Doupě 25

Vše o tomto fóru, o magazínu Doupě.cz a serveru FreeHry

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod includes 16. 2. 2007 16:08

Myslím, že RD je někde jinde :wink: ... konec OT
includes
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Majorus 16. 2. 2007 16:52

Omlouvám se, zeptám se tedy přímo, přinese mi to něco, když si časopis objednám? mám normálně přístup k netu, tak nevím jestli to má smysl...díky
Můj Twitter-> Majorus_hw

Můj web se skrývá na ikonce planetky, pod avatarem ;)
Majorus
Unstoppable
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod includes 16. 2. 2007 16:57

To si musíš rozhodnout sám :lol: ... recenze apod. na hry si na netu seženeš také, ale tady to vše máš v časopise :wink: ...spolu s DVD :)
Mam doma všechna DVD pohromadě a časopisy také, sem tam otevřu nějaký starší díl a vzpomínám, jak jsem si ho četl pod lavicí ve škole :( ... a jaké to tehdy bylo :)
includes
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Honza Morkes 16. 2. 2007 17:48

MajorShitus píše:Omlouvám se, zeptám se tedy přímo, přinese mi to něco, když si časopis objednám? mám normálně přístup k netu, tak nevím jestli to má smysl...díkym/quote]


Nebyla to asi otázka na mě a jsem trochu zaujatý, takže mě nemusíš poslouchat, ale stejně musím odpovědět.:)

Základní výhodou je samozřejmě pohodlnost, možná jsem ještě trochu starší generace, ale když mám delší dobu něco číst/učit se/nebo nedejbože editovat na monitoru, je to rozhodně unavující. Navíc čtení internetových médií obecně sklouzává k určité povrchnosti (člověk čte jen to co ho opravdu zaujme, z toho důvodu nedám dopustit na klasické papírové noviny, které mě tak trochu nutí číst víc věcí než jen tři blbosti co vytáhli na titulku idnesu).

Druhou předností je samozřejmě tradiční záchodový argument:)

Třetí - ať si říká každý, co si říká, jakémukoli textu v časopise se věnuje mnohem větší péče než internetovému, čtou ho několikrát 3 a více lidí, což se přeci jen na stylistické i věcné správnosti projeví.

DVD je samožejmě v dnešní době (bohužel) o plné hře, ale i také o určité pohodlnosti. Stahovat demoverze z netu a likvidovat si tak limit daný FUPem se mnohým nechce... navíc je všechno hezky na jednom místě.

Druhou dimenzi, kterou se snažíme do DVD vkládat, je určitá přidaná hodnota k článkům. Rozšířený zážitek a popis módů z časopisu doplnuji ruzne featurky a mody na DVD a planujeme i další věci...

Naopak výhodou internetu je pochopitelně rychlost a cena, což jsou dnes velice ceněné komodity, na druhou stranu nejsou vším. Třetím je větší interaktivita, tu však dnešní herní média ještě nevyužívají tak jak by mohla. Totéž se dá říct o určitém stírání rozdílů mezi čtenáři a autory...

Je na každém, aby si zhodnotil, které aspekty jsou pro něj ty klíčové a podle toho se rozhodnul. Každopádně pohřbívat obecně časopisy argumentem, že "všechno najdu na netu" mi přijde stejný jako fantasmagorické prorokování konce knih...

Co se týče otázky Doupě vs. konkurence, to nechám na jiných:)
Honza Morkes
Oficiální Xbox 360 magazín
Honza Morkes
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Majorus 16. 2. 2007 18:35

Díky že sis dal tolik práce s odpovědí H.M.

Jen bych chtěl říct, že já sám jsem horlivým zastáncem knih a jejich vymícení podle mě nepřipadá v úvahu, sám hodně čtu, knihy samozřejmě, čtení knih na počítači mě moc nebaví a je unavující, čili asi tak.

Díky ještě jednou.
Můj Twitter-> Majorus_hw

Můj web se skrývá na ikonce planetky, pod avatarem ;)
Majorus
Unstoppable
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Skinny 17. 2. 2007 01:53

MajorShitus: Honza už to popsal
u mě nemá Doupě konkurenci, přečtu si hodně zajímavých věcí ze světa PC/ konzolí/ handheldů/ hardware (ten ale nečtu : )) oproti ostatním časopisům povětšinou zaměřeným na jednu platformu (i když teĎ se všude věnuje dost pozornosti next, chci říct current-genům) a cena s DVD 100 a bez DVD 50 Kč taky nemá konkurenci, Myslím že Doupě tě nezklame + VELMI sympatičtí autoři (doufám, že za tohle si vysloužím roční předplatné zdarma : ))
Skinny
Rampage
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Logan007 17. 2. 2007 11:41

TAk doupě je takový jiný časopis. Není jako konkurence, které se snaží tvářit důležitě a obrovsky. Sanží se dle mého názoru zaujmout hráče, kterého nezajímají platformy, ale hry samotné. Přeci jen v časopise nalezneš spoustu recenzí napříč platformám (i když toho PC byste mohli ubrat a trochu přidat konzolím... :-) ), ale jde o to, že je to o časopise a ne o jeho příloze v podobě tolika a tolika plných her... Plus jsou mi autoři bližší třeba jen skrze tohle forum, ale i věkem, zájmy apod. Plus kdo si nepředplatil Doupě na dva roky za 1500 a jetšě k tomu dostal Heroes V. je fakt blbej! :-)
RETRO!
Logan007
Unstoppable
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 17. 2. 2007 14:42

Se těším příští týden na nové doupátko kde bude speciál o NDS...paráda
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Logan007 17. 2. 2007 14:54

taky se těším, až mi příjde do schránky... :-)
RETRO!
Logan007
Unstoppable
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod davee 17. 2. 2007 14:56

Ja patrim k mensine, ktere papirove Doupe bohuzel nezaujalo :oops:
Kde že loňské sněhy jsou...
davee
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Logan007 17. 2. 2007 15:09

davee píše:Ja patrim k mensine, ktere papirove Doupe bohuzel nezaujalo :oops:


To se dá léčit.. :-)
RETRO!
Logan007
Unstoppable
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod SCobra 18. 2. 2007 18:11

davee píše:Ja patrim k mensine, ktere papirove Doupe bohuzel nezaujalo :oops:

Mě bohužel poslední dobou už dlouho nezaujal žádný časopis, natož Doupě. Asi trpím závažnější verzí stejné choroby jako ty, půjdem se léčit spolu :lol:
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod senxx 8. 3. 2007 14:51

toteda trpíš je to skvělý časák :D :shock: :)
senxx
First Blood

Předchozí stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků