Stránka 1 z 1

Velký problém s 2x 8600 GT

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 4. 2012 09:42
od MinisCZ
Mám dvě grafické karty Sapphire 8600 GT dohromady 512 MB v pohodě utáhnou i BF3 na min. detaily ovšem to funguje jen 20 vteřin a pak se to na chvíli zasekne třeba i na 10 sekund. Nevím co s tím. Stáhl sem si i nejnovější ovladače ale nic nepomáhá. Prosím pomozte. Díky

Re: Velký problém s 2x 8600 GT

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 4. 2012 09:46
od SCobra
Sapphire 8600 GT? To je divný :) Sapphire dělá jen karty od ATI... A jinak nevím, co se ti na tom výkonu nezdá. 8600 GT jsou 5 generací staré karty a to, že máš dvě ve SLI tenhle fakt nijak nezachrání. 512 MB má každá? A nebo má každá 256 MB?

Re: Velký problém s 2x 8600 GT

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 4. 2012 09:55
od MinisCZ
každá má 256 MB dohromady 512MB. Jenom je divný to zasekávání je slyšet jak ta karta něco dělá a pak přestane... dělá to u všeho.

-- 6. 4. 2012 11:06 --

Pardon spletl sem si kartu není od Sapphire ale GigaByte. Sapphire dělá jen ATI máš pravdu :)

Re: Velký problém s 2x 8600 GT

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 4. 2012 10:10
od SCobra
Ale 256 MB ve SLI není dohromady 512 MB... Je to jen 256 MB, protože paměť se zrcadlí. Možná tam bude ten problém :) BF3 potřebuje poměrně hodně paměti.

Re: Velký problém s 2x 8600 GT

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 4. 2012 10:13
od MinisCZ
BF3 funguje v pohodě ale pak se karta ůplně na chvíli zastaví. je to i u MW3 a ta tolik nepotřebuje. Rozjel sem MW3ky i na Intel HD Graphics 2000 pouze s 128 MB

-- 6. 4. 2012 11:14 --

Našel sem tu ještě jednu kartu od Sapphire HD 3650 ale tam nevidím v BF3 v natavení grafiky nic. jsou tam popisky ale nic k nim

Re: Velký problém s 2x 8600 GT

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 4. 2012 10:16
od SCobra
A zkoušel jsi to na těch kartách, když jsou o samotě?

Re: Velký problém s 2x 8600 GT

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 4. 2012 10:24
od MinisCZ
Ne, teď musím přeinstalovat Windows protože mi nejde Origin hlásí to když spouštím BF3 to píše nějakou chybu že chybí ordinální čislo 379 v iertutil.dll takže do jdu přeinstalovat

-- 6. 4. 2012 11:40 --

Myslíš že mi budou ovladače fungovat i na W8 CE???

Re: Velký problém s 2x 8600 GT

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 4. 2012 11:43
od _DAVE_
BF3 nikdy nepoběží korektně na 256MB, nehledě na to, že tu hru s 2x 8600GT asi nikdo nikdy netestoval.

Re: Velký problém s 2x 8600 GT

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 4. 2012 12:26
od MinisCZ
Zkoušel sem to i na Sapphire HD3650 a tam v nastavení nešlo nic udělat nebylo tam napsaný skoro nic jenom popis akce ale třeba vypsaný rozlišení tam nebylo