe a dokoNce.
WiiFan
Killing Spree

Odeslat příspěvekod hrtak 31. 10. 2007 08:14

rikas ty :)
Zamysli se nad tím, budeš chtít, aby Howard volil mezi sexem a Halo.
NE! Budu chtít, aby volil mezi sexem a Halo 3.
Leonard vs Sheldon. Big Bang Theory.
hrtak
Rampage
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Logan007 31. 10. 2007 09:26

tak a pro HC hráe je tu i Super Paper Mario... ;)
http://nzone.cz/recenze/super-paper-mario.html

a pokud někdo pochybuje o prodejích her na Wii, tak vězte toto ... :)
http://nzone.cz/novinky/milion-prodanyc ... wii-4.html
RETRO!
Logan007
Unstoppable
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod NikitaCZ 31. 10. 2007 12:59

Kazda firma ma svoje zastance, Nintendo svoje fans atd. Premysleli jste nekdy o te prodejnosti Wii?

Nechci Vam kazit radost, ale Nintendo doslova zarizlo GameCube a Wii se jeste ani neprodavalo. Rok na GC nic nevyslo az v zime Zelda. Fans Nintenda byli hladovi po nove konzoli...Myslim si ze jak se naplni ta hranice cca 20 mil Nintendo fans /prodejnost GC/...tak s tim Wii trzni podil zkonci + casual hraci kteri si rozhodne ke konzoli nekoupi hry jako Metroid atd. A take si tech her vubec nekoupi tolik....jak ukazuji posledni pruzkumy, techto lidi je 67%!!!

Je to fakt skoda....plne souhlasim s Wii Fanem. Tohle je duvod proc sem se Wii vymenil za PS3.
NikitaCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Logan007 31. 10. 2007 13:13

vy jste mi ale analytici... prostě Wii si nekupují jen fans a causal gamers, ale i PCčkáři, XBOXáři a dokonce i Sony fans, poněvadž přináší nový požitek z hraní!! A to že za tři čtvrtě roku vyšly 4 killer tituly, tak to je podle mě dost... ;) Další do konce roku vyjdou...
RETRO!
Logan007
Unstoppable
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod NikitaCZ 31. 10. 2007 14:32

Logan007 píše:vy jste mi ale analytici... prostě Wii si nekupují jen fans a causal gamers, ale i PCčkáři, XBOXáři a dokonce i Sony fans, poněvadž přináší nový požitek z hraní!! A to že za tři čtvrtě roku vyšly 4 killer tituly, tak to je podle mě dost... ;) Další do konce roku vyjdou... /quote]


O tech Killer Titulech pomlcim, neb 2 znich sou predelavky. Ale budiz...pro nekoho killer titul pro jineho 2 roky stara hra...

Nechapu jednu vec, myslim si ze jste tady skoro vsichni hardcore hraci....Vam to vyzne neva tenhle pristup? Nebo jen zachovavate chladnou tvar?
NikitaCZ
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Sh0dAN 31. 10. 2007 14:54

NikitaCZ:Je to kazdeho osobna volba co si zvoli.Neustale handrkovanie neprinasa nic.Zivot je kratky tak naco viest neustale zabomysie vojny.Nie je jedno na akej konzole vyjde ta a ta hra ? Niekto je BigBoss ,ze ma Gearsov na X-ku ,niekto neda dopustit na Zeldu na Wii a niektory by polozili zivot za Snaka.Vsetko je to OK.Ale preco preboha existuju dogmatici,ktory neustale tvrdia ,ze nic okrem ich viery nie je dobre a vsetci co hraju napr.Super Maria su pohania.Toto nepochopim.O hardcore hracov vobec nejde a nikdy neslo.Peniaze vladnu vsetkym.
„Hannibal ante portas"
Sh0dAN
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod WiiFan 31. 10. 2007 16:19

Logan007 píše:vy jste mi ale analytici... prostě Wii si nekupují jen fans a causal gamers, ale i PCčkáři, XBOXáři a dokonce i Sony fans, poněvadž přináší nový požitek z hraní!! A to že za tři čtvrtě roku vyšly 4 killer tituly, tak to je podle mě dost... ;) Další do konce roku vyjdou... /quote]


To mi teda rekni jaky?
Ja ani nepotrebuju killer tituly ani mi nevadi predelavky. Vadi mi, ze tech hlubisch jer je minimum.
Ja vim jen o Zelde, Metroid Prime 3. Potom je fajn My Sims.
Ato je vse. Red Steel, CoD2 - bud ***** hra nebo extra ***** grafika.

90% her jsou proste hovadiny typu Trauma Steel coz jsou hry pro deti/casualy/japonce.

A je to pravda. Sere mne to a moc. A nejake kecy ze kazdy ma nazor - tohle neni o nazoru. Tohle je ciste o cislech. O tom kolik jakych her je a mne se proste nelibi ze z Wii delaji casual konzoli.
WiiFan
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 31. 10. 2007 16:39

Mě už taky nebaví hrát si na tvrdáka a hrát samé střílečky a ahrdcore hry...náhodou je to u mě naopak...více se bavím u zeldy, maria, wiisports prostě se u té hry chci bavit, smát a ne jen řezat a řezat miliony alienů, vojáků a další havěti...nintendo to podle mě prostě tímhle přístupem vyhrálo...a nevím proč hrotíte s tím SH když na Wii vyjde hororovka z PS2 project zero nebo jak se to jmenovalo...která je snad ještě strašidelnější než SH
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků