Stránka 6 z 13

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 3. 2007 08:47
od Uživatel
Otazka: proc je vetsina HD Ready televizi prave WXGA?

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 3. 2007 08:55
od Logan007
Tohle je standart. 720p (WXGA) a 1080i/p ...

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 3. 2007 09:58
od DarthRu
To Logan - hm parada to mi hodne rika... co to ma bejt? (stand by spotreba)

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 3. 2007 10:00
od Logan007
stand by - když vypneš TV, na ovladači, většina už i na televizi a svítí Ti kontrolka, tak to má určitou spotřebu... tomu stavu se říká stand by (si to přelož... :-) )... Nejjistější je to vypínat síťově nějakým hlavní vypínačem (vesměs zezadu) a nebo vytahovat z elektřiny...

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 3. 2007 10:31
od Uživatel
no, ale standart 720p je snad 1280x720, ne? a WXGA (WideXGA) je obvykle 1366x768...

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 3. 2007 10:33
od Logan007
no 720p ve widu je 1366, v normálním 4:3 je 1280.. teda myslím, není to 100%...

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 3. 2007 10:36
od bitskull
uzivatel: Oboje je to WXGA :-) WXGA je oznaceni pro nestandartni rozliseni odvozena z XGA.

logan007: Takhle rozhodne nee ;) Jukni sem.

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 3. 2007 10:42
od Uživatel
Logan007: co na to matematika? ;)

bitskull: tak to je dobry zmatek, kdyz XGA je 1024x768... kazdopadne to nevysvetluje, proc se televize delaji 1366x768 misto 1280x720...

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 3. 2007 10:44
od Logan007
no tak nevím... každopádně vím, že u všech hd ready tv je 1366*768 a nijak jinak... :-) s 4:3 hd ready tv jsem se snad ani nesetkal...

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 3. 2007 10:47
od bitskull
uzivatel: To nevim, ale zadny problem v tom nevidim :-)

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 3. 2007 10:53
od Tragedy
[quote="Uživatel";Logan007: co na to matematika? ;)

bitskull: tak to je dobry zmatek, kdyz XGA je 1024x768... kazdopadne to nevysvetluje, proc se televize delaji 1366x768 misto 1280x720...[/quote]

Nad tim sem už bádal dávno. Nikdo mi to nebyl schopnej vysvětlit :)

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 3. 2007 10:53
od Uživatel
bitskull: ja to beru jako clovek, ktery vyrustal na PC - nejlepsi je pouzivat signal v nativnim rozliseni displeje

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 3. 2007 10:58
od bitskull
uzivatel: To je pravda. Ja mam desktop v 1360x768, v tom poustim filmy a sem tam brouzdam net. U hry pak zalezi na konkretni podpore. Ale nic se nedeje ani pokud nema nativni podporu pro 1360, bo stretchnuti z 1280 do 1360 vypada excelentne a zadne rozmazani se nekona. Horsi je, kdyz hra nepodporuje 4:3 rozliseni. Pak nezbyva nez prepnout AR na tv a hrat s cernejma pruhama po stranach. Nastesti se to tyka jen nekterych starsich her.

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 3. 2007 13:18
od davee
Tak tohle je povinnost pro kazdeho konzoloveho hrace :-D :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=vwauCdwLAL0

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 3. 2007 14:14
od Peter S. Kenedy
davee píše:Tak tohle je povinnost pro kazdeho konzoloveho hrace :-D :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=vwauCdwLAL0

:P sakra tak to bych bral