od Marcel Kudlvasr 14. 12. 2006 15:26
Ano Ježku Geniální Myšlenka!!nebo se nám Maniac,,utrápí,, k smrti...a zasluhuje si ,,GOLD STAR na POZADÍ Měsíce v ÚPLŃKU,,,...kdybych měl práci nebyl by pro Mne problém Takovýhle Metál za Vytrvalost za jeden Den Melouchu urobiť. PRO MANIAKA COKOLIV,přátelé je to obdivuhodný Výkon a Totální přístup k této zajímavé soutěži,hmmm ale nesmí to vést k úplné AUTO DESTRUKCI!!!!Hlasuji pro DEFINITIVU pro MANIAKA s OKAMŽITOU Platnosti...Vánoce za Rohem ,tak ať má čas se dát DOHROMADY é v Klidu se Vyspat...a ať si veme Moji Bonus Prémii ,ještě neporušenou.Dostal jsem to od GS předloni:Fallout TACTIC(mám to 2X,že...(,jestli ho má může si vybrat cokoliv Jiného u Zvonu-z Originálů:,,Herní Mágy,,-též mám vše 2-3x,He a rád se s ním Podělím ...Neb je to Hodnej Kluk..jako Většina Hráčů!!Neboť :,,KDO SI HRAJE -NEZLOBÍ,,!!)...Ahoj Marcel od Zvonu...seklo TO se mnou až v 6:00 Ráno-EXHUMACE v 13:30....Kafe,FET( 8 léků od Lékaře..atd)...již jsem POUŽITELNÝ a jdu Makat pro Babušu-Mámu a pro Kamarády,že- je To mé ,,zaměstnání,,...Co bych jinak s tím HAFEM volnýho času..dělal!!??,že..