Darwel píše:Mě se ta písnička ze SH1 nezdá moc depresivní...WiiU, 3DS, PS3, PS4
Moderátor diskuzního fóra doupe
Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
Darwel píše:Mě se ta písnička ze SH1 nezdá moc depresivní...WiiU, 3DS, PS3, PS4
Rick Deckard píše:Nejlépe pokud je to čarodějnice. Moc se jí to bude líbit.
Spíše ne. Jak jsem pozoroval jedna holka v kině zakrývala pořád oči.o/quote]
Skinny píše:tak srdce ti pokud vím bije pořád-/quote]
Rick Deckard píše:hmmm... Zas taková hrůza to nebyla. Japonci by to natočily beze střihu. Jeden pěkný dlouhý záběr. /quote]
Paar píše:uweless
bylo mi ale lito, ze se to neodehravalo presne podle jednicky, mohlo to byt jeste pusobivejsi a mrazivejsi...
libilo se mit to, vsak mi uz pece torrent
jezek píše:No,asi na to půjdu a já zas nepoznám,jestli to je jiné.Já to nehrál.h/quote]
jezek píše:Mi by se to líbilo,ikdyby to bylo béčko.Z RE jsem ještě pořád nadšený...WiiU, 3DS, PS3, PS4
jezek píše:To je mi docela líto,že to takhle nebudu moct ocenit.Ale zas jestli se někdy dorvu k SH1,tak budu mít stejný pocit,ale obráceně.WiiU, 3DS, PS3, PS4
Paar píše:jezek: to je ovsem nemile... ale co, spoustu filmu jsem videl poprve na DVD a uzil si je na max. DVD by melo vyjit nekdy v srpnu
Smoke píše:akorát se na to budu muset podívat ještě někdy jindy v lepší kvalitě
v/quote]
Lloyd.Irving píše:Smoke- však si hral Silent Hill u mě a moc tě to nechytlo co jsem tě pozoroval/quote]
jezek píše:To nemůžeš srovnávat.Nenávist je prostě horor,SH je herní adaptace.a/quote]
Fuck8r píše:jezek píše:To nemůžeš srovnávat.Nenávist je prostě horor,SH je herní adaptace.a/quote]
to víš že srovnávat se to dá ... stejně jako třeba thriller a komedie (oba jsou filmy a srovnáváme na nich jak se nám líbily a jestli jsme u nich neusínali ...)s/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků