od N.Marko 16. 9. 2012 17:34
Dal jsem si 1,5 mise (v půlce druhé se systém zhroutil) coop v Syndicate a musím s lítostí konstatovat, že ta hra je i po tolika měsících a dozajista i stížnostech stále tak rozbitá. Autoři, resp. vydavatel (EA, jak jinak) s tím nemíní hnout a přitom to mohlo být velmi zajímavé hraní. No nic, popojedem.
Pátá kapitola Dead Space. Jako hraní to není špatné, ale kdo hrál jedničku na Hard, tak tady se bude více méně nudit, nebo spíše řečeno - bude vědět co a jak, takže ho hra ničím moc nepřekvapí. Na druhou stranu alespoň se nezadrhávám (o bloudění nebo nějak extra složitých puzzle nemůže být ani řeč, protože to je více méně on-rail scriptovaný tunel) a hra hezky odsýpá. Jinak zase je po hře roztroušeno spousta věcí na sbírání, tentokrát v podobě logů a poznámek, jež by teoreticky měli rozvíjet příběh, ale jelikož tak nějak necítím z příběhu tu správnou chytlavost, bohorovně je ignoruji. Jestli bude trojka ještě akčnější, jako že asi jo, tak si ji můžou strčit někam a na štorc, protože sotva stíhám jiné, zajímavější hry. Kupovat to nebudu a jsem rád, že jsem nekoupil ani tenhle díl.
Ta neurotická snaha být normální nás přivádí k šílenství. -Solomon Short
To že jsi paranoidní neznamená, že nemáš pravdu.
Jsem pro aby se udržovaly nebezpečné zbraně mimo dosah bláznů. Můžeme začít třeba s psacími stroji. -Solomom Short