Stránka 3 z 5

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 3. 2006 20:57
od Honza Morkes
Zeleny píše:Jenze problem je ten, ze mody jsou ve forme nejakych souboru + arcanum.exe, a ten crack no-cd na verzi 1.074, je taky ve forme arcanum.exe. takze si na tu vasi verzi nemuzu nahrat zadny add-on mod,
protoze tim no-cd crakem zrusim ten mod, a bez neho mi to nejde,

Nechapu proc ste nemohli dat formu hry, ktera se bezne distribuovala v prodejnach, a kterou kazdy ocekaval ze tam date, a davali ste tam nejakou upravenou verzi.


Protože nejsme výrobci hry a hru neprogramujeme. Můžeme pouze "prodat, jak jsme nakoupili". Je něco jiného, když si koupíte hru v obchodě se všemi ochranami a unikátními cd-key apod. a něco jiného, když máte licenci a CD/DVD si vyrábíte sami. Je spíš problém, že Arcanum takto neustále přepisuje exe soubory - to nebývá tak úplně zvyklé. Obzvlášte u fan updatů

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 3. 2006 13:22
od Peter S. Kenedy
Honza Morkes píše:
Peter S. Kenedy píše:Jako proč bych měl psát na email reklamace když to můžu rovnout poslat když mi to nejede??Nechcete tady napsat raději přímo adresu??A nebo mi pošlete nové aniž bych já vám posílal to vadné?s/quote]

Můžeš to poslat rovnou na Doupě, Lidická 28, 602 00 Brno /quote]

Tak jsem to zkoušel na jiném PC a ono to jede...sakra nevím čím to je protože mám nejnovější LG vypalovačku s technologií lightscribe

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 3. 2006 18:40
od jezek
S kámošem máme oba dva úplně stejné LGiny jako Ty a mi některé DVD z doupěte nejedou ani spustit a on žádné problémy nikdy neměl.Hlot,jak se u nás říká,cesty softwaru/hardwaru jsou nevyspitatelné. :mrgreen:

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 3. 2006 19:20
od Peter S. Kenedy
jezek píše:S kámošem máme oba dva úplně stejné LGiny jako Ty a mi některé DVD z doupěte nejedou ani spustit a on žádné problémy nikdy neměl.Hlot,jak se u nás říká,cesty softwaru/hardwaru jsou nevyspitatelné. :mrgreen:

Hmm tak nevím co mám jako udělat :evil: štve mě to

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 3. 2006 20:02
od jezek
Problém může být ve všem...

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 3. 2006 15:52
od Algeroth
Zdravím, mám takovej menší problém s touto plnou hrou. Nejde mi vůbec nainstalovat. Mám DVD, při spuštění instalace mi vyskočí okno s chybou: Error 1606. Could not access network location %USERPROFILE%\Okolni si?. Nevíte někdo co s tím? U jiné hry se mi to nestalo. A popravdě řečeno netuším, proč chce do adresáře Okolní síť?

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 3. 2006 18:10
od Peter S. Kenedy
Já nechápu vy se tady obracíte že každé časopisy mají nějaké procento vadných DVD ale jaksi tady každý měsíc píše podle mě hodně lidí ohledně vadného DVD...by jste to měli nějak ošetřit protože to kazí vaší pověst..u LEVELU se mi to v životě nestalo a určitě jich tolik vadných mít nebudou..nějak mi to nejde do hlavy no

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 3. 2006 18:33
od Petr Kolář
Peter S. Kenedy píše:Já nechápu vy se tady obracíte že každé časopisy mají nějaké procento vadných DVD ale jaksi tady každý měsíc píše podle mě hodně lidí ohledně vadného DVD...by jste to měli nějak ošetřit protože to kazí vaší pověst..u LEVELU se mi to v životě nestalo a určitě jich tolik vadných mít nebudou..nějak mi to nejde do hlavy noe/quote]

Předpokládám, že částečně se taky jedná o fakt, že narozdíl od Levelu je veřejné fórum Doupěte, kde se podobné věci řeší. Podívám-li se třeba na Hofyland, tak s každým číslem libovolného magazínu narazím na nějaké téma, že nejede příloha.
Kolegové z časopisu se snaží problémy řešit jak jen to jde. Nejednou byli dokonce nuceni měnit dodavatele DVD, takže se domnívám, že se opravdu v malém procentu nedá chyba zachytit před distribucí.

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 3. 2006 21:31
od Honza Morkes
Peter S. Kenedy píše:Já nechápu vy se tady obracíte že každé časopisy mají nějaké procento vadných DVD ale jaksi tady každý měsíc píše podle mě hodně lidí ohledně vadného DVD...by jste to měli nějak ošetřit protože to kazí vaší pověst..u LEVELU se mi to v životě nestalo a určitě jich tolik vadných mít nebudou..nějak mi to nejde do hlavy noe/quote]


Nechci hodnotit ostatní časopisy, nikdy jsem v nich nepracoval, takže nevím. Z doslechu a od kolegů z jiných branží však vím, že s DVD byly, jsou a pravděpodobně i budou problémy.

My se problémů nezříkáme a myslím, že ze všech příspěvků je jasné, že se snažíme vše řešit. Médium můžeš opět reklamovat. Nicméně opravdu si nejsem jistý, zdali je problém v DVD.

Není zas takový problém změnit lisovnu, není problém si jít stěžovat a domluvit si na nápravě, ale v okamžiku, kdy bychom toto udělali a přinesli tam těch pár desítek reklamovaných DVD a vyzkoušeli je na náhodných mechanikách, BUDE VELKÝ PROBLÉM V TOM, že ty dvd v 90 % pojedou.

Snažíme se tomu přijít na kloub a zjistit, proč se občas děje to, co popisuješ. Třeba bude řešení úplně triviální, možná je chyba někde na pomezí HW/SW, uvidíme.

Každopádně řešíme to a i když se tu zrovna neprojevujeme, opakující se problémy některých uživatelů s DVD vnímáme a vadí nám možná víc než vám.

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 3. 2006 21:58
od Peter S. Kenedy
Honza Morkes píše:
Peter S. Kenedy píše:Já nechápu vy se tady obracíte že každé časopisy mají nějaké procento vadných DVD ale jaksi tady každý měsíc píše podle mě hodně lidí ohledně vadného DVD...by jste to měli nějak ošetřit protože to kazí vaší pověst..u LEVELU se mi to v životě nestalo a určitě jich tolik vadných mít nebudou..nějak mi to nejde do hlavy noe/quote]

Nechci hodnotit ostatní časopisy, nikdy jsem v nich nepracoval, takže nevím. Z doslechu a od kolegů z jiných branží však vím, že s DVD byly, jsou a pravděpodobně i budou.

My se problémů nezříkáme a myslím, že ze všech příspěvků je jasné, že se snažíme vše řešit. Médium můžeš opět reklamovat. Nicméně opravdu si nejsem jistý, zdali je problém v DVD.

Není zas takový problém změnit lisovnu, není problém si jít stěžovat a domluvit si na nápravě, ale v okamžiku, kdy bychom toto udělali a přinesli tam těch pár desítek reklamovaných DVD a vyzkoušeli je na náhodných mechanikách, BUDE VELKÝ PROBLÉM V TOM, že ty dvd v 90 % pojedou.

Snažíme se tomu přijít na kloub a zjistit, proč se občas děje to, co popisuješ. Třeba bude řešení úplně triviální, možná je chyba někde na pomezí HW/SW, uvidíme.

Každopádně řešíme to a i když se tu zrovna neprojevujeme, opakující se problémy některých uživatelů s DVD vnímáme a vadí nám možná víc než vám.e/quote]

JJ díky za odpověd a věřím vám...a doufám že se to postupem zlepší...kámošovi ty DVD jednou tak mi to přepálí sice bez dem protože dvouvrstvé je drahé ale to mi nevadí...doufám že další DVD už pojedou

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 3. 2006 22:48
od Kar-Chee
Také jsem měl problémy s DVD, ale po chvíli se mi to rozjelo. Napadlo mě, jestli určité procento chyb u uživatelů nemůže být způsobeno porušením media z důvodu špatného balení. Máte ho zabaleno uprostřed časopisu a natolik podivně, že po vyndání jsem měl na čtecí straně vytisklý malý půlkruh. Nejsem odborník a nevím jestli to způsobuje nějaké problémy, ale přijde mi, že změna způsobu balení je pro vás bezproblémová...

Arcanum

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 3. 2006 20:00
od Avern
Jako obvykle když si koupím něco novýho tak to nefunguje!!!!!!!!!! Koupil jsem pap. Doupě s DVD kvůli Arcanum a hádejte co? NEFUNGUJE INSTALACE HRY - chybí data!!!!!!!!!! Jděte se bodnout už mě nebaví aby se mi tyhle věci stávali!!! Nemluvě o tom když to pošlu tak to příjde kdoví kdy!!!!

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 3. 2006 20:17
od Peter S. Kenedy
Já už možná vím čím to je...skvělá ochrana starforce mi pohltila počítač :-(

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 3. 2006 19:21
od Qwakosh
Zdravím mám problém,stejný jako už tu popisovalo pár lidí přede mnou.Po instalaci je Arcanum ve verzi 1.0.6.4,ale čeština je na verzi 1.0.7.4.Nainstaloval jsem original patch z internetu na verzi 1.0.7.4 a zkusil instalaci češtiny.Všechno v pohodě jen s tím rozdílem,že to hlásí při spuštění WRONG DISC INSERT a nejde to.Jasně,že to můžu hrát bez patche a bez češtiny,ale ta čeština byl jeden z důvodů,proč jsem tohle Doupě s Arcanum kupoval.A to mě teda docela štve :?

problem s hrou ARCANUM

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 3. 2006 02:13
od Clay
Aj ja mám problém s hrou,nainštaluje počítač,ale hra neide. Akoby začal ísť,objaví obrázok a potom neide nič. Mám Windows XP.
Čo mám robiť,aby išlo? Alebo na XP neide? Tak to malo by vyznačené na CD alebo časopise nie? Aj tretie CD neide polovica hry,čo sú tam. Nainstaluje,ale hra sa nepustí,prečo?