Včera a dneska jsem u Logana trošičku podrtil
Shaun White Snowboarding: Road Trip a normálně se mi to moc líbí

Logan tu hru dotáhl i s Balance Boardem a musím říct - kam se na tohle hrabe gamepad

Grafika je na poměry Wii výtečná. Ačkoliv
SWSNB je multiformát, vývojáři Wii verze nešli obvyklou cestou ("nerfnutím" X360/PS3 enginu na míru Wii, což znamenalo značně osekanou grafiku a vůbec nehezký vzhled ala "levoboček"), nýbrž vyvinuli nové Nintendo SKU právě pro Wii verzi této hry. Hezký je efekt při pádu, kdy obrazovku zaplní sněhový rozprašek a
postavička je obalená sněhem

Precizně vyhlížející Motion Capture dává hře skvělý feeling z jízdy, zvláště ve spojení s Balance Boardem. Zajímavý a velmi dobře poslouchatelný soundtrack celou atmosféru skvěle dobarvuje.
Ovládání s Balance Boardem dává společně s výtečným MC a pěknou grafikou vynikající feeling z SNB jízdy. Pravda, zážitku se skutečným prknem se to ani zdaleka nevyrovná, ale ne každý to umí/může si to dovolit

Prostě jsem se musel chovat jako na skutečném prkně (na kterém jsem nikdy nestál

) a přenášet těžiště svého těla na strany (zatáčení), případně dopředu (zrychlení) či dozadu (brždění). Wiimote mi sloužil k provádění triků a spouštění tzv. Respect boostu (každá postava má svůj vlastní). Prostě ovládání s BB je perfektní (Wiimote-only variantu jsem nezkoušel) a je jen škoda, že BB (byť s
Wii Fit) je fakt dost mastnej (dneska jsem ho viděl v Brně za 2,5k)
Fitko jsem nezkoušel, ani jsem se k němu nedostal
SWSNB je spíše taková casual záležitost, ani zdaleka není tak hluboká jako třeba
SSX, ale s Balance Boardem je to prostě maso

Gamepady se prostě NECHYTAJÍ

Viděl jsem v akci i
Wii Music (ovšem jsem nehrál). No...není to až dvakrát něco extra, ale je s tím sranda...Logan může vyprávět