Stránka 2 z 3

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 4. 2007 08:42
od jezek
Takže spíše jako sekundární?Koukni co máš na kartě za výstupy,tipuju S-video a pak kup TOHLE nebo cinch výstup,pak TOHLE.Popřípadě,když tam budeš chtít i zvuk,tak něco TAKOVÉHO nebo TOHLE,zase podle výstupu z grafárny.

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 4. 2007 11:42
od _DAVE_
Rozhodne bych u takovedle telky nedoporucil cinch nebo S-VHS kabel.. Jsou velmi nekvalitni. Zasadne D-SUB nebo nove HDMI..

PSK - Tvoje karta ma D-SUB (vetsinou modry VGA konektor).. Pak DVI (trochu vetsi bily), A mezi nimi by mel byt S-VHS (maly kulaty konektor)..
Ty potrebujes http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=1051410060000005EY&Search=Redukce&SearchType=1

Tuhle redukci das na DVI v tvoji grafice, a pak lehce pripojis na jeden vystup monitor a na druhy telku.

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 4. 2007 12:28
od jezek
Aha,tak proto má otec tak škaredý obraz?To mu budu muset navrhnout.

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 4. 2007 12:50
od Peter S. Kenedy
Díky za nápady...něco vykutím :-)

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 4. 2007 12:51
od includes
A pošli nějaké fota, jak na tom hry z Xka a Wiička vypadají :wink: ...

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 4. 2007 13:21
od Peter S. Kenedy
Až bude componentní kabel tak to hodím do sekce X360 club

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 4. 2007 16:07
od _DAVE_
jezek píše:Aha,tak proto má otec tak škaredý obraz?To mu budu muset navrhnout.u/quote]


No neni to zas tak uplne pravda. Ja treba taky pouzivam S-VHS kabel k CRT telce a obraz je paradni. Ale ten cinch je rozhodne katastrofa. Rozhodne nezkouset.

ALE, pokud ma nekdo LCD HDTV tak je lepsi tam maznout alespon D-SUB, nejlepe HDMI protoze ty naroky na obraz jsou moc i pro S-VHS. :wink:

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 4. 2007 16:08
od _DAVE_
includes píše:A pošli nějaké fota, jak na tom hry z Xka a Wiička vypadají :wink: ...>/quote]


Z fotky toho stejne moc neuvidis, ale musim konstatovat ze je to masakr. V praci jsme testovali Oblivion a nejake auta na 94cm LCD s X1950 a vypada to nuklearne. :D

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 4. 2007 19:13
od jezek
_DAVE_ píše:
jezek píše:Aha,tak proto má otec tak škaredý obraz?To mu budu muset navrhnout.u/quote]
No neni to zas tak uplne pravda. Ja treba taky pouzivam S-VHS kabel k CRT telce a obraz je paradni. Ale ten cinch je rozhodne katastrofa. Rozhodne nezkouset.
ALE, pokud ma nekdo LCD HDTV tak je lepsi tam maznout alespon D-SUB, nejlepe HDMI protoze ty naroky na obraz jsou moc i pro S-VHS. :wink:

Právě že si koupil novou LCD TV a ten obraz je dost špatný.Když se kouká na digitální příjem,tak je to paráda,ale jinak je to děsně rozpixlované.

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 4. 2007 11:20
od Peter S. Kenedy
A ted mám dotaz co tady nakousnul ježek...mám možnost mít na mé TV 42 programů z kabelovky ale jak tam bude vypadat ten obraz??A nebo když ta TV má digitální tuner tak si koupit jen anténu jenže budu tam mít tak 5 programů a vůbec jestli něco tady v třinci chytím...ale zas by tam mohl být lepší obraz...takže co radíte?

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 4. 2007 16:30
od _DAVE_
Ted moc nechapu, obraz z digitalni anteny bude normaline v PAL a misty lehce rozpixelovany. Je to dano malym datovym tokem nasich digitalnich TV. S tim nic nenadelas.
No a kabelovka je pokud vim normalni analog jak z anteny ne? No kazdopadne pocitej pouze s PAL rozlisenim coz poznas z blizka. Z 3m uz ani ne.

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 4. 2007 18:37
od Logan007
normálně kabelovku... pokud to povedeš dobře odstíněným kabelem, obraz bude hezký... ani u digitálu nedosáhneš na hd obrazovce hezkého obrazu...

Odeslat příspěvekNapsal: 19. 4. 2007 22:18
od Peter S. Kenedy
Tak už mám zapojené PC s mou TV a musím říct že fakt bomba akorát na ploše mi ikony dělají jaksi duchy...ale jakmile spustím hru nebo film tak je vše oka...nevíte čím to může být??Mám to totiž připojené přes dva kabely...jeden 1,8m a jeden 3m myslíte že by to tomu mohlo vadit a nějak to zhoršit obraz?

Jinak je fajn mít zapnuté PC a ktomu sledovat TV :-)

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 4. 2007 13:29
od Logan007
no rozhodně Ti to můžou mrvit kabely, ale taky je to WinXP, které prostě nemají podporu pro LCD... Na tom jsou lépe Visty... ;)

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 4. 2007 14:48
od Peter S. Kenedy
Díky zkusím to hodit přes jeden kabel a uvidíme

EDIT:Tak bylo to fakt tím druhým kabelem...na tom 3m belkinovi ten obraz je krásně ostrý bez žádných duchů...jde vidět že narozdíl od toho druhého kabelu je belkin stíněný a navíc má pozlacené kontektory...takže si musím sehnat 5m Belkina :-)