Já chtěl své Liteko tak jsem ho vzal i přes žlutější display - při hraní ton evadí a prý se to ani nebere při reklamaci. Jinak křivé plasty má každé liteko co jsem měl v ruce
Ty už máš kolikáté liteko Sindy Dogu
Btw. má už někdo z Vás Wii? (já a Mican ho máme). Mohli bychom někdy dát Wii-sraz
tAK HÁDEJTE, CO SE POKAZILO TENTOKRÁT U MÉHO ds lITE (PODOTÝKÁM, ŽE SE JEDNÁ JIŽ O TŘETÍ MŮJ EXEMPLÁŘ)? mÁM ČERNÉ, HEZKÉ, S PRASKLINKU POD PRAVÝM KLOUBEM, ZATÍM JE VIDĚT POUZE POD LUPOU, ALE I TAK MĚ TO NĚJAK NETĚŠÍ A NAPADÁ MĚ, ŽE BY ANI NEMĚLO? COŽE. tAKŽE CELKOVÁ BYLANCE POKAŽENÝCH DS MÝCH PŘÁTEL A MĚ SE VYŠPLHALA NA 7 Z 8 KUSŮ + 2 DALŠÍ, KTERÉ MI NABÍZELI V cONQUESTU. ALE UŽ BYLY VADNÉ. tO POSLEDNÍ OSMÉ SICE POČÍTÁM, JAKO FUNKČNÍ, ALE MÁ PROBLÉMY S CITLIVOSTÍ PŘEDNÍCH TLAČÍTEK. bILANCI SI Z TOHO VYVOĎTE KAŽDÝ SÁM....
já mám zase divný levé ramenní tlačítko - dá se přimáčknout k plastnu (ne dolu, ale ke straně), kromě toho když ho zmáčku je tam strašný odpor a dělá cvakací zvuk - pravé nedělá žádný zvuk... ach jo to Liteko je tak nekvaltiní - nebo že by se to týkalo jen kusů co jsou v ČR?
ja sem o tom premyslel a mam pocit ze Liteka dovazeny do CR se vyrabeji jinde nez treba v USA, AUS, VB, aj... vsichni se kouknete co mate zezadu napsany ja mam DSL z USA a mam tam...
MADE IN CHINA C/USG-USA
GB -> GBC -> PC - > NDSL -> X360
shanim: Fight Night Round 3 a Assasins Creed - xbox 360
kliknutim na dolni reklamy na mem "www" mi pomuzete a potesite mne tim