Zaneprázdněná - dobrý. Ale několik měsíců? Zdravím
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu. Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short
Ano několik měsíců. Bylo toho dost, ale tak nějak se to už zklidnilo, jen mi do toho přibyla teď ještě škola . Ale tak potřebuji také nějak mimo realitu, což vy tu jste .
Já myslím, že i ten trošek jedinců stačí . Pc: No mm se dobře, jak jinak, že? Dnes má moje Lili 2 roky . Jinak tak nějak se zatím vše vede. Jen je toho trochu moc v té škole. Nastoupila jsem na nástavbu na 3 roky, chci si dodělat maturitu. Jen je toho opravdu hodně, ale myslím, že bych měla vydržet
Se to tu na svátky schází Asi nemohu chodit na společenské akce. Neboť maturák bylo sedmé nebe v pekle.. Příliš mnoho žen v tomto stylu.. Včetně hrudníku
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.
Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4 3000 MHz Xiaomi Mi9