Jakou máte myš a klávesnici ?

Grafické karty, procesory, základní desky... Prostě počítače zevnitř

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod PC 13. 7. 2007 07:24

Pánové, větší zklamání jsem nezažil už dlouho-balení, tvar, povrchová úprava-to vše je na této(deathadderu od razru) myši dokonalé. Jenže-nainstaloval jsem ovladače - a ty NEBYLY SCHOPNY MYŠ DETEKOVAT. Okamžitě jsem odjel s myškou na reklamaci, kde mi ochotně dali novou. Poprosil jsem je jestli si ji mohu vyzkoušet na místě což mi bylo umožněno. Ani druhý kus NEFUNGOVAL. Vrátili mi peníze. (
Naposledy upravil PC dne 2. 8. 2007 21:25, celkově upraveno 3
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod alximiq 13. 7. 2007 09:47

ja mam sice Razer Krait, ale myslim, ze kupou neprehlupis :mrgreen:
Snad len co by osobne mne nesadlo - pravoruka konstrukcia - na obojruky Krait som si kompletne zvykol v priebehu 5 minut a uz nechcem v ruke drzat ziadnu inu mysku (snad les svoju lizinku :D )
I`m not like them, but I can pretend..
alximiq
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod PC 13. 7. 2007 12:26

Tak jsem si ho teď zapojil a je to nádhera.(Byla-přesně deset minut než jsem zjistil že nefunguje FW)
Naposledy upravil PC dne 13. 7. 2007 17:41, celkově upraveno 1
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod PC 13. 7. 2007 12:29

[quote="PC"]Tak jsem si ho teď zapojil a je to nádhera. Škoda že můj notes neutáhne žádnou střílečku abych smrtonošku vyzkoušel v akci[/quote] Z prvotních dojmů to vypadá na opravdu skvělou myš. Klávesnici jsem už dobrou měl a ke štěstí mi z periférii scházela jen myš.
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod alximiq 13. 7. 2007 15:11

jak nefunguje FW?
I`m not like them, but I can pretend..
alximiq
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod spajza X 13. 7. 2007 16:22

no checkol som ju a neviem,co tam robi ten kabel...myslim inac,ze nic moc :-) mam MX Revolution tak asi kazda mys sa mi zda nic moc,ale u tejto to neni len zdanie :mrgreen:
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod negr 13. 7. 2007 16:33

Nevíš o čem mluvíš. Bezdrátové myši jsou příliš těžké kvůli baterii. Co jsem měl různé myši v paprči, tak Razer rozhodně vyhrává - ergonomie, kvalita zpracování, design, váha, kvalita senzoru ... bez konkurence.
Kdyby se mi teď pokazil Diamonback tak kupuju DeathAddera nebo Microsoft/Razer - Habu -tečka-
-We gotta get out of here dude!
-Why?!
-C4 yourself!
negr
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod spajza X 13. 7. 2007 17:13

tak vidiet,ze absolutne nevies ocm hovori a co je dobre a vidiet,ze si nic poriadne este nemal..Velka,vytvarovana a stabilna mys je to naj...nie ako mala,lachka hrackarska myska s drotom a svietiacim kolieckom...WOW...tiez som mal predtym V400 a dovolim si povedat ze Logitech ma jedny z naj enginov dual laseru....cez 4 miestnosti a chodbu fungoval primac a snima skoro na vsetkom...ale bola moc lahka a nestabilna....preto som presiel na
ObrázekObrázek

nie,ze kto pozna,ale kto MA,vie ze momentalne nic lepsie neni,Tak mi prosim ta nevypravaj,ze neviem ocom hovorim.Jediny problem je,ze je moc draha a ty co si take nieco nemozu dovolit vypustaju :"Razer rozhodně vyhrává - ergonomie, kvalita zpracování, design, váha, kvalita senzoru ... bez konkurence" podobnu bludy!!!!!!! cagos
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod mr_wawra 13. 7. 2007 17:30

vo co de, nejlepsi je stejne microsofti mys za stopade :)
http://images.amazon.com/images/P/B0000 ... ZZZZZ_.jpg
HC Slavia Praha - to je moje radost!
Kultura kriplů vydrží vše
mr_wawra
Dominating
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod PC 13. 7. 2007 17:39

Spajzo Ano logitech MX je desingově nádherná krysa. Má však jednu nevýhodu-není to herní myš. Pro hry je zcela nevhodná. Chtěl jsem si ji pořídit ale všechny recenze ji na hry NEDOPORUČUJÍ. Nejen protože to je bezdrát (bezdrátová myš není totéž co bezdrátový gamepad u PS-3 nebo xboxu 360°)ale má i mizerný senzor (800DPI). Je to myš do kanceláře ale ne na hraní. Na hraní jsou výhradně drátové myši (není nic blbějšího než když ti uprostřed matche kdy jde třeba o 10 000USD klekne krysa z nedostatku životadárné energie z baterek.)PS-pořiď si do ní sanyia enerloop - je to nový typ akumulátorů, mám je v ovladači k ixu a nemůžu si stěžovat. Dva kousky i s rychlonabíječkou (2.5h) stojí cca 550Kč.

Škoda že to s tím deathadderem takhle blbě dopadlo... Byla to fakt krásná myška :/
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Ertefol 13. 7. 2007 17:43

Ehm, ty hraješ profesionálně? :) Bezdrátová myš není žádný problém, alespoň já jsem s ní hrál STALKERa na bráchově počítači v pohodě :)
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod spajza X 13. 7. 2007 17:56

pozri ma akumulator zabudovany ktory vydrzi 2 tyzdne,nedavaju sa tam baterky,preto aj ten dock...a ten mizerny senzor jak hovoris ma asi fakt tych 800DPI ale pri testoch s G7 s 2000DPI ju schova do vrecka....aspom tak sa vyjadrovali recenzenti!nieje senzor ako senzor...niekto dokonca tvrdi,ze ma 1600DPI ci 2000DPI,ze to neni mozne tych 800DPI...a len predstava,ze my trci z myski kabel ma privadza do sialenstva,len vytrhnut a zahodit co najdalej...
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod PC 13. 7. 2007 18:09

"Ze všech důvodů, které byly zmíněny výše se neodvažuji myš doporučit ani občasným hráčům, ani PC profesionálům, kteří vyžadují to nejlepší vybavení. Naopak je velmi vhodná k multimediálnímu PC či do kanceláře díky bezdrátovému přenosu, velké výdrži na baterie (při hardcore používání cca 4 dny) a skvělému designu, který nemá obdoby. Díky designu je schopna zahanbit i model MX 1000, jehož je důstojným nástupcem."
(PC tuning)

Znáš úsloví o lišce která svůj ocas chválí ? JE TO DOBRÁ MYŠ. NENÍ TO VŠAK HERNÍ MYŠ ! Je to myš do kanceláře, nebo obýváku k HTPC ! Herní myš má ocásek, vždycky !!! Herní myš od Logitechu má označení G. Takže G-2, G-5 a G-7. Většina lidí co hrají hry ti řeknou že mají buď MX518 nebo G-5 nebo něco od Razru (Diamondback,Cooperhead).
Naposledy upravil PC dne 13. 7. 2007 18:14, celkově upraveno 1
Back to Mac - with new Mac Book Pro !
PC
Dominating
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod spajza X 13. 7. 2007 18:10

ja le zbadam kabel a odmietam sa toho chytat :mrgreen: a este abych koli kablu menil polohu mysi,alebo sa nechal inak znervoznovat pri hrani he :finger:

takisto nepochopim ludi co kupuju male,dokonca conajmensie mysky,ze drzi to potom palcom a prostrednikom a ukazovakom klika WTF?? pekne si polozit celu ruku na nieco masivne stabilne a vytvarovane...to je potom ine hranie....A BEZ KABLU hlavne!
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod spajza X 13. 7. 2007 18:15

PC píše:"Ze všech důvodů, které byly zmíněny výše se neodvažuji myš doporučit ani občasným hráčům, ani PC profesionálům, kteří vyžadují to nejlepší vybavení. Naopak je velmi vhodná k multimediálnímu PC či do kanceláře díky bezdrátovému přenosu, velké výdrži na baterie (při hardcore používání cca 4 dny) a skvělému designu, který nemá obdoby. Díky designu je schopna zahanbit i model MX 1000, jehož je důstojným nástupcem."
(PC tuning)1/quote]


SAME SRACKY!!!!!taketo periferie nenajdes na ziadne mysi...a pozeram,ze asi hlavny dovod tam bol cena,ze....tan magor coto pisal asi nevie kde je sever!!!
๑۩۩๑
★卐★
spajza X
Godlike
Uživatelský avatar

Další stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků