Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
Jackomon píše:Wow, zrovinka jsem si rikal, ze bych si z nasetrenych kacaku koupil NDS lite, ale potom co si to tady procitam, nevim nevim... po tak dlouhe dobe na trhu se nevychytali vsechny mouchy?!§PlayStation 5
Óm mani peme hung
Shenmue is Amazing - IGN 9,7/10
C3nsuRED_cz píše:Já už mám NDS lite celkem dlouho a stále bez praskliny... asi mám štěstí/quote]
sega.maniac píše:Jackomon píše:Wow, zrovinka jsem si rikal, ze bych si z nasetrenych kacaku koupil NDS lite, ale potom co si to tady procitam, nevim nevim... po tak dlouhe dobe na trhu se nevychytali vsechny mouchy?!§Omelette de fromage!
- Jackomon
- Killing Spree
Tomkalhotka píše:C3nsuRED_cz píše:Já už mám NDS lite celkem dlouho a stále bez praskliny... asi mám štěstí/quote]
a nosis ho ven? pac ja si ho budu sebou nosit pomerne casto
Ertefol píše:Ze zákona na to mají měsíc... Co to pánové tak hrotíte? Jo, když mi základní desku reklamovali nadvakrát a v obou případech využili ony 2 měsíce, tak jsem je chtěl zabít, ale spíše kvůli tomu, že mi dali špatnou desku.m/quote]
VittX píše:Je vubec nejaka sance, vyvarovat se tech prasklych pantu? Treba koupi jedne z tech novych verzi Lite ( Stribrnou, Cerveno-cernou nebo Metalickou Ruzovou)?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků