Vždyť jdou přeskočit.. Mě se líbí ukazatel výdrže, který se zmenšuje nejen za běhu ale i po skocích, nebo když se držím římsy (to mi říká že s tím raz budou problémy ).. Ta hudba je naprosto dokonalá a i na ty scény je radost se dívat (opravdu to působí tak svěže) a hned v prvních minutách mi utkvěly v hlavě asi 4 charaktery, navíc princezna Zelda je strašně sympatická!!!
EDIT: jinak ten záchod aspoň že spláchl..
Red Wii,GC,GameBoy Advance SP Brighter,PSP.
dr.Míša " jsi přeci na doupěti, místo těch největších herních kruťáků široko daleko"
Tak sem to dneska rozehrál teda naplno, teď mám meč (kupodivu ten začátek není tak zdlouhavý jako třeba v TP) a je to lepší než jsem si dokázal představit..
Red Wii,GC,GameBoy Advance SP Brighter,PSP.
dr.Míša " jsi přeci na doupěti, místo těch největších herních kruťáků široko daleko"
má smysl kvůli něčemu kupovat ten balance board, nebo je to kravina? dík
xbox1, x360, wii, 2x sega saturn, sega dreamcast, gp2x F200 Z-5450, LE40A786, Nikon 1j1, HP elitebook 8570w (250GB ssd), Nexus 7 2012 3G Glory and Rock and Roll with Smart F2, 0,8 CDI & Fiat Punto 1.2 8V (2004)
Podle toho, co chceš na Wii dělat. Pokud na něm nechceš cvičit nebo hrát taneční hry, tak to ale moc smysl nemá, her, které by ho využívaly, je bohužel mimo tenhle úsek dost málo.
PC, Wii U, 3DS "Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti
a největší pecka s boardem? klidně i ze segmentu těhle hříček..
xbox1, x360, wii, 2x sega saturn, sega dreamcast, gp2x F200 Z-5450, LE40A786, Nikon 1j1, HP elitebook 8570w (250GB ssd), Nexus 7 2012 3G Glory and Rock and Roll with Smart F2, 0,8 CDI & Fiat Punto 1.2 8V (2004)
Jo, to skateování je asi nejlepší. Jinak podle všeho série Just Dance a na blbnutí je super i ten přiložený Wii Fit (je tam spousta miniher)
PC, Wii U, 3DS "Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví." - Přísloví Jakub Kovář, externí redaktor Games, LEVELu, Pevnosti