Stránka 8 z 10

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 3. 2008 09:43
od _DAVE_
No ja nevim, mam "obyc" freezer 7 pro, a kdybych odpojil vrtuli a chladil to na ty 3GHz posivne, tak se to kousne pocitam za hodne dlouho.
Ten procak je studeny jak psi cumak na jakekoli frekvenci.

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 3. 2008 09:50
od Fuck8r
:D

ale pěkně mně to stouplo co ? ... teď už ukazuje grafička svoji sílu :)

zkusím dát 3GHz - když nebudu zvedat volty tak by to nemělo hřát o moc víc než teď ...

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 3. 2008 11:11
od Jackal
Fuck8r píše::D

ale pěkně mně to stouplo co ? ... teď už ukazuje grafička svoji sílu :)

zkusím dát 3GHz - když nebudu zvedat volty tak by to nemělo hřát o moc víc než teď ...

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 3. 2008 11:47
od Fuck8r
2.88 GHz (grafička default)

11487

SM2.0 - 5204
HDR - 5533
CPU - 2529

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 3. 2008 11:49
od Jackal
Sakra to nejsi ještě na 3GHz a už máš tolik :shock: Ty snad dosáhneš na těch 13 tisíc. :cry: To bude mít Dave radost. :wink:

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 3. 2008 11:54
od Fuck8r
mně to víc nejde :cry: ... když dám FSB víc jak 320MHz (tzn. i 321MHz) tak to kleká při nabíhání woken (problikne blue screen a resetuje se comp) :?

Obrázek

nevím kolik mám přidat na FSB, můstcích, CPU voltů ... nebo já nevím proč to kleká :cry:

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 3. 2008 11:58
od Jackal
Budeš muset přidat na Vcore a jestli máš RAM na auto, tak zvyš napětí i na RAMkách. :wink: Když nastartuje Windows, tak zkus 10 minut Prime95 a nebo opět zvedej napetí a FSB, ale !!!!!!! Kontroluj pořád teploty !!!! Měj zapnutý aspoň Everest. :wink:

Edit: jinak passive chlazení máš dobré teploty CPU. :wink:

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 3. 2008 12:05
od Fuck8r
RAM mám Patriot default 800MHz 4-4-4-12 2.2V na cca 960MHz 5-5-5-16 2.22V (real) nastaveno ručně ... ale v RAM to nebude pač jsem je dal na 700MHz cl5 a klekalo to stejně takže dál ...

CPU mám 1.33V (real) a když jsem v zátěži (Orthos) tak to klesne na 1.3V (je to normální) ? ... můžu přidat třeba na 1.38V (real) ale na 2,9GHz by mělo stačit těch 1.33V (real) ...

To bude asi málo někde na FSB, jižním, severním a podobně - ale to vůbec neznám ty mezní hodnoty :?

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 3. 2008 12:06
od _DAVE_
Jackal - Davemu to bude porad stejne fuk, myslim ze moc premyslis podle pravidla "podle sebe soudim tebe"..
Ale pokud je mi znamo, tak 06 umi "ocenit" i ctyri jadra, takze s dvoujadrem na tvou uroven nedosahne.

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 3. 2008 12:09
od Jackal
_DAVE_ - no já myslím, že nejvíc body trápí tebe. :wink: Neboj se přiznat toho knedlíka v krku. :lol:

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 3. 2008 12:10
od _DAVE_
Ses zblaznil ne?

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 3. 2008 12:12
od Jackal
Fuck8r píše:RAM mám Patriot default 800MHz 4-4-4-12 2.2V na cca 960MHz 5-5-5-16 2.22V (real) nastaveno ručně ... ale v RAM to nebude pač jsem je dal na 700MHz cl5 a klekalo to stejně takže dál ...

CPU mám 1.33V (real) a když jsem v zátěži (Orthos) tak to klesne na 1.3V (je to normální) ? ... můžu přidat třeba na 1.38V (real) ale na 2,9GHz by mělo stačit těch 1.33V (real) ...

To bude asi málo někde na FSB, jižním, severním a podobně - ale to vůbec neznám ty mezní hodnoty :?i/quote]


Sundej ty RAM a zvedej Vcore. Začni na 1.3500V, pak na 1.400V a mužeš snižovat když to bude držet. :wink:

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 3. 2008 12:13
od Jackal
_DAVE_ píše:Ses zblaznil ne?


Podle posledních výzkumů, ano !! :lol:

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 3. 2008 12:15
od spajza X
Chalani,nechcete si zalozit topik "ako taktovat"a nezasierat tento?

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 3. 2008 12:17
od Fuck8r
spajza X píše:Chalani,nechcete si zalozit topik "ako taktovat"a nezasierat tento?


asi jo - někdo by to tu měl pročistit jen na čisté výsledky v 3DM06 a reakce přímo na ně :)