Sasakr píše:Ty furt nedokážeš pochopit, že někdo může mít ženu na vrcholu všech priorit.
V seznamce mi mile odpověděla holka, co vypadá podle fotky pěkně... ajajaj, to bude nějakej úchyl
Jsem ti to několikrát říkal, že to dokážu pochopit. Je to znakem loserů. Jsi ještě mladý, ale je dobré se nad tím zamyslet už teď. Ti jen radím dobře, ale samozřejmě neznám tě a třeba ti to takhle vyhovuje.
Když si vemeš, že hezké holce píše tak 20 kluků denně, tak to ani úchyl být nemusí, ale úspěch není zaručen

Darwel píše:Tohle ma souvislost s presvedcenim, ze holky jsou (kupodivu) taky lidi a "nechovat se jako kreten". Docela to vychazi, jsem sedmym rokem stastne zadany a nemenil bych.
Politika s timhle nema naprosto nic spolecnyho. Normalni, selske uvazovani a respekt k druhe(mu) uz vic. Tdjohn je totalne marnej a Sasakre, tyvole, ty ses fakt kun (kudos Marcelovi, plne souhlasim s jeho poslednim prispevkem).
Ale jiný lidi. Nejsou to lidi jako chlapi. Tak co o tom můžeš vědět, když máš 7 let jednu holku?