Jakou PC hru právě hrajete?

Všechno na téma hráči a hry

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod holubek002 28. 6. 2016 17:21

MGS V - 70 hodin a prvni velke titulky za mnou. Ale druha cast na me svym pojetim uz pusobi tak nejak nedodelane a zbytecne navic. Celkove je to hodne dobra hra, ale zaroven i hodne WTF...
edit: DLC do Mafie 2. Tohle mi pripomina ta druha cast.
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 30. 6. 2016 23:03

Hai, Šafle hore, až napotřetí se To rozjelo jak má...Prostě na nějaké,,dějové,,zkratky, G2 Havran se tváří nevrle, Tož jako v každé RPG hře se Savy Permanent vyplácí, a stahování do zálohy také, než si je přemažete sami při hře, hehe...Máca.
Marcel Kudlvasr
Dominating
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 1. 7. 2016 21:48

Jé hele, náš herní děda Marcel se zase po čase objevil. Tuhle jsem na tebe vzpomínal starej Pardále,jak jsem jel kolem toho řbitova zahrádky zelený, opravený, strašidelný s hrobečkama mrtvejch dětiček, hůůů, děs, ale Nerudu to inšpirovalo, na Bertramce kolem zvonu. Tak co, hraješ datáče k Zaklínačovi Drei ?
PoliceCollector
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 3. 7. 2016 10:59

Ahoj Éro bez vrtule, PíCí...Ty chlape koukej se mi ukázat na poudání a Povídání, zvu Tě na Ťaj U gold Kohúta v Michalské,,alá Tibet...,,. Dík, že jsi si mýho Průletu všiml, no občas Vás chodím zvizitýrovať, jestli moc neblbnete...a konečně si hrajete: Hai Z 3 ...No mě ten Základ bohatě stačil, sice sa koňmo jezdí Fajn jak na Rallye a loďka plave dobře, ale, Jinak je To další zmršená Seria, jako Fallouti Čtverkou - Fujky, potřebovali by po Papuli. No v Z 3 to aspoň nerespawnuje jako v F4...Co vymlátíš To zůstane Clear?ů No doufejme, Tím množením debilů ve Fall ma ouplně otrávili fajn mapu krajiny. Ke G2H Havran, bože Ta 2.7 cz je otřesná, hrál jsem To s Tím co First vyšlo, ale Tohle se od 3. Kapitoly ani Hrát nedá jedině s 50 flaškami Rychlýho Herinka od Samuela, že se Těm Davům jak na Václaváku vyhejbáš a kličkuješ, jak k Ledovýmu Drakoušovi, Tak k Tomu v Sopce. Ale Tohle probůh zkurvili v Patchích exceletně a celý To zabili a kterej Debil si To vymyslel, bez Patchů To je pohodovej Gotik 2H, tohle je dorubané jak G3 v samo domo úprávě, taky jsem To hrál bez patčů a v pohodě,...Jo teď se vzbouřili a nechce se jim nalodit, již cca 5. záswek, kdy musím se vracet, kvůli debilitě patcherů a češtinářů?! Jako v oblibivionu, proto Zlatej blbovzdornej MOOro má Gold Bednu, bez Konkurence...No jdu je dokopat na Loď a hurááá na další Drakouše(cca 4 sehrávka za Ty léta Gothic.hraní), zase BATTLE MAGE S VYTUNĚNOU OBRATNOSTÍ A MAGICEM + 1 MEČ BETTY! OGDEN - MÁCA OD ZVONU A KOUKEJ SE MI OZVAT NA MAILA NEBO NA,,ZPRÁVA,,. ZŮSTAL JSEM SÁM...
Marcel Kudlvasr
Dominating
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod icotech852 3. 7. 2016 18:15

nahodne som odskusal Elite Dangerous a konecne perfektna optimalizacia na R9 290.Krasne hladka grafarna,proste parada.Odporucam.
forsaken...
icotech852
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Torham 4. 7. 2016 08:54

Diablo II. A už mne ta hra začíná štvát. Opravdu nechápu, jak lidi praisují hru s tak brutálními a okatými designovými chybami :-\

Nevyvážené obtížnosti. S kouzelnicí jsem se dostal až na Hell a trpím tam jako zpráskaný čokl, protože každá mobka má nějakou imunitu (jedu meteor/orb, takže se to dá, ale stejně). Někteří bossové mají příliš mnoho modů (takhle jsem potkal jednoho Super Strong, Extra Fast, Immune to Fire, Immune to Cold, Cursed chlupáče, který mi sundal žoldáka na tři facky a mě na dvě během sotva tří sekund, zatímco frajer byl imunní na všechno, co jsem měl a byl ještě víc naspeedovaný než nadržená fretka na cracku... GG. Tohle není zábava, Blizzarde!) a vůbec Hell obtížnost je totálně mimo. Zlatej UVHM v Borderlands 2, ten je mnohem zábavnější a vyváženější.

Nightmare obtížnost mi přijde v Diablu II zdaleka nejlepší, nejzábavnější a nejvyváženější. Normal je nuda (snad až na Chaos Sanctuary a pár drsnějších lokací v pátém aktu - tam je to dost o hubu) a hell je s balancí totálně mimo. Nightmare byl actually zábava, obtížnost tak akorát: hra dávala zabrat, ale zároveň byla férová (žádnej imunní nadrogovanej terminator chlupáč, viz odstavec výše).

Corpse runy... zlatej World of Warcraft :oboze S paladinem chcípnu na boss packu v Chaos Sanctuary a nemůžu se dostat k tělu, protože je uprostřed hromady mobek. Kdyby aspoň mobky resetovaly svoji pozici/chování při smrti hráče, aby se dalo to tělo sebrat bez x dalších smrtí či dementního kličkování... ale to bych chtěl od Blizzardu příliš moc. A když dám save/exit, tak sice mám tělo u sebe, ale taky musím vymlátit všechny už zabité mobky znova :roll:

Nemožnost ukládat bez ukončení hry (= respawn všech mobů ve hře), Duriel (nechci být vulgární...), Oblivion Knighti (OK, sice nemají panenku, ale Decrepify bohatě stačí + mají naváděné magické střely; je to myslím Bone Spirit, co hitujou jak rozjetej kamion), nejsou magic resistence pro hráče (jen elemental resy, takže Bone Spirit a další pure magic útoky dělají dmg jako prase. Sice je magic damage redukce, ale padá málo a v relativně zanedbatelném množství.. aspoň na normalu). Bez rezů si člověk neškrkne (a když je RNG zrovna dementní sadista, tak ty itemy s rezy prostě nepadaj), ulhaná obrazovka charakteru (u šance na zásah nepřítele nebere v potaz jeho obranu, u šance nepřítele na zásah hráče zase nebere v potaz útočné hodnocení nepřítele),...

Spousta designovejch chyb. A lidi to praisují jako jednu z nejlepších her vůbec...

Anyway, Diablo II dokáže pobavit, určitě ano. Skill systém je výborný, mne se líbí a je daleko lepší než v Borderlands. Aktoví bossové jsou fajn a mě se celkem líbí. Nejzábavnější z nich je Diablo, nejotravnější Baal a nejhorší s přehledem Duriel. Andy a Mephisto jsou někde uprostřed, anžto jsou relativně slabí. Sám Diablo je docela férový, má několik devastujících útoků, ale s těmi se dá vypořádat a akorát je třeba hlídat bleskomet. Nejzábavnější aktový boss ve hře. Baal je hnusný bullet sponge (šíleně moc HP) a otravný s těmi svými dvojníky, teleportem, hoarfrostem (chlad + knockback = GG melee chary :-l ) a *****ícím dechem, který skoro instantně vyžere celou manu (zase má relativně krátký dosah). Dá se ubít, celkem jsem si ho užil, ale je tak otravný, že #1 spot prostě patří Diablovi. Ten je z akt bossů nejlepší.

V jádru to není špatná hra, ale má spoustu designových blbostí, které akorát dokáží člověka pořádně napěnit. Zkusím dojet tu kouzelnici a dostat do Hellu aspoň paladina... jestli mi dříve nerupnou nervy.
"We may never meet again. But we never forget each other." - Leon / Kingdom Hearts
PC, PS2, DS Lite ( :love: )
Migruji na WINDOWS LIVE Messenger - Radek.Svoboda.1@seznam.cz Si mne přidejte ;)
Torham
Rampage
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 4. 7. 2016 14:02

Hai Torhame, jap, proto Já sa spokojím s RPG a STG Stařešinkami...při mý skleroze, jsou To HRY až za Hrobek, hehe...Diablo sice mám, ale ten Blbej katr ani s originálkou ma do Hry njepustí?! Je blbej Batlnet a nebo já ?! Poraď mi s Instalací krok za krokem, Tydýt Máca od Zvonu... Díky předem.
Marcel Kudlvasr
Dominating
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod omualo 5. 7. 2016 08:18

Me Diablo 2 nastvalo rychle, daleko vic casu jsem stravil u Torchlight 2.
omualo
First Blood

Odeslat příspěvekod Marcel Kudlvasr 10. 7. 2016 06:35

Hai Gothici, jak jinak, pokračuji Trojkou comunity, hej, Tož Šafle Hore...BattleMáge Ogden - Máca od Zvonu...
Marcel Kudlvasr
Dominating
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod icotech852 10. 7. 2016 22:19

presiel som COD Ghosts.O dost lepsi od Black Ops 2,ale zaver ohladne prezitia zaporneho hrdinu dost blby.Inak Ghost taky priemerny COD.

Presiel som zaroven k COD Advanced Warfare a to uz je ina kava.Krajsia grafika,buducnost mixovana s Rainbow six Vegas a Crysisom.Je to sice stale COD,ale o dost lepsi.

-- 10. 7. 2016 23:24 --

Ak bude COD Infinite warfare podobny,tak pojdem donho namiesto battlefieldu.Ta prva svetova vojna mi moc nesedi.Radsej by som ocenil BF 2142 a tu ho snad nahradi COD.
forsaken...
icotech852
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod icotech852 19. 7. 2016 09:17

Need for Speed 2016 - po dlhom case konecne lepsi NFS.Tuning a wrapy bavia co je skvele,policajtom je hned mozne zaplatit pokutu a nenahanat sa 1/2 hodinu ako v NFS MW2005 :D

Grafika 9 /10 - Grafika je skvela a momentalne najkrajsia na trhu.Skoda bluru pri TXAA
Zvuk 10/10 - je dokonaly,nic mi tu nechyba
Hudba 7,5/10 - trochu horsia ako v NFS MW 2005,ale nie je ani zla.Je uspokojivo dobra
Ovladanie 8/10 - je fajn,myslim ze na urovni NFS MW 2005
Dej 5,5/10 - pribehovy dej je klasicky,nenadchne ani neurazi.Sposob zavodenia funguje stylom NFS WORLD online.Vedlajsie eventy su trapne v style odfot sa pri domceku,najdi grafiti,sprav driftik pri koliecku.

Zaver: NFS 2016 je zabavna hra s krasnou grafikou,perfektnymi zvukmi,dobrou hudbou a ovladanim a klasickym dejom.Hra sa hratelnostou velmi priblizuje k stylu Underground a hratelnostou k Most Wanted 2005 (nie 2011,ten stoji za deravy gros).Keby boli vedlajsie eventy v style NFS Underground 2,tak hra by u mna celkovo dostala aj 9.5 z 10.Takto zial len 8/10.

p.s.(konecne jedna z hier,ktora zatazi i7 na 50% a clovek si dokaze vychutnat plynulu jazdu v peknej grafike - je dobre optimalizovana).

-- 19. 7. 2016 10:22 --

Rise of Tombraider - neurazi,zial je zle optimalizovany.4jadro zatazi iba na 13%,clovek musi prehodnodtit co dat na High a co na Medium aby mu hra nesekala.Kamenom urazu je 2XMSAA,to uz FPS padne aj pod 25.Na top hru trapne a nepomoze ani DX12.
forsaken...
icotech852
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Sasakr 19. 7. 2016 16:36

Koukám, že do NFS už existuje FPS kamera. Vypadá dobře...
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Sleepwalker
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod icotech852 21. 7. 2016 17:51

aká kamera ak môžem vediet
forsaken...
icotech852
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod holubek002 21. 7. 2016 18:33

MGSV uz nejakou dobu za mnou. Dobre to bylo. Ale ikdyz jsem teda hral prvni, druhy, treti, paty dil, tak stejne vim skoro kulove o co v te serii vlastne jde :D Ale hralo se to pekne a grafika (hlavne mimika, animace, filmecky) me pekne rozmazlila. Po spusteni GTA V to byl slusny navrat do minulosti.
Coz me privadi ke GTA V. Zpocatku zvlastni neochota nekoho zabijet (80 stealth hodin udelalo sve. "Zkusim ho strelit do ruky" -> mission failed. "Zkusim ho strelit do nohy" -> mission failed. "Ach jo, tak toho chudaka strazneho, ktery dela jen svou praci a hlida trezor pred tema hajzlama strelim do hlavy..."), ale uz jsem se otrkal :-)
Jo a mezitim Vanishing od Ethan Carter - taky slusne. Nic hezciho jsem asi nehral.
To je frajer...

The hammer is my penis. - Captain Hammer
holubek002
Rampage
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod icotech852 24. 7. 2016 19:48

MUDRERED Soul Suspect - intro huste :love: ,ako z filmu Duch
forsaken...
icotech852
Killing Spree
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků