Ziados? o pdf obaly DVDčiek

Vše o tomto fóru, o magazínu Doupě.cz a serveru FreeHry

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod shobull 26. 3. 2006 12:35

Chcel by som poziadat redakciu caspisu doupe, ktore mam uz od prveho cisla predplatene, aby umiestnovala na svoje DVD, ktore posiela aj predplatitelom PDF list s OBALOM DVD aby si predplatitel, ktory dostava v ramci uspornych opatreni len v priesvitnom obale, mohol kupit slim dvd obal a vytlacit si uz zmienovany obal, a mal ich tak prehladne v policke.

Taketo pdfka urcite mate, tak by ste ich mohli davat priamo na DVD alebo aspon zverejnovat na internete, aj vratane uz vydanych DVDciek.

Za splnenie tejto drobnej ziadosti Vam vopred dakujem.

S pozdravom
Shobull zo Slovenska
predplatitel DOUPE.
shobull

Odeslat příspěvekod vitas 28. 3. 2006 11:00

Zdar, o tohle tady škemrám už pěkně dlouho, tak nevím, jak budeš se svou žádostí úspěšný :-). Nicméně myslím, že bychom naše požadavky měli sjednotit do jednoho vlákna, abychom měli větší šanci. A třeba se nás někomu zželí a booklety oskenuje a pošle ;-)). Víťa
vitas

Odeslat příspěvekod Triple T 2. 4. 2006 19:51

Je pravda, ze se o tom tady porad mluvi, ale videl nekdo vubec ty slavne obaly? Pokud jde o me, mam doma uz ctvrtou placku v pytliku (ale nejsem z toho ani trochu nervozni). Takze jestli obaly ve skutecnosti neexistuji, meli by se k tomu prislusni odbornici vyjadrit a hodit to sticky.
Triple T
First Blood
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod christian 2. 4. 2006 21:01

No vidis ja mam doma uz 14 DVD a obaly jsou jen na 2 a to bylo zezacatku :-(
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Shobull 10. 4. 2006 20:49

Pan MOKRES, mohli by ste prosim aspon napisat, ci sa uvazuje o uverejneni pdf obalov DVD doupe pre predplatitelov na internete. Je to jednoducha vec, tak neviem preco to este nie je urobene, ked uz nam pie obaly neposielate. Dakujem
Shobull

Odeslat příspěvekod Honza Morkes 10. 4. 2006 21:32

Shobull píše:Pan MOKRES, mohli by ste prosim aspon napisat, ci sa uvazuje o uverejneni pdf obalov DVD doupe pre predplatitelov na internete. Je to jednoducha vec, tak neviem preco to este nie je urobene, ked uz nam pie obaly neposielate. Dakujem


Pan Morkes nemá na co odpovědět, protože DVD obaly už několik čísel neexistují, tudíž je ani není možné poskytovat předplatitelům, protože žádné takové návrhy ani nevznikají...
Honza Morkes
Oficiální Xbox 360 magazín
Honza Morkes
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod vitas 11. 4. 2006 09:56

Honza Morkes píše:Pan Morkes nemá na co odpovědět, protože DVD obaly už několik čísel neexistují, tudíž je ani není možné poskytovat předplatitelům, protože žádné takové návrhy ani nevznikají...v/quote]

Sorry Honzo, ale mám tak trochu pocit, že si tady z nás někdo dělá srandu. Takhle teda vypadá ono "napravení problému" (viz vlákno z 15. září loňského roku !!!!!!! na tomto fóru). Opravdu nevím co si o tom mám myslet. Nejste schopni (spíš ochotni) dát někam k dispozici booklety z časopisů od čísla 1/2005, u kterých ještě byly, vymlouváte se na nedostatek času, nebo nevím čeho a nakonec všechno uzavřete s tím, že už několik čísel neexistují, takže si máme trhnout (nevím, musím se kouknout na stáncích jestli to teda dáváte přímo do igelitu k časopisu, to je teda úroveň...:-().
Zklamalo mě, že jsi teda před tím půlrokem nenapsal, že je to neřešitelný problém a že stejně časem obaly nebudou, protože se vám líbí DVD v igelitových pytlících. I tohle jsou věci, které ovlivňují člověka při rozhodování koupit-nekoupit, předplatit-nepředplatit.
Víťa
vitas

Odeslat příspěvekod Honza Morkes 11. 4. 2006 10:15

Už jsem to vysvětloval na více místech, dobrá - dáme si to ještě jednou.:) Představa na konci roku byla trochu jiná, než výsledek, který jste mohli vidět v lednovém čísle 2006. Původně jsme předpokládali menší úpravy, v jehož rámci by došlo i k změně obalu DVD média. Nakonec z toho však vyplynulo "Doupě pro rok 2006", které je o 16 stran bohatší, má pevnou vazbu, má plnou hru v každém čísle... ano, mysleli jsme si, že dojde i k vylepšení DVD obalů, ale nakonec jsme upřednostnili 16 stran, lepenou vazbu, plnou hru. Jestli je to dobře, nebo ne – to je na posouzení vás...

Situaci s DVD obaly ještě řešíme, ostatně nedávno se tu diskutovalo, jestli má být na stáncích všitý do vazby, nebo ne... Nicméně klasické DVD slim obaly se v nejbližší době nevrátí.
Honza Morkes
Oficiální Xbox 360 magazín
Honza Morkes
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod vitas 11. 4. 2006 10:28

Honza Morkes píše:Už jsem to vysvětloval na více místech, dobrá - dáme si to ještě jednou.:) .:/quote]

Dobrá ještě jednou :-). Znáš tu manažerskou metodu obehrávané desky a to přísloví o voze a o koze?
První problém - prioritní: Dát někam k dispozici předplatitelům obaly DVD starých čísel, které existovaly !!! prosím vyřešte co nejdříve, už to tady opravdu omíláme dlouho.
Druhý problém: budoucnost obalů u nových čísel - to už řešte klidně celý další rok.

Víťa
vitas

Odeslat příspěvekod Honza Morkes 11. 4. 2006 10:51

Nejsem manažer a nikdy asi nebudu... Kdybych byl, tak se pravděpodobně buď nebudu vyskytovat na tomto fóru, nebo budu mít připravenou skvělou odpověď č. 25467 z příručky ABC.

Místo toho musím říct na rovinu možná nehezkou, ale pravdivou větu, kterou jsem zcela manažersky už dříve opakoval. DVD obaly starších čísel bohužel nejsou. Protože kdyby byly, tak byste je samozřejmě dostali.... ale jejich výroba a skladování je záležitostí DTP oddělení, které má vždy zdroje jen cca 3 měsíce dozadu. Z tohoto důvodu jsme bohužel nemohli vyhovět poptávce ani loni, když někdo žádal první z obalů a nemůžeme tak učinit ani letos.
Honza Morkes
Oficiální Xbox 360 magazín
Honza Morkes
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod vitas 11. 4. 2006 11:14

Honza Morkes píše:DVD obaly starších čísel bohužel nejsou. s/quote]


Honzo, fakt nás máte za blbce? to mi chceš říct, že vy jednoduše po 3 měsících vymažete všechny podklady pro tisk časopisu,potažmo bookletu na DVD, že tohle nemáte zazálohované? to teda žasnu, nevím co k tomu dál dodat.

A i kdyby tak 2) nemáte v redakci všechna DVD Doupě s booklety a funkční scaner, na kterém by se rázem pořídily vytoužené booklety v libovolném formátu od JPG po PDF?

Mluvíme tady celou dobu o elektronické podobě zmiňovaných bookletů, nikdo po vás nechce rozjíždět znovu tisk starých čísel a zasílat papírky, aby bylo jasno ;-)

Howk
Víťa
vitas

Odeslat příspěvekod Honza Morkes 11. 4. 2006 11:35

Já se vážně nechci dohadovat o něčem, o čem ty samozřejmě všechno "víš líp" než já, pravděpodobně v redakci Doupěte, potažmo v Computer Pressu, dlouhá léta pracuješ, takže máš skvělý přehled, "jak to tu chodí, kdo co dělá atp." Promiň, ale nemám rád, když někomu něco slušně a věcne vysvětluju, aby mě nepřímo obviňoval, že kecám...

S těmi skeny je to pěkný konstruktivní nápad (pokud se podaří ze skeneru dostat solidní obrázek), i když v redakci bývají DVD spíš zřídkakdy, zkusím se podívat do skladu. Má někdo přehled, které obaly DVD chybí?
Honza Morkes
Oficiální Xbox 360 magazín
Honza Morkes
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod slayer(smazano) 11. 4. 2006 11:42

Honza Morkes píše:DVD obaly starších čísel bohužel nejsou. s/quote]


Zdravím všechny,
prosím najde se někdo, kdo by vlastnil nějaké booklety na DVD z Doupěte (sháním 6/2005 a od čísla 9/2005)
a byl by té ochoty tyto oskenovat, prosím ozvěte se, mohli bychom dát dohromady nějakou databázi, když toho není schopen nikdo z redakce.
Díky.
Ví?a
slayer(smazano)
First Blood
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod slayer(smazano) 11. 4. 2006 11:49

Honza Morkes píše:Já se vážně nechci dohadovat o něčem, o čem ty samozřejmě všechno "víš líp" než já /quote]


Já nevím jak to chodí u vás v redakci, ale vím moc dobře, že když něco vytvořím, ať už jako grafik, návrhář, muzikant nebo programátor, tak to vždy mám alespoň zazálohované, pokud to zrovna každý den nepotřebuji.
K tomu které obaly jsem vlastně už odpověděl v předchozím příspěvku, ale jsou tu i další, takže by asi bylo na místě shromáždit všechny.

Víťa
Ví?a
slayer(smazano)
First Blood
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod slayer(smazano) 12. 4. 2006 09:43

Honza Morkes píše:DVD obaly už několik čísel neexistují, tudíž je ani není možné poskytovat předplatitelům, protože žádné takové návrhy ani nevznikají... /quote]


Dnes jsem šel kolem stánku a jen tak letmo zahlédl Doupě 4/2006, které už asi mám i doma (zřejmě s volně vloženým DVD), a světe div se médium v tomto stánkovém čísle nebylo jen tak pohozeno, ale vlastnilo pěknou kartonovou krabičku s popisem toho, co na něm je (což považuji za to nejdůležitější).
Už dál nebudu nic komentovat, to ať si přebere každý sám po přečtení celé této diskuze, už mi nejde ani o ty booklety, nebo krabičky, jenom o princip komunikace.
Ví?a
slayer(smazano)
First Blood
Uživatelský avatar

Další stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků