Stránka 1 z 1

Vzhled DVD

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 7. 2006 16:47
od Gulde
Zdravim, nekdě jsem tu kdysi četl, že hodláte předělat design DVD, tak bych se chtěl zeptat, jestli to je pořád aktuální a jestli jo tak kdy by to tak zhuba mělo být. Osobně se mi moc nelíbí, vypadá spíše jak DVD nějakého časopisu ála Chip, nebo tak něco, chtělo by to něco víc herního, když je to herní časopis ne? :wink:

Re: Vzhled DVD

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 7. 2006 21:58
od Honza Morkes
Gulde píše:Zdravim, nekdě jsem tu kdysi četl, že hodláte předělat design DVD, tak bych se chtěl zeptat, jestli to je pořád aktuální a jestli jo tak kdy by to tak zhuba mělo být. Osobně se mi moc nelíbí, vypadá spíše jak DVD nějakého časopisu ála Chip, nebo tak něco, chtělo by to něco víc herního, když je to herní časopis ne? :wink:t/quote]


Je to v plánu, ale doba realizace je velkým otazníkem. :wink: Víc k tomu bohužel říct nemůžu...

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 7. 2006 23:37
od Gulde
Dík, to mi stačí;-).

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 8. 2006 12:31
od Nikopol
Na vzhledu DVD enginu snad ani tak moc nezáleží. Spiš bych byl rád, aby byla zajištěna 100% funkčnost. Několikrát se mi stalo, že obě moje mechaniky měly problém Doupě DVD načíst, jednou to prostě nešlo vůbec. Naštěstí jsou lidé ve vydavatelství vstřícní a DVD mi vyměnili za funkční (byla tam Gooka 2, kvůli ní jsem si Doupě koupil :) ). Ale každý snad pochopí, že když si hru s časopisem (nebo časopis s hrou, zaleží na každém, jak to zrovna bere) koupím, chci aby vše šlo bez problémů.

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 8. 2006 12:48
od Peter S. Kenedy
Tady naprosto souhlasím s nikopolem...jde o to aby hlavně bylo funkční...a ne že jednou jde a jednou ne

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 8. 2006 15:05
od BotuloToxin
Tak tak ať to hlavně funguje

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 8. 2006 15:07
od includes
Třeba mně jdou všechny Doupěcí DVD :) ...

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 8. 2006 15:18
od BotuloToxin
No mě skoro všechny taky u tak 2 sem měl menší potíže,u některých položek př Videa,bonusy mi to místo zobrazení položek ukázalo jen chybu připojení k internetu ale soubory byly normálně funkční.(omluvte mé pravopisné chyby)

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 9. 2006 15:11
od Gulde
Jo já mám s videi podobný problém jako tadyhle ta toxická látka :-))