Stránka 2 z 2

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 7. 2005 12:48
od _DAVE_
TY toho z nejakym Bartonikem nadelas. Co bys mel ve skrini kdyby tam byl 3.4GHz Precott se SLI ??? :-)

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 7. 2005 17:49
od fukar
Měl bych tam to samý.Ty chladiče mám od kámoše z DDR za dáčo,tak proč bych je tam nedal?Mimo to mě vrtání se v PC baví.

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 7. 2005 10:09
od _DAVE_
Tak to jo, ale kvalitni chladice jakehokoli druhu jsou dnes otazkou i tisicu korun tak jsem proste necekal ze ti to nekdo daruje :-) Jinak tim Prescoutem by to uz byla temer nutnost.

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 8. 2005 22:58
od Heady
-len tak mimochodom toto pisem ako take poznamky:
-cim mensi vetrak, tym viac huci, lebo na to, aby maly vetrak mohol dostatocne fukat, sa musi tocit ovela rychlejsie ako vacsi vetrak !! naj su 12 cm vetraky
-ten air tunnel je fakt velmi dobre riesenie
-na hluku sa zuscastnuje viac veci ako si asi myslis: tvar a pocet lopatiet vrtule, loziska samozrejme a hlavne tvar mriezky, ktora je pred vetrakom !! v bedniach vacsinou byvaju take ploche a hrube - huci to jak svina - vystrihaj to a prisrobuj tam kupovanu mriezku (je z nejakej zliatiny a droty su krasne okruhle !!)
-kamoss si odhlucil komp tak, ze do kompu nelepil molytanovu penu
-toto je mozno zbytocny tip, ale predsa: ked si budes kupovat disk, tak si over, aby mal fluidne loziska !! lebo stare gulickove velmi hucia !! (disky s gulickovymi sa uz nevyrabaju, ale ktovie, ze kolko moze stat disk v sklade...alebo ked niekto bude kupovat z second handu, tak by si to mal overit)
-prachovy filter na vetraky si mozes urobitl sam - staci medzi dve mriezky dat kusok peny, nebrani to vobec fukaniu - vetrak fuka do bedne tak, ako keby tam nic nebolo
EDIT:
tu su fotky toho prachoveho filtra: http://www.seal.ic.cz/Heady/4.jpg http://www.seal.ic.cz/Heady/5.jpg
na vycistenie staci povysavat a je to ako nove, ale moze sa to raz za cas vymenit..
hmmm...to bude uz asi vsetko...

Odeslat příspěvekNapsal: 31. 8. 2005 10:02
od includes
Je to prostě procák.....

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 9. 2005 14:46
od includes
Mam new case...tak uvidim,jetli to pomůže...

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 9. 2005 09:50
od Chumbaba
includes píše:Mam new case...tak uvidim,jetli to pomůže..../quote]


No a pomoch? :wink:

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 9. 2005 19:17
od includes
Jo...pomoch....!!! Be happy !!! No...sice twen case vypadá hrozně...ale je hlavní,že pomohl....

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 9. 2005 19:17
od includes
Sorry , chtěl jsem říct ten case ne twen case...

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 10. 2005 10:03
od Návštěvník
fukar píše:Na procesoru:Thermaltake CL-P0071 SonicTower
Na grafice:AeroCool VM-101 - na VGA
Čipset:větší pasiv vlastní výroby(originál byl s větrákem)
Na hadrech:hliník žebra 12mm výška,černá,po celé délce HD,všechny v konstrukci z AL plechu tl.2mm(do originálu v bedně se vešly jen dva,takže jsem to zmastil celé znovu.
Zdroj:450W s větrákem 120mm
Větrák na zadku:120mm,PRIMECOOLER supersilent(není zrovna nejlepší)
Otáčky mám na max=něco kolem 1200
Filtr:dá se koupit za cca 60,-třeba v GES.
Paměti:nechladím,protože pokud kolem nich neproudí vzduch správným směrem,tak jsou i chladiče na prd.

Jinak samozřejmě všechny kabely tak aby nebránily proudění vzduchu,měniče pro zářivky a svítící dráty mám v nevyužité pozici 5a1/4.V záslepce jsou tři otvory D40mm s mřížkou od větráčků(původně tam byly 3 větráčky s regulací otáček).

V bedně díky věžím není moc místa.Je to tak tak u zdroje ale ten ofuk zezadu jim fakt svědčí.Grafiku ten pasiv taky uchladí v poho(9600PRO ATLANTIStrošku taktnutá).HD jsou maximálně na 32°C,procák při grabování videa na 45°C.R/quote]

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 11. 2005 19:16
od Weslo
Chumbaba píše:Co myslíte, že je tišší - 3 GB AMD nebo Intel? Plánuju upgrade... co byste mi doporučili na 3GB upgrade - desku, větráky, zdroj....?d/quote]


No určitě pokud hraješ tak nekupuj Prskot......
Takže jestli chceš aby to PC bylo tichý,úsporný a výkonný tak ber asi tohle:¨
Opteron144 nebo Athlon64 3200+ tray
Arctic Cooling Freezer 64
DFI Infinity Nforce 4 Ultra
nebo jestli chceš mít fakt tichej komp tak
ABIT AN8 Ultra
2x512MB DDR 400 nebo rychlejších RAM
a Ati X1600XT nebo X800GTO nebo Nvidia 6800GS(jestli na to máš)
Zbytek je jedno..až na zdroj ten aspoň 400W a ne Eurocase