Sem tam si dam Modern Warfare 2 po nete, ale uz ma to moc nebavi.
Cakam na Bioshock, a asi si uz konecne kupim aj tu NHL 10.
Moderátor: Moderátoři Doupě.cz
Peter S. Kenedy píše:Lo!Zzo, s tím MGS4 jsem to prožíval naprosto totožně...slzy na konci a totální fičák
Jo, ta hra je výborná. Hlavně to celé má smysl a ty Disneyho postavičky tam naprosto přirozeně zapadnou. Hudba je super, samoMr.Lister píše:Stále KINGDOM HEARTS I na PS2 - je to vážně nádherná hra, moc se mi líbí, jak v ní člověk potkává různé postavičky od Disneyho a z her od Square Enix a ta hudba !!! Song z Traverse Town jsem si musel dát i do svého normálního hudebního playlistu...
Mr.Lister píše:Zrovna jsem vydražil VALKYRIA CHRONICLES na PS3 za necelé pětikilo a ještě objednám toho Kratose, jenom nevím, kdy to všechno budu hrát...
Dvojka nebyla tak skvělá jako jednička, to máš pravduRick Deckard píše:Jo, Kingdom Hearts 1 je asi jedno z těch nejlepších rpg minulé generace. Někdy mám chuť si to zahrát znova a pouštět si filmy od Disneyho, podle toho jak procházmím jednotlivímy světy. Škoda, že už dvojka nebyla tak dobrá. Ale stojí si ji zahrát hlavně kvůli naprosto kouzelnému začátku a konci.
Tak ve dvojce skákačky být mohly, protože tam hodně vylepšili tu kameru, to je pravda. Ty lineární mapy zamrzíRick Deckard píše:Mě právě na dvojce štvalo, jak bylo všechno zjednodušené. Mapy byly strašně lineární a už z toho vymyzely ty skákací části. První hra u které jsem pocítil klaustrofobii a nemohl jsem chvílema dýchat. Nedělám si srandu. A u soubojů jsem mačkal jen jedno tlačítko. U jedničky jsem musel kombinovat i nějaké ty úskoky do stran a gliding. Samozřejmě lepší kamera mě potěšila, stejně tak ty zkratky. A největší dokonalost sama byla pak ta kronika od Jimmy Cricketa.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků