Jste opravdoví pařani aneb trocha chlubení pařanskými výkony

Všechno na téma hráči a hry

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Martin Boček 19. 4. 2005 14:53

Tak schválně, co je váš největší pařanský výkon? Já sám za sebe... To bylo tak:o)

Naši odjeli na chatu a já měl jet s nima, ale hodil jsems e marod a oni mi tehdá (bylo mi cca 16) uvěřili. A tak sem zůstal doma sám na celých 9(!!!) dní. Denně jsem hrál cca 20 hodin (Ultima Underworld 1 celá, UU2 do Mágské věže + Mortal Kombat 3 s kamošem denně cca 4 hodiny, o víkendu cca 10), zbytek času jsem dělil mezi spánek a televizi.
Na začátku týdne sjem si na stůl položi jeden balíček věnečků (od opavie, vanilkové:o) a sklenici vody. Po těch 9 dnech byla sklenice ještě stále z půlky plná (stále ta samá!!!) a věnečky zbývaly "jen" 2, ale pomohl mi s nima kamoš, který jeden snědl (pak zjistil, že to je moje jediné jídlo a nechal toho:o). Když se naši vrátili, byl jsem sotva schopen se udržet na nohách; takže mi bez problémů věřili, že ten týden sem promarodil.

Tak co, co ste zažili vy? Kdo tohle překoná?:o)
redaktor magazínu Doupě.cz
Martin Boček
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Vít Sedláček 21. 4. 2005 16:07

Ty věnečky jsem mu snědl já!!
Vít Sedláček
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Martin Boček 21. 4. 2005 16:39

Ještě se tím chlub! :lol:
redaktor magazínu Doupě.cz
Martin Boček
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod KUFI 21. 4. 2005 17:19

No ,kdyz muj fotr mel kdysi firmu (1 mistnost jako kancl kde měll comp :) ,uz je to asi 10 let, tak taky naši odjeli na chatu na 2 dni a ja sem si tajne nechal udelat od toho kanclu druhej klic. Jakmile se za nima zabouchli dveře ,tak sem makal s Doomem 2 na disketach a "nahradnim" klicem do kanclu ,kde sem zavřenej stravil střílením Impů a Cacodémonů cely 2 dni ,z čehož me probralo az skřípění brzd jak naši přistávali pod oknem.
KUFI
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod OCELOTR 21. 4. 2005 17:30

Když mi bylo asi 15 - 16, měli jsme s kámošema takovou kočárkárnu předělanou na klubovnu. Každej vejkend tejden co tejden jsme donesli 2 televize, mojí AMIGU 500 a kámošovo SEGA MEGADRIVE. Hrálo se ve dne v noci na AMIZE hlavně MORTAL KOMBAT 2 a na seze SONIC 1 a 2 a ZERO TOLERANCE. Vykouřila se spousta cigaret a vypilo mraky kafí. Slabší kusy odpadali na pohovku, aby se za 2 hoďky probudili a hráli dál. Jiný zase zalehli a tak pořád dokola, celý dva dny. Někdy se v tý kočárkárně vystřídalo i 15 lidí za den. --- od něj, k němu, dolu, k němu, fire --- fatality LIU KANG - drak
OCELOTR
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod nupix 22. 4. 2005 15:47

Bylo to asi před třemi lety o letních prázdninách. Brácha byl na táboře (mě to tam nikdy nebavilo, je to nuda, není nad hezký letní den ztrávený se zataženýma roletama u pařby nějaké pořádné gamesky), tatík už byl pryč a mamka mě před odchodem do práce vzbudila, ještě než odešla sem zapl compíka rozjel Age of Empires a pustil se do hraní, hrál sem a hrál, když v tom přišla mamka a řekla ahoj, ja jsem se jí zeptal co tu ještě dělá, že příjde pozdě a ona na mě vyjeveně koukala a říká, ale já už jsem z práce doma. Sem si vůbec neuvědomil, že sem hrál 9 hodin v kuse, myslel sem si, že tak max. půl hoďky ale 9, to byl pro mě šok.

Škoda, že to takhle rychle neubívá i ve škole ... :(
nupix
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod stereoid 22. 4. 2005 17:12

To snad neni možný. Já jsem tuhle pořádal u mě 24 hodinovou pařbu. Měli jsem tady GameCube, 4 GameBoye (samozřejmě všechny kabely a 4 ovladače) a compl. Na kompl jsme nesáhli vůbec (Zkus pařit ve 4ech na kompu). Kolem 4 hodiny ranní jsme hráli Medal of honor ve 4ech (já proti nim 4em a to jsem ještě měl skin starý báby, strašně jsme se tomu tlemili. Navíc oni si mě vůbec nedávali). Já sem byl uplně v *****, byl jsem strašně unavenej a i kdyby mi někdo nabídl RE4 (bylo to před dvěma měsíci), tak bych šel raději spát. Fakt toho moc nevydržím.
Mariokart DS (fc): 463919-494129
Metroid Prime Hunters fc): 2491-7854-2487
icq: 323-427-182 rad si zahraju
stereoid
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod axel222 25. 5. 2005 13:33

Já jsem si kopil na Ps2 GTA San Andreas,byl jsem na něj fakt natěšenej,přišel jsem doma a tam jsem uplně jako na zavolanou našel papírek od našich že na 2 dny odjeli,ha hned sem vypojil Ps2 z pokoje od mé mini TV a šel do obíváku k supr velký zapnul jsem GTA a hrál.
Od hraní mě dostala až nepřekonatelná potřeba na WC a největší hlad v mém živiťě když jsem si spočítal jak dlouho jsem hrál višlo mi 13 hod v kuse bez WC pití a jídla.
Tohle se mnou udělalo San Andreas byla to nejdelší pařba v mim živoťě. samozdřejmě sem se najedl,vykonal potřebu a jel jsem zase znovu :)
axel222
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Sgt.Hicks 25. 5. 2005 14:28

zdravim, behem prazdnin pred dvouma rokama,.. meli jsme 10-denni sitovani u me doma. mel jsem ta sve nejlepsi dva kamose. v te dobe jsem jeste nemel pevne pripojeni a tak jsme vsechno off-line,.. coop mise do OFP, Age of Empires2 (i 7 hodinove hry),.. +spoustu, hlavne starsich gamesek. muj rekord byl 40 hodin bez spanku + 7 hodin venovane pritelkyni (ktera se ke me na noc nasomrovala,.. a vyrusila od hrani). na tuhle super akci nezapomenu. s pozdravem sgt.hicks.
Sgt.Hicks
First Blood

Odeslat příspěvekod jezek 26. 5. 2005 08:05

No když jsem dostal NFS:U1,tak manželka zrovna odjela na služebku.Pařil jsem 3 dny v kuse,ale asi se to nepočítá,protože jsem si musel 2x odskočit do práce.To byly asi nejdelší šichty v životě.Ještě že mě živí komp,tak jsem aspoň seděl na netu :D
Když se pak žena vrátila,byla strašně nadšená,že jsem byl schopný udžet pořádek.Ale ono zas nejde na metru čtverečním udělat moc velký bordel :mrgreen:
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Martin Pavlíček 2. 6. 2005 11:19

Tak a je rada na mne :D. Pamatuji, asi dva roky zpet, jak rodice odjeli na jeden den na chalupu (sice jen jeden, ale i tak nastala radost). První, co mě napadlo, bylo slovo "kalbaaa", takze jsem obvolal asi osm lidi a pozval je na nocni alkoholovy vecirek.

Jenze v te dobe jsem byl zaryty Ultimar na DPcku 1 a tak jsem hned na to zasedl (nekdy odpoledne) k PC, nazhavil modem a zacal parit. Co na tom, ze internet byl levnejsi az od seste hodiny, ono to zato stalo. Jenze jsme se spolcil s par kamaradama a z niceho nic se slo do Despice (jeden z nej dungeonu). Takze cela kalba nakonec dopadla tak, ze lidi prisli kolem osme ke mne, ja jim otevrel, machl rukou dozadu smerem k flaskam s pitim a paril dal. Jako spravny hostitel. Kdyz jsme konecne vsichni kolem pate hodiny ranni pochcipali (kua zadnej poklad!), tak jsem teprve zjistil, ze mam poblitou nohavicu, zem a stul, kamaradka ze si maci vlasy v zachodove míse a vsichni sborove chrapou. Co na to rict... snad jen; podarena kalba :P .
<<<kde dojdou argumenty, nastupují pěsti>>>
Martin Pavlíček
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod dr.miša 2. 6. 2005 14:44

:lol: tak to jde, to jsou fakt kusy :lol:

Je tomu už několik let, kamarád odjížděl na prázdniny a nechal mi tu SNES, ještě jsem nevlastnil svoje NINTENDO. Od jiného kamaráda jsem si pujčil Killer Instinkt. Měl jsem na to týden a nechtěl jsem rozhodně promarnit ani minutu. První den jsem odpadnul celkem brzy, nějakých 12h v kuse. Druhý den už byl lepší, však třetí den předznamenával to pravé peklo. Dal jsem 24h ze dne, a 26h v kuse...na záchod jsem přestal chodit už včera, zapoměl jsem jíst i pít. Vzpomíky na další dny, už jen matný obraz.

V posledním dni, jsem hrál už jen Instiktivně, čas od času jsem se probudil...problém byl ten, že jsem se zapoměl jaksi dekompresovat na reálný život a lidi v něm a měl jsem den, dva, takový dojem, že je třeba zaútočit dřív než nepřítel a zavčasu ho zlikvidovat, hmm
dr.miša
Unstoppable
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod |bs|dizzy 7. 6. 2005 13:30

zdareček pařani tak co paříte????????????????????????
|bs|dizzy
First Blood

Odeslat příspěvekod a 7. 6. 2005 14:43

9 dni bez vody? :shock: ...to urcite

moj taky rekord boll toto leto, hral som americasarmy hned od rana az do polnoci. 3-4dni. v podstate som v tej hre zil. este pocas spanku som riesil nove taktiky :)
a
First Blood

Odeslat příspěvekod _DAVE_ 7. 6. 2005 15:47

V singlu, tu uz bylo hodne davno DUNA2 na 286 deset hodin bez prestavky a o par let pozdeji Tomb raider1 zhruba to same. (Teda ten Tomb uz bezel na Pentiu :D ).. No moc pri sile jsem na konci uz nebyl..

A potom multi u znameho ve ctyrech DIABLO2, kolik to bylo hodin fakt nevim. Probihalo to cely vikend. Chodilo se akorat pro pizzu, piti a cigara. Pamatuju ze nekdo navrhnul v sobotu pozde vecer zmenu, dali jsme QUAKE3 a na to se skourili.. Bylo opravdu jen na odreagovani protoze vsichni to hrali jako SP. CELL, chodili zady ke zdi atd... :) Ale sranda byla...
_DAVE_
Rampage
Uživatelský avatar

Další stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků