Stránka 1 z 5

Problem s Arcanum na D 03/2006

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 3. 2006 19:27
od Mudrc
Mam podivny problem s hrou Arcanum, jejiz plna verze je na Doupeti 3/2006 (predevcirem vyslo :-)
Nainstaloval jsem hru a nainstaloval patch 1.0.74 (z internetu), ktery vyzaduje cestina, hra pak nejde spustit (hlasi "Wrong disc"). Bez patche funguje, CD jsou cela citelna.
Mala poznamka: nevim proc je na CD ta nejmensi verze cestiny, musel jsem tahat plnou verzi z internetu, ma peknych 160 MB :-D

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 3. 2006 20:00
od Ertefol
Já nevím, ale hra už alespoň umě obsahuje ten poslední patch, se mi zdá :wink: :)

Re: Ertefol

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 3. 2006 20:01
od Mudrc
IMHO mam po nainstalovani verzi 1.064

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 3. 2006 20:09
od Ertefol
hmm, mi na tom ta doupácká čeština ale funguje bez problému

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 3. 2006 20:11
od Mudrc
Nechtel sem riskovat problemy s verzema... zkusim to preinstalovat

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 3. 2006 20:33
od Mudrc
Tak sem zjistil ze je to opravdu verze 1.0.64.. je to v readme i SierraUpdate... pokud ale autor cestiny pise ze cestina nefunguje na starsich verzich nez 1.0.74 tak co s tim? mam spolehat na to ze to bude fungovat celou hru i na starsi verzi?

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 3. 2006 20:46
od Mudrc
Autor cestiny v readme‏: "Technický detail - čeština je pro patch 1.74. S jinou verzí hry
některé věci nebudou fungovat."

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 3. 2006 09:24
od jezek
Jednoduchá rada,hraj bez češtiny.

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 3. 2006 09:33
od Petr Kolář
Podle všech informací by hra měla být na DVD přímo ve verzi 1.1.7.4., která je pro češtinu potřeba.

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 3. 2006 09:39
od jezek
Tuším,že ten dotyčný má CD verzi.

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 3. 2006 10:25
od Petr Kolář
jezek píše:Tuším,že ten dotyčný má CD verzi.v/quote]

To by na verzi hry nemělo mít žádný vliv. Jedině tak na verzi češtiny, aby se vešla.

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 3. 2006 10:41
od jezek
Taky mi to moc nesedí.S tou češtinou to chápu,ale logicky je blbost,dávat na cd jinou verzi hry,než na dvd.

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 3. 2006 13:11
od Peter S. Kenedy
No já mám problém s celým DVD...je tady ještě někdo takový komu vůbec nenačte??JInak mám vypalovačku DVD LG s technologií lightscribe kdyby to nějak pomohlo

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 3. 2006 14:03
od Ertefol
tak jste mě nejistotou a tak ukecali, ať to hraju v originále. Stejně mi ten překlad chvílemi neseděl a alespoň se pocvičím v ajině :) (a nijak daleko jsem nebyl, takže mi té postavy líto není)

no tak ... :(

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 3. 2006 18:45
od playgamer
no tak 1. mně to taky nešlo načíst(respektive 2. CD se mi seklo) .. ale vyřešil sjem to ... dal jsem to do 2. CD-Romky ... .)
ale problém mám jinde ... :( nainstaloval jsem to, nainstaloval jsem i CZ, ale když pustím hru( konkrétně když chci jít přes point systém do toho města(na východ od oltáře, jak mi Virgil řekne že by to šlo rychleji) .... no pak mi to asi 2x nabídne jestli chci opravdu opustit hru ... no a pak .... to vypadně do Woken a standartní hláška WinXP .-.. chyba aplikace .... bla bla ... v arcanum.exe ... bla Ladění,odeslat zprávu o chybách, neodesílat .... nemáte někdo s tímto zkušenosti? :)
plz postněte na Playgamerzawinačseznam.cz díky Michal Doležal