Paar píše:no jiste, proc jsem to tu asi dal![]()
![]()
Aby jsme tě viděli i v manga podobě????
Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
Paar píše:no jiste, proc jsem to tu asi dal![]()
![]()
simsah píše:A jak tady v čechách můžu sehnat anime? Asi jen přes net, co?![]()
(/quote]
LaughingMan píše:simsah píše:A jak tady v čechách můžu sehnat anime? Asi jen přes net, co?![]()
(/quote]
Bohužel a nebo přes Amazon.Com, i když některý hodně známý anime se snad dají koupit i u nás na DVD....
- simsah
- Killing Spree
ocelot69 píše:Jinak mě osobně se líbí BLUE SUBMARINE 6 a za vrchol považuji MIYAZAKIHO PRINCEZNU MONONOKE, kterou jsem skoukl teprve včera a tak jsem ještě plný dojmů.w/quote]
simsah píše:LaughingMan píše:simsah píše:A jak tady v čechách můžu sehnat anime? Asi jen přes net, co?![]()
(/quote]
Bohužel a nebo přes Amazon.Com, i když některý hodně známý anime se snad dají koupit i u nás na DVD.I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes.
- LaughingMan
- Killing Spree
LaughingMan píše:simsah píše:LaughingMan píše:simsah píše:A jak tady v čechách můžu sehnat anime? Asi jen přes net, co?![]()
(/quote]
Bohužel a nebo přes Amazon.Com, i když některý hodně známý anime se snad dají koupit i u nás na DVD....
- simsah
- Killing Spree
2ocelot - to by mě zajímalo, kolik grafiků a lidí celkově je potřeba na výrobu takového anime......
- simsah
- Killing Spree
Jeden maluje a druhý skládá.Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
FiiO X1 + Sennheiser HD 25-1 II
- Darwel
- Dominating
ocelot69 píše:Teď jsem si vzpoměl ještě na COWBOY BEBOP a METROPOLIS, které asi tak před rokem běžely u nás na HBO, mimochodem obě dvě vynikající, minimálně BEBOPa řadím ve svém osobním žebříčku hodně vysoko.b/quote]
Jo tak Cowboy je po Evangelionech a první sérii Ghoustů moje třetí nejoblíbenější. Spike je fakt dokonalej pohodář, o to ví zamrzel konec seriálu. A hlavně seriál má dokonalej soundtrack. Já mám speciální pětidiskovou verzi i s nahranym koncertem fakt paráda
. A film byl taky hustý tam bych zase vypíchl tu scénu ve vlaku.
I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes.
- LaughingMan
- Killing Spree
Darwel píše:Jeden maluje a druhý skládá.-/quote]
tak to by jim nestačil celý náš letopočet
...
- simsah
- Killing Spree
simsah píše:2ocelot - to by mě zajímalo, kolik grafiků a lidí celkově je potřeba na výrobu takového anime...a/quote]
Hm kolik tak asi lidí pracuje na anime nevim, ale třeba takový hodně známý studio Production I.G má 215 zaměsnanců.I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes.
- LaughingMan
- Killing Spree
hm...ono to vypadá jednoduše, ale je to pořádná práce udělat takovýto filmík...
- includes
- VIP uživatel
Mě to teda vůbec nepřipadá jednoduché.... ale chtěl bych nějaké udělat - ne profesionální, ale i tak to půjde asi hooodně těžko...
- simsah
- Killing Spree