Sasakr píše:Coxi, co bylo na šikmoočce špatně?
Dá se to shrnout - jiná kultura a nulová zkušenost.
Nejdřív to trvalo rekordní měsíce, než od objetí přešlo přes líbání a přes různé mety došlo na "all in". Normálně bych se na to asi vykašlal, ale to už jsem byl zabouchlý až po uši. Ona věřila, že by měla mít za život jednoho sexuálního partnera, i když její spolužačky a ostatní lidi to tolik neřešili, ona chtěla - pokud začne s někým spát, tak už by si ho měla vzít. Což jsem jí slíbit nemohl... Snažil jsem se být citlivý a trpělivý, občas ale frustrace vyšla najevo (jenom člověk).. Nakonec měsíce zvažování a rozhodování převážily v to, že chce taky.
Bylo to pro ni poprvé, takže hrozný nervy a strach a trvalo to několik pokusů, než to fakt šlo, ale i poté skoro pokaždé měla nervy, což mělo i debilní efekt na mě - jakmile je něco nesprávně, nebo vidím diskomfort, bolest, tak sám ztrácím páru.

A pamatuju - že si tady někdo ze začátku dělal ***** z rozdílu evropské a asijské velikosti - taky to byla pravda. Byla droboučká a jsem si jist, že kdybych byl měl čínskou výbavu, bylo by to snažší.
A další věc, co mi bylo tak trochu líto - že tak 90% věcí jsem si musel začínat sám, a ona byla spíše pasivní. Předtím, pokud holka byla fakt v dobrém rozmaru, tak po mě skočila sama a šlo to. Tady, i když vím, že kolikrát sama chtěla, tak čekala, až co udělám.
Když to po sobě čtu, tak to na první pohled vypadá, že to snad ani nestálo za to to bojovat, ale mechanismus zamilovaných růžových brýlí funguje jako wow. A upřímněn pánové, takovou nádheru jako je mladé tělo, co se živí ovesnou kaší a zeleným čajem a cvičí Tai-Či jsem taky měl v rukou poprvé. Fantazie. To mě myslí bude strašit ještě dlouho.
-- 12. 1. 2016 04:43 --PoliceCollector píše:U mě je problém že nedokážu přijmout porážku...Kdybych to udělal jako mí kamarádi a našel si obyčejnou, spíš nehezkou než hezkou tak mám ženskou hned. I mě dokonce někdo chce, jenže já nechci...
Tomuhle se mi těžko věří. Buď jsi fakt extrémní princ, nebo to není pravda.
Já začal se zamilovaností do kanadských hereček, opravován realitou denně, se mi zdá že můj "standard" klesl. A nemyslím to tak, že jsem teď oukej s holkou, co není krásná, to vůbec. Samozřejmě, že mě musí primárně přitahovat, abych se začal zajímat víc. Asi bych to řekl tak, že pro mě teď krása není takový ten skalární modelkový druh, ale přitažlivost začala být komplexní veličinou. Ani nevím, jak to vysvětlit.
Ale PC, po letech abstinence, i přesto, že bych chtěl Ferrari, tak bych souhlasil řídit i Ford Focus.
Jesus Christ made changes to your life. Do you want to save it?
|Yes||No|