Jakou hru zrovna hrajete?

Diskuze o hrách pro herní konzole

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 24. 4. 2005 00:35

Age Of Empires..proste legenda.
tOplOaDer
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Adam Plechatý 25. 4. 2005 17:46

Aktualne hraju Jagged Alliance 2 Wildfire. Tohle je pro me dosud nejlepsi tahova strategie, pricemz nechapu zamery ruskych vyvojaru prevest toto dilko do tretiho prostoru a udelat ji realtime! Tenhle cin se rovna kacirstvi, jinak to proste neumim formulovat. Jedinym cilem je vytriskat z nebohych hracu penize (i kdyz citim znacny komercni debakl - lidi nejsou hloupi) a pak je nekde na Sibiri utopit v litrech vodky. Mam ale zajimavy napad - slyseli jste nekdo o Jagged Alliance 3? Prava na ni koupila firma Strategy first a to by se povest mohlo! Kdo vi vic, at promluvi! :)
Adam Plechatý
First Blood
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Loneck 26. 4. 2005 13:26

Teď jsem dohrál dvakrát za sebou Splinter Cell - Chaos Theory na Xbox a je to dobrá hra, ale čekal jsem trochu víc!
Vítr ve vlasech! - Gamertag Xbox Live - LoneckCZ
Loneck
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod OCELOTR 26. 4. 2005 15:11

Metal Gear Solid 3 to neni :wink: .
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Loneck 26. 4. 2005 16:07

No to máš pravdu, že to není metal gear. Však ani metal gear není splinter cell. Jsou to obě dvě jiné hry a každá je super! :mrgreen:
Loneck
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod OCELOTR 26. 4. 2005 16:17

Hm, to určitě. Ale Splinter Cell mě jaksi nedokázal chytit. Jakmile jsem se nezachoval tak, jak to hra chtěla - hned mě tvrdě trestala. Je pravda, že jsem hrál jenom SC 1, takže nevylučuju, a určitě je tomu tak, že se to změnilo. Jenže já sem od Fishera čekal stejný charisma, příběh, emoce jako od SNAKEa. To mi bohužel SAM nemohl nabídnout.

Ale co mě vadilo nejvíc - MGS má poměrně jasná pravidla za jakých Vás nepřítel vidí/nevidí. V SC ať jsem byl maskován sebevíc nikdy jsem si nemohl být na 100% jistý, že mě nikdo neuvidí. Připadá mi to oproti MGS celé takové chaotičtější..... (aha odtud chaos theory :wink: )
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Loneck 26. 4. 2005 16:25

No je třeba si zvyknout na jiný systém stealth akce ale pak už je to v poho. Nemůžu říct, že by byl splinter cell nefér ohledně systému kdy jsem viděn a kdy ne. Třeba MGS3 je o kamufláži a splinter celly jsou o světlech a stínech takže podle toho pak vypadá hratelnost.
Loneck
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Martin Boček 26. 4. 2005 16:28

Já zrovna začal hrát MGS3. Po počátečním rozčarování (po hodině keců a animací mi hra nabídla uložit, minutu sem někde poobíhal, pak 15 minut telefonování a 10 minut animací a jestli si to nechci uloži - tak jsem to uložil a vypnul) se to začíná poměrně rozbíhat. Ale i tak jsem prozatím vcelku rozčarován - jsem někde kolem půlky a prozatím se nezdá, že by kdokoli z bossů (kromě The Boss a Ocelota) měl sebemíň propracovanej charakter. Pain a Fear se prostě objevili, udělali bububu, bitka, umřeli... Kde je sakra nějaká hloubka charakterů a propracovaná psychologie? kvůli TOMU jsem MGS hrál - kdo si pamatuje psycho s Psychem v MGS1, ví, o čem ,mluvím; a kdosi pamatuje Sniper Wolf, ten tuplem!
redaktor magazínu Doupě.cz
Martin Boček
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod OCELOTR 26. 4. 2005 16:57

MGS 3 je jiný. Je to esence hratelnosti a rozhodně nečekej, že všechny aspekty příběhu pochopíš hned napoprvý. Uznávám, že bossům chybí hloubka na kterou jsme byli zvyklí, ale to je jediná chyba (a ještě tomu sporadická) kterou lze MGS 3 vyčítat. Příběh je tentokrát lidský. Žádný hardcore sci-fi jako dvojka, na jejíž konec dodnes nemám ucelenej 100% náhled o čem vlastně celá hra byla. Poddej se hratelnosti, hraj si s vojákama, zmákni CQC a MGS se ti odmění - příběh je skutečně výtečný (sqěle doplňuje mezery v MGS 1 a 2, jedna věc za všechny - SIGINT je DARPA CHIEV z MGS1). A jestli po dokončení řekneš něco jinýho než že je to SUPERB T A K S I T Ě N A J D U ! :twisted: :evil:
LA-LI-LU-LE-LO
OCELOTR
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod AlienX 26. 4. 2005 19:03

z vyssie uvedenych hier ma uz nebavi nic, vratil som sa k tekkenom
nobody steals our chicks and lives
AlienX
Godlike
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Martin Boček 26. 4. 2005 19:20

AlienX píše:z vyssie uvedenych hier ma uz nebavi nic, vratil som sa k tekkenom
No vidis, me zase docela prestava bavit Tekken 5... Vracim se k Virtua fighterovi :roll:
redaktor magazínu Doupě.cz
Martin Boček
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Tical 26. 4. 2005 23:23

cest tak tedka s kamosem smazime gradiuse ve dvou a jako pohodova strilecka v granturismo 4 mam teprv 10 procent ale zato vse na zlato i ze zlatyma dvema licensema no ale verim ze tady se najdou vetsi borci jinak uz jsem si dal pekne dvakrat metal geara3 jako ***** je to nejlepsi hra ten MGS3 KOJIMA je buh!!!!!a pak jsem si dal resident evil4 jako taky bomba a pristi tyden planuju rozjet splinter cell : chaos theory! na xbox no ale zatim co jsem videl me to moc nenatchlo ale proste chlapi zahrajte si gradiuse vsichni povine je to brutalitka!!!!no a tesim se na god of war a wanda and collousus a hlavne koncem roku vyjde forbidden siren 2 to bude zase nocnich mur s prehledem nejstrasidelnejsi horor a za chvili je za dverma project zero zase dalsi s fotakem kurna to bude rok :)))))))))))
Tical
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Tical 26. 4. 2005 23:24

a halvne heslo ktereho by jse meli drzet vsichni co to mysli s parenim vazne kupovat jen originalky!!
Tical
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Lloyd.Irving 28. 4. 2005 09:29

Heh,já jsem začal hrát Super Mario 64 DS a zatím je to super zábava,sice mám zatím jen 21 hvězdiček a nevím kam dál....Hra to bude asi nadlouho..Jo pak hraju ještě Spidermana 2 na DS,nehrál ho tu někdo??Je to něak těžké ne??
Lloyd.Irving
Dominating
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Loneck 28. 4. 2005 10:48

No moje hraní je teď hodně nostalgické, protože si sem tam dám nějakého starého Sonica ze Sonic Mega Collection Plus. Je škoda, že jsou ti noví Sonici tak slabí v hratelnosti oproti těm z Mega Drivu. Jo a ještě hraju z té compilace Comix Zone (jedna z nejlepších her na Mega Drivu). Chtělo by to nový díl od Segy.
Vítr ve vlasech! - Gamertag Xbox Live - LoneckCZ
Loneck
Killing Spree
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků