Série Age of Empires

Warcraft, Starcraft, Commandos, Civilization...

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod baltimora 15. 1. 2013 16:36

Zdravím, nemôžem nainštalovať Age of Empires II do vlastného priečinku C:\Games..., operačný systém je Windows XP SP3 (včera som spravil čistú inštaláciu), do C:\Program Files to dovolí inštalovať, inak nainštaloval som si už do C:\Games... Age of Empires I aj s datadiskom a tam to šlo v pohode, teraz pri dvojke to hlási chybu, a nie a nie to tam nainštalovať, vie niekto poradiť ?
baltimora
Killing Spree

Odeslat příspěvekod baltimora 8. 3. 2013 06:32

Super správa: Kultovní strategie Age of Empires II se už za měsíc dočká HD verze, součástí bude i datadisk Conquerors. :tleskani

http://doupe.zive.cz/clanek/kultovni-strategie-age-of-empires-ii-se-uz-za-mesic-docka-hd-verze

Inak pôvodná originál hra Age of Empires II + datadisk (ale aj jednotka + datadisk) fungujú aj na Windows 8, ale vítam tento krok, že sa nezabudlo na legendárnu hru, no chcelo by to i HD verziu prvého dielu.
baltimora
Killing Spree

Odeslat příspěvekod mmmjack 17. 3. 2013 13:34

Koukam a jsem rad ,ze nejsem jedinym priznivcem AoE1. Taky bych pro ni byl, lec u ni se aspon nevyskytuje chyba s barvami jako ve dvojce, takze to neni tak hrozne. Asi ji nahodim po letech :) byla to jedna z prvnich strategii, kterou jsem na pc poradne hral!
mmmjack
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod mmmjack 31. 5. 2013 21:25

Hrajete tady nekdo AOE II HD edition? Ja si to koupil, multiplayer je super, ze funguje i na dnesnich strojich. Pokud by nekdo chtel, muzem se domluvit a zahrat.
mmmjack
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Poltergeist 1. 6. 2013 00:05

AOE 2 HD sems táhnul a hrál, dobrý ale vykreslování nikam nepokročilo na W7 je to takový trhaný a to mám super rychlej pc
Poltergeist
First Blood
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod mmmjack 1. 6. 2013 10:21

No to se trha bohuzel asi kazdemu. Ja ocenuju celkove hezci grafiku, funkcni puvodni multiplayer, spravne barvy, bude toho vic ale ted si nevzpomenu. Dalsim prinosem je komunita a jeji zlepsovaky, kampane, addony apod. Treba se to casem jeste zlepsi.
Napr 500 pop limit je sice hezky, ale engine to absolutne nezvlada.
mmmjack
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod DRAKcz 4. 11. 2014 07:12

Zdravim vespolek. Koupil jsem Gift na steam AoE III Complete edition. S cestinou jsem pocital ze budu muset shanet, ale netusil jsem, ze to bude big problem. Ne ze bych si neporadil s Eng, ale v 35 letech si toho uz moc nepamatuju a cestina urcite potesi, zprijemni hrani. Googlil jsem jak se dalo, ale sehnal jsem horko tezko cestinu pouze do hlavni hry, oba datadisky mam v Eng. Nemate nekdo prosim v compu cestinu na ty datadisky nebo odkazy na verzi hry 1.14? Dekuji moc
DRAKcz
Killing Spree

Odeslat příspěvekod mmmjack 5. 11. 2014 18:34

No, myslím si, že na tu "nejnovější" verzi už čeština snad ani nebude, já ji používal s krabicovým originálem při vydání, jenže jak se pak hra aktualizovala, tak už novější verzi češtiny nikdo nevydal.
Takže buď jak za "mlada" s překladovým slovníkem, nebo hledat dál, ale dnes hra dost upadla v zapomnění, takže se s češtinou asi nikdo nedělal.
Slovenčiny jsi zkoušel?
http://slovenciny.com/download/slovenci ... nasties-sk
http://slovenciny.com/download/slovenci ... rchiefs-sk
Nevím na které je to verze ale.
Intel Core i5-4690K · SPC Fera2 (fan F12PWM) · 16 GB DDR3 · MSI GTX1060 Gaming · Kingston KC400 · Crucial M500 · MSI Z97M Gaming · Fractal Design Define Mini (4xF12PWM) · Seasonic G450 · Dell U2717D
Ford S-Max 2010 2.0 SCTi PowerShift
mmmjack
Killing Spree
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod DRAKcz 6. 11. 2014 17:13

Mrknu na to, diky
DRAKcz
Killing Spree

Předchozí stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků