Userbary

Vše o tomto fóru, o magazínu Doupě.cz a serveru FreeHry

Moderátor: Moderátoři Doupě.cz

Odeslat příspěvekod Darwel 10. 4. 2006 22:21

Mohly by se tady na fóru užívat userbary? Myslím že je to docela pěkná věcička. :wink: (I kdyby byly omezeny počtem, třeba každý uživatel max. 2 neanimované + podpis)
Obrázek
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

FiiO X1 + Sennheiser HD 25-1 II
Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod jezek 11. 4. 2006 07:07

Zkus to hodit jako dotaz na průzkum.Tam Ti spíš odpoví i administrátoři.
Čeština je freeware, nikoliv open-source. To znamená, klidně ji používej zdarma, ale neupravuj ji!
PC, PS4, PS3, PS Vita, New 3DS XL
jezek
Taťka moderátor

Odeslat příspěvekod David Sláma 11. 4. 2006 13:35

Docela o tom pochybuju, neprošel mi ani ten malý proužek Xfire. A přestože userbary jsou menší, nevěřím tomu, že by byly povoleny...
David Sláma, editor časopisu Computer
Failure is not an option. | Ignorantia iuris non presumitur nec toleratur.
David Sláma
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod christian 11. 4. 2006 14:02

Neprojde to urcite a duvod je sdileni DB vsemi fory takze tvuj userbar by byl videt na jinych forech a tam to treba nechceme :D
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Killing Spree

Odeslat příspěvekod David Sláma 11. 4. 2006 14:37

[flame]Jop, protože proužek o výšce 20 pixelů udělá z fóra guláš.[/flame] :D
David Sláma
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod includes 11. 4. 2006 16:03

Řešilo se to tu několikrát, ale nikdy to Marek L. nedovolil, takže toto dopadne podle mě stejně...
includes
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Darwel 11. 4. 2006 16:10

:( Jenže já na ostatní fóra nechodím, na Živě mám 2 příspěvky zapadlé v hloubce dějin...

Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod David Sláma 11. 4. 2006 19:33

Jsou tu uživatelé, kteří chodí na více fór a pokud většina moderátorů z jiných fór s obrázky nesouhlasí, tak s tím nic neuděláme, a je jedno, jak se nám jejich postoj zdá nepochopitelný (v případě jednoho userbaru).

Na jedné straně se řeší skiny, grafické hodnocení uživatelů a podobné věci, které nemají praktický význam pro fórum, na straně druhé obrázky jsou tabu. Když to přeženu, tak teoreticky bychom mohli fungovat na IRC nebo formou vzkazovníku, když jde jen o text.
David Sláma
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod christian 17. 4. 2006 21:23

No kdyby kazdy forum melo svoji DB tak by to bylo jedno.. Jenze zase vyvstava otazka jak donutite dodrzovani toho,ze ten userbar musi byt jen jeden a musi mit dane rozmery? vzdy se najde nekdo,kdo tam zacne cpat reklamy a blbosti a bude to vypadat jako na IPB forech (gamepark apod..)
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Killing Spree

Odeslat příspěvekod Darwel 17. 4. 2006 21:29

No, userbar má většinou velikost 350x19 a 11-18 KB, takže myslím že dva, vodorovně do podpisu by zas tolik neudělaly. A ti, kteří by tohle porušili, tak by dostali varování SZ, a po nedodržení by jim admin (nebo moderátor) násilně omezil ten podpis...

Darwel
Dominating

Odeslat příspěvekod Peter S. Kenedy 17. 4. 2006 21:50

Darwel píše:No, userbar má většinou velikost 350x19 a 11-18 KB, takže myslím že dva, vodorovně do podpisu by zas tolik neudělaly. A ti, kteří by tohle porušili, tak by dostali varování SZ, a po nedodržení by jim admin (nebo moderátor) násilně omezil ten podpis...e/quote]

Přesně tak...myslím že zas tak složité to není a tady na foru jsou fér lidi
WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Peter S. Kenedy
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod AlanWake 17. 4. 2006 22:14

Problem je v tom, ze forum je provazano s forem na zive apod. a tam je nechcou.
AlanWake
Killing Spree

Odeslat příspěvekod David Sláma 17. 4. 2006 22:15

christian píše:jak donutite dodrzovani toho,ze ten userbar musi byt jen jeden a musi mit dane rozmery?

A jak si vynutíš dodržování toho, že v podpisu nesmí být odkazy a obrázky, když je to technicky možné? Prostě je to tak někde napsané a když to někdo přehlédne, pošleš SZ, popřípadě požádáš admina o nápravu. Funguje to tak teď, mohlo by to tak fungovat i s userbary.

Tímto je však už nechci nijak prosazovat, jen se snažím zamezit nekonečné nesmyslné argumentaci proti nim - je lepší když na rovinu bez zdůvodňování řeknete, že nic takového nechcete, podobná argumentace takového postoje je slabá.
David Sláma
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod christian 18. 4. 2006 14:04

A to jako budes prochazet vsechny lidi a kontrolovat jak dodrzujou rozmery userbaru?
die('Hacking attempt');

christian
Killing Spree

Odeslat příspěvekod David Sláma 18. 4. 2006 14:12

Usebary mají konstatní velikost, jak už bylo řečeno, není mi tedy stále jasné, o co ti jde. Navíc nejde o procházení lidí - čtu fórum, tak vidím, co kdo má v podpisu a když zaznamenám něco proti pravidlům, uživatele na to upozorním.
David Sláma
VIP uživatel

Další stránka