Nintendo Revolution

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod OCELOTR 18. 5. 2005 06:51

Ano vypadá to jak když jsem otočil. Nemůžu si pomoci, ale prezentace SONY byla ohromě působivá. A je pravda, že včera jsem všechny příspěvky psal v ohromné euforii z toho co jsem právě viděl, takže jsem příliš nehleděl na to co píšu. Ber to jako když jsem byl na drogách :wink:.

Kdyby ses koukl na můj profil zjistil bys, že takový PC mám. Jenže mi nevyhovuje styl her co na PC vychází. Jsou ohromě neosobní. Něco jako MGS, nebo FINAL FANTASY bych tady hledal těžko. (Konverze obou dvou dílu MGS nebyla příliš povedená, kvůli zmršenému ovládání). Nic to nemění na tom, že já jdu do PS3, neboť jsem měl PS1, vlastnim PS2 a PS3 se mi jeví jako sázka na jistotu.

P.S. PS2 je nejslabší, ale je také nejstarší a má nejlepší hry. HOWGH!
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod vuuduu 18. 5. 2005 07:15

Cau, no ked som videl ten trailer na Killzone, tak som bol tiez hotovy - je to maso !!!! Ale myslim ze vsetci sme sa mali moznost presvedcit ze s vykonom bohuzial nejda automaticky aj kvalita - najkrajsi priklad je PS2. Profil som si necital, tak sorry. Ale ten proklamovany vykon ??? Myslim ze si pockame aj na xBox a Revolution. Uz som sa presvedcil ako je to s vykonom, ktory udavaju vyrobcovia (xBox, PS2 vs GameCube). Podla PR kecov ma PS2 vykon ako svina, ovela lepsi ako GC, ale realita je dost ina. Inak skoda, ze to video s Revolution ON (s tymi okuliarmi) bol len fake. Bola by to SILA. Ale mozno Nintendo prekvapi.
vuuduu
Killing Spree

Odeslat příspěvekod dr.miša 18. 5. 2005 07:25

...jo do *****, podělal bych se s toho všeho. Jsem úúúplně mimo sebe, mám dojem, že tohle je transcendentno, tedy jakýsi přesah mě samého, Vole mráz po zádech, zmatené myšlenky, hlava rozhodně nezachovává klid. Jasně je to nářez. Počkám si na NINTENDO a pak si to hodim. Jsem si jist, že NINTENDO rozhodně nezůstane pozadu a všem vyrazí dech, tak jak to umí.
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.
dr.miša
Unstoppable
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod OCELOTR 18. 5. 2005 07:43

>to vuuduu

No jasně že si můžou napovídat co chtěj. Mě si však PS3 získala. A možná jsem se nechal koupit právě těma PR kecama. Každej kdo viděl SONY PRESS CONFERENCE musí říct, že to bylo VELMI působivé.
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod vuuduu 18. 5. 2005 08:25

to ocelot69
ja som tymi PR kecami nemyslel predstavovanie PS3 ale PS2 - konkretne nadhodnotene tech.parametre.
Videli ste niekto tu prezentaciu s tymi kacickami vo vode ??? Ja teda len obrazky, ale muselo to vyzerat dobre (vsimli ste si ze kacicky nemaju tiene ?!). Nie je tu nahodou niekto kto uz videl new video na novu Zeldu ??? Ja s mojim dial-up nemam akosi sancu :-(((
vuuduu
Killing Spree

Odeslat příspěvekod dr.miša 18. 5. 2005 08:50

...tedy pokud myslíš novou Zeldu na GC, tak jsem viděl. Je to nářez, ale jaksi tento nářez tak trochu bledne v záři přicházejících zpráv o nex gen konzolích. Přesto se snažím si vzpomenou, jaké bylo to video, hmmm, rozhodně je nový Link temnější, více válečník, zdá se i dospělejší...rozhodně to bude dost dobrý!!!!!!!Těším se moc!!!!!!!
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.
dr.miša
Unstoppable
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod dr.miša 18. 5. 2005 08:54

Mě tak napá, že se tu děje něco, co se mi moc nezdá. Jasně, že PS3 s jejich prezentací byli dost dobrý a oslňující, ale počkal bych na prezentaci NINTENDA, které myslim, a znovu opakuji, nebude chtí zůstat po zadu, a především chci vidět, jakým způsobem se naplní jejich tvrzení o skutečně revoluční revoluci ve hraní a pojetí videoherního průmyslu jako takového. Nezapomínejme, že výkon není vše, a mě osobně zajímá především hratelnost a hry tak trochu jinak. Nacpat si hlavu, sic dobře vypadajícími tituly, ale na úkor hratelnosti, špetka toho nepopsatelného, neuchopitelného co nabízí NINTENDO...no uvidí se, zatím mohu jen spekulovat a věřit, že to NINTENDO nepohnojí.
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.
dr.miša
Unstoppable
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod vuuduu 18. 5. 2005 10:00

Jasne ze som myslel zeldu na GC !!! Ale nezabudaj ze Zelda uz (snad coskoro) vyjde, kym tie nove super pecky budu az na jar buduceho roka. Mozno pred vianocami - ale to stale nie je iste. A hlavne vsetci videli len GFX, ale nikto to este nehral !!! Napada ma jedna kacirska myslienka - DOOM 3 a hype okolo jeho grafiky.
vuuduu
Killing Spree

Odeslat příspěvekod dr.miša 18. 5. 2005 10:26

...jasnéééé, dohady, lépe si počkat, ale myslim, že Zelda naozaj nezklame, ostatně jako vždy. Nejde jen o grafiku, která myslím bude dost dobrá, ale předně a především bude to Zelda pod vedením Shigera Myamota, a ten si myslím na své hry dohlídnout umí!!!
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.
dr.miša
Unstoppable
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod OCELOTR 18. 5. 2005 11:58

Pro ten případ já čekám stejně FFXII a Shadow of the Colossus.
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod dr.miša 19. 5. 2005 08:02

...jsem nemohl dnes ani dospat, jak moc jsem se těšil na novinky týkající se NINTENDA, však přišlo zklamání, ale jen na malou chvíly. Si tak říkám, že je to možná dobře, že vím jen pár věcí kolem NR, spíše nic. Takové podobenství mě napadlo - proč zouvat boty, když brod je ještě daleko. Myslím tím, nač dráždit své hráče, když tu stále úřaduje GC, na který vycházejí hodně dobré tituly, některé dokonce nabýzejí něco s nex-gen konzolí, viz. RE4. Pak také velmi očekávané pecky jako ZELDA....
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.
dr.miša
Unstoppable
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 19. 5. 2005 08:15

Souhlasím...RE4 je naprosto ůžasný a může se rovnat s next gen tituly...a co říkáš naPS2 verzi???Nevypadá tak špatně jak všichni říkali???Jinak nintendo střeží vše až do poslední minuty(Area51).Sice je to fakt že když to vyjde až za rok tak proč ty lidi tak lákat ale už bych chtěl nějaké video z her pro NREV...a co gamepad???představit konzoli bez gamepadu je dost divné...doufám že to napraví ještě tento týden...už s nemůžu dočkat
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod dr.miša 19. 5. 2005 08:35

...volééééé, ani nemluv, běhá mi mráz po zádech s té představy, fakty jako dost, hele :-) Nevím, neměl jsem možnost shlídnout RE na PS2, ale raději bych to viděl v chodu.
Přežil jsem karmickou bouři. Nevim kde jsem.
dr.miša
Unstoppable
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod OCELOTR 19. 5. 2005 09:16

LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Paar 19. 5. 2005 13:57

no nevim, vypadalo to az prilis stejne s GC verzi... nevim, kdyz RE4 zdimal maximum z GC, jak pak muze to same utahnout PS2. zdalo se mi, ze ty animacky byly strihnute z GC a herni vlozky z PS2... ale mozna se pletu...
Nenávidím politickou korektnost.
Paar
Chosen One
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků