Si nějak nevzpomínám. Ani na bitvu v LA, ale tam myslím lidstvo win.. District 9, monstrum, pacific rim, war of the worlds, independence day.. Všude vyhrávají. Ale seriál, škoda, že skončil, vypadal pro ufony dobře - "V". Už vím, E.T. vyhrál, dostal se domů.
nektere dily krajnich mezi tam dostalo lidstvo na budku
Nemá tu někdo mentolku? Dostaly se mi do pusy nějaké vnitřnosti, když jsem si probíjela cestu sem. ---------------------------------------------------------------------------- It's true. It's on the Wikipedia.
Mrak píše:Si nějak nevzpomínám. Ani na bitvu v LA, ale tam myslím lidstvo win..
Ja myslim, ze to pro nas uplne dobry konec nemelo. Ale to je takovy ten film, kde uz jsem druhy den nevedel, o cem byl Taky myslim, ze v Bitve lidstvo win, ale ani tady si tim uplne jisty nejsem, protoze jsem to v pulce zabalil (hrozna blbost)... ET byl opravdu hrozba pro lidstvo
Jo, přesně, jsou to filmy, které na jedno zkouknutí fajn a pak zapomenout. Ale já mám i tak krátkou paměť, navíc toho sleduju fakt mraky a míchá se mi to se seriály. Ve skyline vlastně ten jeden člověk zjistil, že i v ufo těle je pořád "lidská duše" a pomohl tej holce pryč.. Tak nevím, jestli to lze brát jako vítězství.. V LA to dopadlo dobře myslím, ty lodě zničili..
Život je boj, tak se postřílejte, a já bych s dovolením prošel.
Define R4, Intel I7-8700K, MSI GTX1070/8GB, Samsung m.2 970 PRO 512GB, HyperX Savage 240GB, corsair HX650W, Asus ROG STRIX Z370-E Gaming, Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4 3000 MHz Xiaomi Mi9
Ty filmy jsou výborné, ale hlavně pro čtenáře, no... Jinak doporučuju číst knížku v angličtině, český překlad není nic moc...
PC, Wii U, 3DS "Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Ony jsou hlavně tragicky přeložené třeba i jména postav. Koho napadlo překládat jméno Gale jako Hurikán by si zasloužil přes hubu - tyhle překlady mají co dělat v knížkách pro malé děcka. Sice je fakt, že Hunger Games se řadí do "Young adult", ale zvlášť poslední knížka už je dost drsná a nebál bych se některé pasáže srovnávat s 1984.
PC, Wii U, 3DS "Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
Hunger Games jsem cetl v cestine ve wordu a tam bylo minimalne 10 slov za knizku podtrzenejch kvuki gramaticky chybe alespon to si mohli ohlidat a prejet to ve wordu jinak ty knizky jsou super, no, dvojku film jsem jeste nevidel. Kazdopadne jelikoz se polovina veci deje v knize v hlave Katniss, tak je to asi dost obtizny natocit se vsim vsudy...