PC píše:Ale to nejsou vyhozené peníze-díky tomu můžu de facto hrát cokoliv je v současnosti na trhu - protože dostanu nějaké peníze k dobru coby protiúčet a když se mi zasteskne po té či oné hře tak si ji normálně koupím ve slevě a je to. Nemusím pirátit, nemusím mít zas tak moc peněz a zahraju si skoro všechny AAA tituly na trhu. A navíc de facto podpořím několikrát za sebou vývojáře. Já jsem do her fanda se vším všudy
Některé reedice jsou de facto lepší než původní balení - dejme tomu splinter cell 1 a 2 ten je na trhu minimálně ve druhé verzi - zprvu byly tyto hry na čtyřech CD a nyní jsou prodávány jako 1x DVD. A je snažší skladovat 1x DVD než 8CD - já to znám, momentálně jsem někam založil 5CD od BG 2, nevím kde je a díky tomu je mi zbylá čtveřice CD nanic. Nebo Half life 2 kdy soudobá prodejní verze je nejen DVD ale je tam i day of defeat, HL-2 MP, snad i Lost coast - nemusí se to pokaždé tahat znova. V halfovi co mám doma je jen a pouze counter strike source.d/quote]
Hmm tak to nechápu...ty máš nějaké speciální VIP v bazaru nebo jak jsi to myslel že dostaneš peníze k dobru jako protiúčet?ALe je fakt že lepší než ti co jen mávnou rukou a budou raději vypalovat