série Hitman

Doom, Half-Life, Far Cry...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Fever 29. 12. 2005 20:26

goodoldalex píše:
Fever píše:To nesmiem zabiť nikoho okrem môjho cieľa, či čo? :shock::/quote]Ne, kludne si uskrti polovicu mesta, nikomu to nebude vadit :) Na straznikov mas chloroform woe :P

Takže ak použijem chloroform, budem mať SA? Keď myslíš, ja to skúsim. Ale teraz som pri Shogun Showdown, tam radšej všetých vystrieľam. :wink:

deadth.knight.cz - podľa mňa nie sú číslovaní zaradom, ale 17, 27, 37, 47...
Fever
Rampage

Odeslat příspěvekod goodoldalex 30. 12. 2005 00:19

Ano chloroform. Ale potrebujes ho dobre davkovat, inak sa ti moze obet velmi skoro zobudit, ale zase neminut viac ako je potrebne, ak ho budes v dalsom priebehu potrebovat - mne malokedy vystacil a potom som musel vymyslat ine obstrukcie. V niektorych misiach mozes slabsie uspatych jedincov aj hadzat do kanala, na rozdiel od Splinter Cell ich to nezabije :)
goodoldalex
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Malkovich 30. 12. 2005 13:08

goodoldalex píše:Jednicku som nehral, v dvojke som sa dopracoval k nejakej azijskej mafii, na obtiaznosti bez savov a vzdy som bol Silent Assasin. Splinter Cell na hard je oproti tomu hrozna slabota :evil: Ak niekoho tento styl bavi tak sa dost vyblbne.

Aa, sledujem ze Score s Hitmanom je uz vonku, asi viem co budem robit najblizsi mesiac :)

To jseš dobrej,to já byl pořád masový vrah a kat. :lol:
1.CPU AMD Athlon 64 3700+ ,Gigabyte GA-K8N Ultra-9,Gigabyte GF9600GT
Case Gigabyte AURORA ,Seagate 80+500GB ,LCD monitor LG L245WP-BN, 24" 1920x1200 full HDMI,Creative SOUND BLASTER AUDIGY 2 ZS,Logitech Z-2300 2.1 200W RMS, THX, DVD±R LG GSA
Malkovich
First Blood
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod goodoldalex 30. 12. 2005 13:38

No ano, frustrujuce je ked kvoli nejakej uplnej malickosti prides o postup, potom mozes stratit nervy a vsetko vystrielat :) alebo ist odznova :x

Pamatam si jednu misiu kde bolo potrebne sa tulat nejakou vojenskou zakladnou a zakraglovat akehosi generala vo vypocuvacej miestnosti. Najlepsie bolo ho zaskrtit strunou, ale dalo sa pouzit aj jeden tlmeny vystrel - druhy uz vyvolal alarm. Kedze som uz nemal nervy sa k nemu blizit so strunou, tak som pouzil druhu metodu, moja blbost ale bola ze som strielal z akimbo pistoli... A bolo to, Silent Assasin v cudu :|
goodoldalex
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Fever 30. 12. 2005 15:10

Ale tie možnosti na dokončenie misie, tých teda je!
Všetkých vystrieľať alebo sa preplížiť, to jelen základ. A čo tie prežlečenia za poslíčka, oklamanie stráží, otrávenie ryby, položenie bomby na auto, proste každá misia má aj takéto možnosti a je to super si vybrať.
Fever
Rampage

Odeslat příspěvekod PC 4. 1. 2006 18:43

Já se z toho zblázním... Tak jsem si řekl - bezva asi to hraji na moc hard, dal jsem si oťukávací nízkou obtížnost a jel. Jednou jsem dostal silent assasin 2x profesional, teď jsem v misi kde je třeba zabít generála a mafiána. OK. Vlezu do podzemí. Najdu si nejlepší místo. TV věž. Hlídkuje tam jeden vojc. Omámím ho, hodím do kanálu. Vylezu na věž. Odstřelovačkou pošlu jednou ranou oba hajdeláky na onen svět. Upozorňuju že asi tak na 1Km ! Najednou začne poplach, stáže hledají podezřelého vojcla (mě) ačkoliv kamarád je v kanále (!!!) a jak píšu oběti jsem zabil na 1Km ne li 2 ! Tohle prostě není normální, ne a ne !
PC
Dominating
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Ertefol 4. 1. 2006 19:07

sice nejsem odobrník a Hitmana 2 jsem nehrál (BTW asi to napravím), ale co když jsou kolem toho generále a mafiána další vojáci, co když tam někdo vidí? A když někdo uvidí mrtvolu tak si piš, že se rozběhne alarm :wink:
PC, Wii U, 3DS
"Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví
Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ertefol
Moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod goodoldalex 4. 1. 2006 19:29

Ak hladaju vojaka tak zrejme nasli tvojho kamarata v kanali. Respektive, podla indikatora podozrenia zistis ci ta niekto realne vidi, ak nie tak plati pod 1).
goodoldalex
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Fever 4. 1. 2006 19:36

Tak teda mám silent Assasin, na misii The Death of Hannelore. To je najlepšia misia na SA. Avšak som nedostal Ballers Silenced, takže myslím predsa platí to, že to získaš po prejdení Anathemy na SA.
Fever
Rampage

Odeslat příspěvekod Fever 4. 1. 2006 19:50

Tak sa mi podarilo cvaknúť hru v pekných momentoch. Enjoy, možno ešte pridám. :)
http://pixmixer.com/uploads/images/2006 ... itman2.jpg
http://pixmixer.com/uploads/images/2006 ... potent.jpg
Fever
Rampage

Odeslat příspěvekod PC 5. 1. 2006 14:38

Jak můžou najít vojáka v kanálu ????
PC
Dominating
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod OCELOTR 5. 1. 2006 17:16

PC píše:Já se z toho zblázním... Tak jsem si řekl - bezva asi to hraji na moc hard, dal jsem si oťukávací nízkou obtížnost a jel. Jednou jsem dostal silent assasin 2x profesional, teď jsem v misi kde je třeba zabít generála a mafiána. OK. Vlezu do podzemí. Najdu si nejlepší místo. TV věž. Hlídkuje tam jeden vojc. Omámím ho, hodím do kanálu. Vylezu na věž. Odstřelovačkou pošlu jednou ranou oba hajdeláky na onen svět. Upozorňuju že asi tak na 1Km ! Najednou začne poplach, stáže hledají podezřelého vojcla (mě) ačkoliv kamarád je v kanále (!!!) a jak píšu oběti jsem zabil na 1Km ne li 2 ! Tohle prostě není normální, ne a ne ! /quote]


To je v HM2 ? Ruský mise ? A nezůstala ti náhodou v ruce odstřelovačka ?
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod SCobra 5. 1. 2006 17:30

PC píše:Jak můžou najít vojáka v kanálu ???? /quote]

Tak za prvé - výstřel z odstřelovačky se rozléhá dost daleko (ale nepamatuju si, jak je to ve hře) a nepřátelé nejsou blbí a neprochází kolem mrtvol, jak kdyby se nic nestalo. Navíc voják s odstřelovačkou v ruce je hodně nenápadnej :) .
Od konce 90. let jsem kromě aktuální generace konzolí hrál skoro na všem, na co si vzpomenete, ale teď už hraju v podstatě jen na PC nebo s dětmi na N. Switch.
SCobra
Godlike
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod PC 7. 1. 2006 11:52

Už jsem na to přišel - stačí vlézt do kanálu podlézt na poslední chodbu vlevo tam hodit pumu pod auto, pak vylézt v třetím kanále vpravo, počkat až se půjde řidič vymočit omráčit ho, hodit do kanálu, pumu šoupnou pod druhé auto a odejít středem k lodičce.
PC
Dominating
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Imhotep 8. 1. 2006 12:41

ja som sa strasne zabaval s dvomi barretami s tlmicmi v rukach a mal som trainer na nekonecno nabojov. Skuste to...Tak nerealne sa chovajuce postavy som nevidel... Stacilo 5 vystrelov a postava bola na konci mapy. :D
Ak sa mýlim, tak mi odpustite. Ak nie, som rád.
Imhotep
First Blood
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků