Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
Upřímně mi řekni, z čeho máš strach. Co asi tak komunisti udělají? Myslíš, že tě přijdou zastřelit? Jsme členy EU a NATO. Co si opravdu myslíš, že komunisté udělají??? Fakt nechápu tu hysterii ohledně KSČM. Lidé jsou prostě hloupí.N.Marko píše:Komačové... no, jsem, rád, že nejsem v ČR. Jde mi mráz po zádech.
Pokud vím, tak si nikdo nemá co vyčítat. ODS, TOP09 i ČSSD tu zavedli opravdu štědré dávky pro různé sociální skupiny. Pokud to jedna strana zavedla, další strana už to nezrušila. A za vlády jak "levice", tak i "pravice" se prachy nepřizpůsobivým rozdávají. Nevím co s tím má společného KSČM, která tu NIKDY nevládla. Jak říkám, lidé jsou hloupí...tdjohn píše:Jenže KSČM si vezme jen to nejhorší. Minimální mzdu zvedne na dvojnásobek, dávky zvýší, nikdo tu nebude pracovat ani nic dělat. A kdo to zaplatí?
beat píše:Pokud je minimální mzda někde na úrovni oněch sociálních příspěvků, asi je něco špatně. A ona i pokladní v supermarketu může být kvalitní a může kvalitně pracovat. Přesto bere osmičku stejně jako sociální případ podporu od státu....
beat píše:Já zas nechápu, proč se mají trestat chudí, leč pracovití lidé. To už mi ale vy chytráci nevysvětlíte....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků