Stránka 4 z 16

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 4. 2007 00:13
od kirby64
ja som hral akurat so slovakmi turnaj v gears of war a bolo nas 6 mohli ste sa kludne pripojiť :-)

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 4. 2007 13:02
od Peter S. Kenedy
Lonecku zmáčkneš kuličku X na ovladači a tam si dáš personal settings a tam status...aspon myslím že tak nějak :-)

Jo taky mě štve že se nikdy nesejdem ale snad už se někdy dohodnem

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 4. 2007 21:17
od Loneck
kirby64 píše:ja som hral akurat so slovakmi turnaj v gears of war a bolo nas 6 mohli ste sa kludne pripojiť :-)>/quote]


Tak dej priste vedet.

To Peter S. Kenedy: Dik. Koštnu to.

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 4. 2007 22:06
od AlienX
PSK - core *6000 + hdd*2000 skk, zobral som to od jedneho co vykupoval Tesca pri akcii, dokonca niektore predajne mali az 75% zlavu.

Tak uz mam v liste - PSK, LoneckCZ, Kirbyho a dnes este pridam uzivatela. Ocelort nebol zatial online takze cakam na potvrdenie.
K dispozicii mam stale len COD3+dema.

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 4. 2007 07:47
od kirby64
akurat včera na velku noc sme hrali gearsow šak aj petnik si snami zahral teda aspom na chvilu :-)

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 4. 2007 09:55
od AlienX
pozeral som co robite cez live ;)

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 4. 2007 10:29
od Peter S. Kenedy
JJ dobře jsme zahráli ale fakt to vůbec nehraju a tak jsem tam byl za magora když jsem byl vždycky jako první mrtvý :-) a po hodině mě to přestalo bavit tak jsem se šel uklidnit a zahrát kameo :-)

Aliene jo z toho tesca to taky mám :-)

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 4. 2007 11:44
od kirby64
no ja som bol na tom tak trochu podobne lebo som akurat prišiel s kupačky :-)

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 4. 2007 17:49
od OCELOTR
Tak jsem teď zjistil nepříjemnou věc. Chtěl jsem uvést svoji skutečnou adresu ve svém gamertagu (jelikož BY MĚL BÝT LIVE v CZ oficiální), protože jako každý kdo se registroval doteď na XLIVE jsem musel uvést zemi jinou, v mém případě UNITED KINGDOM.

VŠE SE DÁ ZMĚNIT, jen země kterou jste uvedli při první registraci konzole ne. Pokud dojde na slova MICROSOFTU a budou se rušit GAMERTAGY, kterým nesouhlasí uvedená země a IP adresa, tak pánbů s námi. O to tak nejde, ale ta země se nedá změnit ani při založení novýho TAGU. Nebo jsem blbě hledal. By mě zajímalo co s tim.

P.S. To že se vám ukáže v profilu CZECH REP. neberte vážně, hledá to podle IP, konzole je všsak registrovaná na vaši ZIMBABWE, ČEČNA nebo co jste uvedli....

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 4. 2007 13:01
od Loneck
No ja do toho radsi jeste moc nerypu.

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 4. 2007 13:15
od hrtak
Mno pochybuju, ze by se ruseni uctu kdy stalo. Za a) zrovna treba ceska pobocka MS, ktera ma v ramci evropy docela silny postaveni by to nedovolila a za b) i lidi tady, polsku atd plati za golda, takze proc se branit penezum?

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 4. 2007 10:52
od Loneck
No jestli mi zrusi ucet tak me pekne nastvou, protoze jsem si zrovna vcera predplatil Live na rok.

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 4. 2007 11:00
od Uživatel
Odkud je to info o ruseni uctu, se kterym se tu operuje?

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 4. 2007 11:31
od PC
Hele nechci vás zklamat ale Live v ČR fakt asi nefunguje. Naše země není v seznamu kde má tato služba fungovat !!!! Odkud máte tu informaci že je live konečně oficiální i u nás ? Na žádném herním webu nic takového nepsali... Ještě se pro jistotu podívám na stránky MS.cz

(Funguje jen My.xbox ale to snad není live ?) Totiž fakt mi není jasné proč kdyby Live fungovalo nebyla ČR v seznamu zemí s touto službou!

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 4. 2007 13:02
od Uživatel
PC: ja si take myslim, ze to nefunguje... MS by se asi nekde zminil, kdyby u nas Live rozjel a ofiko prodejci Live take ignoruji...