Stránka 1 z 1

Mafia II na Radeone HD 5750

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 4. 2012 20:38
od Sherwood258
Zdravim, mohol by mi niekto aspon nacrtnut co mozem cakat od mojej zostavy ( intel core i5 650, Sapphire Vapor-X HD 5750, Gigabyte H55M UD2H, 4GB RAM 1333 MHz dual channel) pri hre Mafia II? Viem, ze fyziku to neutiahne ale na akom rozliseni a detailoch by som to mohol rozbehnut?

Re: Mafia II na Radeone HD 5750

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 4. 2012 20:44
od SCobra
Fyzika ti nepůjde na žádné ATI kartě ;-) Jinak bys neměl mít problém s maximálními detaily :)

Re: Mafia II na Radeone HD 5750

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 4. 2012 22:10
od .soul
Tak tak, já neměl s maximálními detaily i s physX na medium problém s cca podobně výkonnou kartou 8800GTX, C2D 3.0gHz a 4gB DDR2 RAM v 1680x1080...

Takže no problem ;)

Re: Mafia II na Radeone HD 5750

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 4. 2012 23:42
od USER47
Utáhneš to asi v pohodě. Úroveň detailů bych neřešil, 99% současnejch multiplatformovek vypadá na jakýkoli nastavení takřka totožně.

Re: Mafia II na Radeone HD 5750

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 4. 2012 10:06
od Fuck8r
mně na E2160@3,1GHz + 4830 512MB + 4GB 800Mhz to jelo na mediumhigh 1680x1050 bez psychyky - na hraně, ale dalo se to..

teď mám E8400@4GHz + 560 + -ll- a jede to na totální max s aa a fyzikou na med na cca 40FPS, bez fyziky nad 70FPS, ale pořád mám lehký swap záškuby - cca každou 1,5s to lehce škubne přesně podle HDD led když blikne - nejvíc to je cejtit v autě :-|

Re: Mafia II na Radeone HD 5750

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 4. 2012 19:03
od Sherwood258
A podla vas kolko FPS by to slo na max. dteailoch, AA, a 1600 x 900 (bez fyziky)? Kolko FPS by podla vas pridal 100 MHz OC karty?

Re: Mafia II na Radeone HD 5750

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 4. 2012 19:21
od SCobra
Citace z jiného fóra: "Mám HD5770 a ta Mafii 2 zvládne při rozlišení 1920*1080 na maximální detaily s AA bez PhysX kolem 50 fps"
To znamená, že bys neměl mít problém dostáhnout stejných FPS. Ale co udělá 100 MHz na kartě, to nevím. Asi nic zásadního.

Re: Mafia II na Radeone HD 5750

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 4. 2012 19:48
od Tomkalhotka
Ja vam to nemusim citovat . Kartu mam 5770 a jelo to na max detaily s vysokym FPS

Re: Mafia II na Radeone HD 5750

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 4. 2012 19:53
od Sherwood258
Ale tato ma o cca 22% nizsi vykon uz v 3d marku.....

Re: Mafia II na Radeone HD 5750

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 4. 2012 19:54
od Tomkalhotka
co ja vim, tak 5750 se da nataktovat na 5770

za druhe nevim co resis, dneska hry diky konzolim pekne stagnuji a na starych kartach stale rozjedes vse v HD na slusne detaily.

Re: Mafia II na Radeone HD 5750

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 4. 2012 19:59
od Sherwood258
Neviem preco v GTA IV som musel mat medium textury lebo inak to sekalo a to pri 1280 x 768 :(

Re: Mafia II na Radeone HD 5750

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 4. 2012 20:07
od SCobra
A kolik máš na tý grafice paměti? Jinak GTA 4 na týhle sestavě může jet něco pod 40 FPS při 1680x1050.

Re: Mafia II na Radeone HD 5750

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 4. 2012 20:10
od Sherwood258
1GB ale bolo to asi 5400 otackovym diskom a zapratanym Windowsom

-- 9. 4. 2012 21:10 --

1GB ale bolo to asi 5400 otackovym diskom a zapratanym Windowsom